JäsenyysVaraukseniAsiakaspalvelu
View from Top Floor Restaurant & Bar in Oslo.

Top Floor Restaurant & Bar – ruokaa näköalalla

Lyhyt metromatka Oslon keskustasta vie sinut Økernissä sijaitsevaan upeaan Top Floor Restaurant & Bar -ravintolaan, josta saa maukasta ja luovalla otteella valmistettua ruokaa upealla panoraamanäkymällä Oslon kaupungin ja Oslonvuonon ylle.

Annoksia modernilla otteella

Etsitkö upeaa paikkaa viihtyisälle illalliselle tai lasillisille? Tyylikkäällä sisustuksella ja suurilla ikkunoilla varustettua paikkaa, josta avautuu vaikuttava näkymä kaupunkiin ja Oslonvuonolle? Siinä tapauksessa sinun täytyy suunnata Top Floor Restaurant & Bariin, joka sijaitsee Quality Hotel™ 33:n yläkerrassa Økernissä – vain 11 minuutin metromatkan päässä Oslon keskustasta. Täällä voit nauttia klassista, modernilla otteella valmistettua bistroruokaa.

Lähellä tuotettua ruokaa

Tämä on kaikkiin tilaisuuksiin sopiva paikka, halusitpa sitten viedä onnekkaan treffikumppanisi romanttiselle illalliselle, juoruilla ystävien kanssa muutaman kuplivan lasillisen äärellä tai pitää työkavereidesi kanssa taukoa töistä pienen purtavan merkeissä. Kenen kanssa tuletkin, saat aina paikallista ja itse valmistettua ruokaa. Ruoka on täällä aina maukasta ja luovasti esille pantua.

Täydellinen paikka ensitreffeille?

Etsitkö paikkaa kongressin järjestämiseen? Täältä löydät sekä kokoustilat että kolmen ruokalajin kokousmenun. Top Floor Restaurant & Bar tarjoaa jokaiselle jotakin! Voit myös vain piipahtaa baarissa nauttimassa cocktaileja ja viettämässä viihtyisää iltaa. Ehkäpä jopa rakastut täällä ollessasi? Voimme taata, että niin on käynyt ennenkin – täällä nimittäin kuvattiin televisio-ohjelma "First Date".

The view from restaurant Top Floor Restaurant & Bar in Oslo.Table setting at Top Floor Restaurant & Bar in Oslo.View of Top Floor Restaurant & Bar in Oslo.

Top Floor Restaurant & Bar

Oslo

Aukioloajat

Illallinen

Maanantai - Lauantai: 17:00 - 23:30

Osoite

Ostre Aker vei, 0581 Oslo

Ota yhteyttä

Sähköpostiosoite: q.hotel33@strawberry.no