JäsenyysVaraukseniAsiakaspalvelu
Cocktails at Hub Bar in Oslo.

Hub Bar – urbaani kohtaamispaikka Oslon ytimessä

Hub Bar ei ole mikä tahansa baari – se on urbaani kohtaamispaikka kaikille, jotka etsivät siistiä paikkaa hengailemiseen, tuoreiden annosten nauttimiseen tai cocktailin tai mocktailin ottamiseen, jos siltä tuntuu.

Ruokaa, viiniä, olutta ja cocktaileja

Hub Bar on urbaani kulmaravintola ja baari, joka ei koskaan hiljene. Oslon keskustan sydämessä sijaitseva baari pysyy ajan hermolla. Tämä on paikka raikkaiden annosten nauttimiseen "all day menulta" vilkkaassa ravintolassa, paikka rennoille työpalavereille tai kahvitreffeille, tai pysähdyspaikka ennen illan konserttia. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä se on paikka jännittävien viinilasillisten, paikallisen pienpanimo-oluen, cocktailien ja mocktailien juomiseen myöhään iltaan asti.

Uusi hengailupaikka sinulle?

Urbaani Hub Bar tarjoilee koko päivän herkullista lähilounasta syvällisten – tai simppelien – ystävien kanssa käytyjen keskustelujen äärellä. Voit istahtaa mukaville tuoleille ja sohville nauttimaan päivästä tai illasta täysillä. Uskallamme jopa sanoa tätä baaria lahjaksi Oslolle. Miksi et tekisi tästä uutta hengailupaikkaa itsellesi – luonnollista aloituspistettä pitkille illoille? Tervetuloa Hub Bariin!

Grilled sandwich at Hub Bar in Oslo.Modern interior at Hub Bar in Oslo.Snacks at Hub Bar in Oslo.Dessert at Hub Bar in Oslo.

Hub Bar

Oslo

Aukioloajat

Aukioloajat voivat vaihdella juhlapyhinä ja tiettyinä ajanjaksoina. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa ajankohtaisista aukioloajoista.

Ota yhteyttä

  • locationPinOsoite
    Biskop Gunnerus gate 3, 0106 Oslo
  • contactPhonePuhelin
    +47 23 10 80 00
  • emailContactSähköpostiosoite
    cl.thehub@strawberry.no