strawberryLogostrawberryLogo
Jäsenyys
Drink presented in a bowl of moss at bar Pier 42 in Oslo.

Pier 42 – palkittu cocktailbaari keskellä Osloa!

Jos et ole vielä käynyt Pier 42:ssa Jernbanetorgetin Amerikalinjenilla, nyt on korkea aika! Baari on voittanut useita merkittäviä palkintoja – viimeksi Norjan parhaan cocktailbaarin tittelin vuosina 2021 ja 2022. Piipahda maistamaan drinkkimakujen ilotulitus!

Makuja New Yorkista ja Norjasta

Mitä saadaan, kun sekoitetaan entisaikojen amerikkalainen cocktailkulttuuri ja ainutlaatuinen, modernia ja seikkailunhaluista tutkimusmatkailijaa kuvaava drinkkimenu? No, tuloksena on Pier 42 Amerikalinjenilla. New Yorkin legendaarisen Pier 42:n mukaan nimetyn baarin menu perustuu New Yorkin ja Norjan välisiin kontrasteihin – kontrasteihin, jotka tasapainottavat toisiaan tyylikkäästi. Contrasts-konseptimenu tutkii näitä kontrasteja, ja sen taustatarina saa sekä makunystyrät että aivot hereille.

Maailmanluokan palkintovoittaja

Pier 42 ei ole pelkkä baari – se on baari, joka on voittanut avaamisensa jälkeen useita palkintoja. Pier 42 on saanut Norjan parhaan cocktailbaarin palkinnon sekä vuosina 2021 että 2022, ja baarin johtaja Adrián Michalčí voitti Global Bartender of the Year -palkinnon maailman suurimmassa baarimestarikilpailussa, Diageo World Classissa. Täällä saat laadultaan täysin uudenlaisia cocktaileja maailmanluokan miksologien valmistamina.

Aloita uusi seikkailu Pier 42:ssa

Aivan kuten Manhattanin Pier 42 oli Amerikalinjen matkustajien ensikosketus New Yorkiin ja uuteen elämään "rapakon toisella puolella", myös Oslon Pier 42:ssa voit tavata uusia ihmisiä ja aloittaa uusia seikkailuja – tai tutustua vielä paremmin niihin, joiden kanssa olet jo tekemisissä. Baari ei ota vastaan paikkavarauksia, joten olet lämpimästi tervetullut piipahtamaan spontaanilla vierailulla tässä kauniissa, erikoissuunnitellussa cocktailbaarissa!

Cocktails at bar Pier 42 in Oslo.Creative drinks at bar Pier 42 in Oslo.Modern interior at bar Pier 42 in Oslo.

Pier 42

Oslo

Aukioloajat

Aukioloajat voivat vaihdella juhlapyhinä ja tiettyinä ajanjaksoina. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa ajankohtaisista aukioloajoista.

Ota yhteyttä

  • locationPinOsoite
    Jernbanetorget 2, 0154 Oslo
  • contactPhonePuhelin
    +47 21 40 59 00
  • emailContactSähköpostiosoite
    info@amerikalinjen.com