Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

GLO Hotel Sello Espoo ,  Suomi

GLO Hotel Sello

Espoo,  Suomi

GLO Hotel Sello sijaitsee Espoon vilkkaimmassa keskuksessa, liikenteen solmukohdassa ja monipuolisten palveluiden keskellä. Hotelli on loistava tukikohta, kun haluat tutustua Suomen innovaatiopääkaupunkiin ja koko pääkaupunkiseutuun.

GLO Hotel Sello 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

GLO Grill Kitchenin aidossa hiiligrillissä valmistuvat sesongin parhaat herkut niin aamiaispöytään, lounaalle kuin illalliselle. Vuonna 2019 remontoidun ravintolan tyylikkäät, rauhalliset ja käytännölliset tilat sopivat sekä työskentelyyn että vapaa-ajan viettoon. Syö ystävien kanssa baaritiskillä tai omassa rauhassa sohvanurkassa. Ravintolassa voit keskittyä täysin työntekoon ja antaa meidän huolehtia muusta. GLO Grill Kitchen tarjoaa loistavat puitteet Espoon maukkaimmille lounaskokouksille.

GLO Sello Meets & Events – inspiroivat tilat kokouksille

GLO Hotel Sellon täysin uudistuneen tapahtumakerroksen tilat sopivat täydellisesti niin kokouksiin, perhejuhliin kuin merkkipäivien viettoon. Hotellille pääsee kätevästi julkisilla, ja oman auton voi jättää maksutta parkkihalliimme. Päästä luovuutesi valloilleen ja inspiroidu pääkaupunkiseudun ylle aukeavista upeista näkymistä.

GLO Hotel Sellolle on myönnetty kestävän matkailun Green Key -sertifikaatti. Tapahtumakerroksen tilat uudistettiin hiljattain meille tärkeät ekologiset arvot edellä. Tiloissamme on muun muassa vesibaari, jossa voit täyttää juomapullosi veloituksetta maailman puhtaimmalla vedellä ja valitsemillasi mausteilla ja yrteillä. Ympäristötietoisuus näkyy myös kokous- ja juhlatilojemme kierrätyspulloista valmistetussa lattiamateriaalissa.

Nauti virkistävistä yöunista ainutlaatuisessa GLO Tempur -huoneessa

Lattiasta kattoon uudistunut lifestyle-hotelli GLO Hotel Sello on entistä ekologisempi ja palvelee matkailijoiden tarpeita entistä monipuolisemmin ja paremmin. Virkistävät yöunet ovat olennainen osa hotellivierailua, joten valitsimme yhteistyökumppaniksemme maailman johtavan sänkyvalmistajan Tempurin. Glo Tempur -huoneet takaavat ainutlaatuisen rentoutumisen.

Tervetuloa nauttimaan Suomen parhaista yöunista!

Yhteystiedot

  • Leppävaarankatu 1 02600 Espoo , Suomi

Löydä hotellille

Junalla

Leppävaaran asemalle pääsee lähijunilla A, E, L, U, X ja Y.
Junalla matkustaminen sujuu kätevästi HSL:n uudella AB-vyöhykkeen lipulla. Matka hotellilta Helsingin keskustaan vie vain 15 minuuttia.

Helsinki-Vantaan lentoasemalle

Helsinki-Vantaan lentoasemalle matkustat kätevästi vaihtamalla U-, E- tai Y-lähijunasta Huopalahden asemalla lentokentälle vievään P-junaan. Matka vie noin 45 minuuttia.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.1.9.007 25
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden.

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.