Maailmamme laajeni yhtäkkiä paljon suuremmaksi. Aiemmin meillä oli Helsingissä kolme hotellia, ja nyt toivotamme kymmenen uutta hotellia tervetulleeksi joukkoomme. Koe historialliset, arvostetut ja upeat hotellit yksi toisensa perään. Suurella ilolla ja kunnialla olemme tulleet Suomeen jäädäksemme.

Hotel Kämp
Hotel Kämp

Vuonna 1887 perustettiin Suomen tunnetuin ja arvostetuin hotelli Hotel Kämp, mikä merkitsi alkua suomalaisen Kämp Collection Hotels -hotelliketjun historialle. Se on ryhmä hotelleja, joilla on vahvat, itsenäiset tuotemerkit. Vuodesta 2019 lähtien Strawberry on tämän hotelliketjun ylpeä ja kuuliainen uusi omistaja.


Hotelliryhmä tunnetaan jo valmiiksi ikonisista hotelleistaan, ja odotamme ilolla niiden perinteiden jatkamista ja säilyttämistä, joita nämä muista erottuvat hotellit edustavat. Alempana artikkelissa saat tavata uuden, hienon hotellimme!


Tästä lähtien meillä on kolme helmeä Helsingissä: 16-kerroksinen torni Clarion Hotel® Helsinki, lentokenttähotelli Clarion Hotel® Aviapolis sekä boutiquehotelli Hotel F6.


helsinki-destination-photo-Lauri-Rotko-helsinki-marketingKuva: Lauri Rotko/Helsinki Marketing


Upea kotimaamme


Olemme tietysti sitä mieltä, että vierailu jossakin Helsingin hotelleistamme on jo sinänsä kokemisen arvoinen, mutta muutkin kotimaan matkakohteet ovat erittäin trendikäs valinta. Business Insider on itse asiassa nimennyt maamme vuoden 2019 “The number one country to travel to” -maaksi!


Olemme aiemmin kirjoittaneet Helsingistä löytyvistä asioista, ja sen artikkelin löydät täältä.


Tule mukaamme tutustumaan hotelleihin


Hotel Kämp


Tämä 130 vuotta vanha hotelli oli ensimmäinen virallinen viiden tähden hotelli Helsingissä. Hotel Kämp kunnioittaa perintöään ja pitää perinteet elossa tarjoamalla klassisia hotelliyksityiskohtia, kuten ovimies hattuineen sekä hotellipoika, joka kantaa matkatavarasi huoneeseesi. Perinteiseen yhdistetään nykyaikainen ylellisyys ja korkea toimivuus, minkä Hotel Kämp uskoo olevan toimivin tapa luoda paras hotellikokemus.


Hotel Kämp -hotellissa on kylpylä, jossa voit nauttia hieronnasta ja hoidoista, sekä lisäksi oma sauna-osasto. Hotellista löytyy myös huippumoderni kuntosali, baari ja brasserie.


facade-hotel-kamp-croppedHotel Kämp


Hotel St. George


Tämä on aivan uudentyyppinen luksushotelli, joka haastaa käsityksen luksuksesta. Täällä mieli, sydän ja keho pääsevät liikkumaan sekä saamaan hoitoa.


Hotel St. George sijaitsee upeassa, historiallisessa rakennuksessa, ja se on jo itsessään melkeinpä taidegalleria noin 400 taideteoksellaan ympäri hotellia. Vierailusi aikana voit ottaa joogatunteja, käydä kylpylässä sekä saada hoitoja ja hierontaa. Hotellissa on myös ravintola, baari sekä leipomon ja baarin yhdistelmä.


facade-st-georgeHotel St. George


Hotel Haven


Hotel Haven oli Suomen ensimmäinen “Small Luxury Hotels of the World” -ketjun jäsen, ja se on elegantti ja viihtyisä boutiquehotelli. Täällä asut aivan sataman ja Helsingin tunnetun Kauppatorin vieressä.


Hotellissa on ravintola ja baari sekä kuntoilutilat, jotka ovat avoinna vuorokauden ympäri. Aamiaisen nautit Helsingin toiseksi vanhimmassa kivirakennuksessa.


facade-hotel-havenHotel Haven


Hotel Lilla Roberts


Tässä elegantissa boutique-hotellissa yhdistyvät nykyaikaiset ja trendikkäät mukavuudet, 1930-luvun art deco -sisustus sekä muut historialliset yksityiskohdat. Hotel Lilla Roberts sijaitsee hiljaisella ja rauhallisella kadulla, mutta halutessa Helsingin syke ja Design District löytyvät ihan läheltä.


Tarvitsetko paikan, jossa syödä, juoda drinkin tai nostella painoja? Sinun ei tarvitse edes poistua hotellista.


lobby-lilla-robertsHotel Lilla Roberts


Klaus K Hotel


Klaus K Hotel voi ylpeillä sillä, että se on Suomen ensimmäinen designhotelli. Koe kotimaamme sisustuksen kautta – yksityiskohdista löydät suomalaista kansanperinnettä ja mytologiaa.


Hotellissa on ravintola, baari ja aula sekä vuorokauden ympäri avoinna olevat kuntoilutilat. Täällä majoitut keskellä Helsingin keskustaa, aivan lähellä uusia ostosmahdollisuuksia, koulumuseoita ja turistinähtävyyksiä, jotka täytyy nähdä ainakin kerran.


facade-klaus-kKlaus K Hotel


Hotel Fabian


Kutsuva boutique-hotelli Hotel Fabian on rakennettu rehevän takapihan ympärille ja se tulvii luonnollista valoa. Anna pulssin uppoutua hotellin keitaaseen vietettyäsi päivän uteliaana turistina. Täällä majoitut vain lyhyen kävelymatkan päässä kaupungin vilkkailta markkinoilta, kauniin Esplanadi-puiston katumuusikoista sekä arkkitehtuurimuseosta.


facade-sign-hotel-fabianHotel Fabian


GLO Hotel Kluuvi


Tämä elämäntapahotelli on erinomainen tukikohta halutessasi tutustua kaupunkiin. Se sijaitsee lähellä päärautatieasemaa, metroa, raitiovaunuja sekä seuraavaa seikkailuasi. Olet myös lähellä Helsingin parhaita ostoskatuja ja vilkasta yöelämää.


GLO Hotel Kluuvi on tyylikkäät, erittäin nykyaikaiset kokoustilat sekä ravintola, joka tarjoaa maistettavaksi luovia street food -ruokalajeja.


reception-glo-hotel-kluuviGLO Hotel Kluuvi


GLO Hotel Art


Tervetuloa Design District -alueelle. Täällä majoitut rakennuksessa, jota voisi paremminkin kuvailla linnaksi mahtavalla tornillaan, parvekkeillaan sekä kaarevilla ikkunoillaan. Pääset viehättymään GLO Hotel Arts -hotellin taiteellisista koristeluista ja lumoavasta tunnelmasta.


Nojaudu mukavasti taakse päin aulabaarissa ja nauti ympäristöstäsi - sata vuotta vanhasta Art Noveau -linnasta.


lobby-glo-hotel-artGLO Hotel Art


GLO Hotel Sello


GLO Hotel Sello sijaitsee Espoossa, lähellä tärkeitä liiketoiminta-alueita. Täällä majoitut nopean junamatkan päässä Helsingin keskustasta. Hotellin vieressä on ostoskeskus, josta löydät kauppoja, hyviä elokuvateattereita sekä musiikkikokemuksia.


Hotelli on ajatellut hieman enemmän nuorempia matkustajia ja tarjoaa monia hauskoja asioita lapsille. Huoneissa on esimerkiksi valikoima leluja! Hotellin ravintolassa voi tilata ruokaa grillistä.


reception-glo-hotel-selloGLO Hotel Sello


GLO Hotel Airport


Lentokenttähotelli sijaitsee terminaalissa 2, vain muutaman askeleen päässä lentokentän kaduista. Voit itse asiassa mennä hotellilta hissillä suoraan lähtöselvitysautomaateille! GLO Hotel Airport tarjoaa hotellihuoneita myös päiväsaikaan, mikäli tarvitset treeniä, suihkua tai torkkuhetkeä pidemmän välilaskun aikana.


details-glo-hotel-airportGLO Hotel Airport
Toivomme onnistuneemme välittämään ilomme siitä, että nämä hotellit ovat tulleet osaksi perhettämme, ja odotamme innolla tapaamista kanssasi uusissa hotelliympäristöissämme. Tuntuu hyvältä olla suuri osa hienoa Suomea.