JäsenyysVaraukseniAsiakaspalvelu
Booking confirmation

We are currently experiencing difficulties with our booking confirmation emails. If you have booked a room and can see the confirmation on the website then the booking is successful. Members who have booked rooms whilst logged in can see the booking under “My page”.

View of Oslofjorden at restaurant Thief Roof Bar & Grill in Oslo.

Thief Roof Bar & Grill – Oslon paras kattoterassi

Moni asia ei vedä vertoja kauniin Oslonvuonon ja Holmenkollenin ylle aukeavien näköalojen katselulle samalla hyvistä virvokkeista ja maukkaasta ruoasta nauttien. Thief Roof Bar ja Thief Roof Grill tarjoavat kaikkea tätä. Olet lämpimästi tervetullut!

Upea näköala Oslonvuonon ylle

THE THIEFIN kattoterassi on kiistatta Oslon paras kattobaari. Täältä on upeat näkymät Oslonvuonon ja itse Oslon ylle. Tilavan kattoalueen ansiosta täällä on hyvin tilaa liikuskella. Pienet ja suuret istuinryhmät takaavat kesäisen ja mukavan tunnelman, olitpa sitten tuulettumassa hyvien ystävien kanssa tai juhlistamassa jotakin tärkeää.

Rentouttava baari koko kesäkauden

Istuinryhmien ainutlaatuiset pöydät on erityissuunniteltu niin, että niissä on tilaa kuohuviinipullojen jäähdytysastialle. Jos haluat tuulettaa päätäsi esimerkiksi pitkän työpäivän jälkeen raikkaassa ulkoilmassa seurustellen, Thief Roof on sinun paikkasi. Tai ehkä haluat vain nauttia täydellisesti sekoitetusta drinkistä samalla uskomattoman hienoa näköalaa katsellen? Kattoterassi on avoinna huhtikuusta myöhäissyksyyn.

Grilliruoka – onko mitään parempaa?

Suurella kattoterassilla ei tarjoilla pelkkiä juomia, vaan sieltä löytyy myös Thief Roof Grill – täydellinen paikka nauttia hyvä ateria ulkoilmassa. Sieltä löytyy 80 asiakaspaikkaa, ja ravintolassa voi nauttia kevyitä kesäisiä ruokia, grillattua lihaa ja kalaa samalla virkistäviä cocktaileja siemaillen ja miellyttävää taustamusiikkia kuunnellen. Tarjolla on mm. Lofoottien hummeria, jos se houkuttelee sinua lämpimänä kevät- tai kesäpäivänä.

View from restaurant Thief Roof Bar & Grill in Oslo.Evening view from restaurant Thief Roof Bar & Grill in Oslo.

Thief Roof Bar & Grill

Oslo

Menu

Aukioloajat

Maanantai - Perjantai: 16:00 - 23:00

Lauantai: 14:00 - 23:00

Sunnuntai: 16:00 - 23:00

Osoite

Landgangen 1, 0250 Oslo, Norway

Ota yhteyttä

Sähköpostiosoite: eat@thethief.com