Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Comfort Hotel®

Comfort Hotel® tarjoaa sinulle juuri sen mitä matkallasi tarvitset: erinomaisen sijainnin, räätälöidyt palvelut, urbaanin designin sekä merkittävän kunnioituksen ympäristöä kohtaan. Kaikki tämä edulliseen hintaan.

Keskeiset sijainnit

Comfort Hotel® -hotelleissa asut siellä, missä tapahtuu, parhaalla paikalla keskustassa ja mikä parasta – edulliseen hintaan. Hotellihenkilökuntamme auttaa sinua ilolla kaupungin suosikkikohteisiin ja nähtävyyksiin.

Bar + vastaanotto = Barception

Comfort Hotel panostaa ruokaan, joka on tottakai herkullista, sopivan simppeliä ja hyväksi sekä keholle että ympäristölle. Barceptionista löydät lounaan, päivällisen, pikkupurtavaa, kahvia ja muuta hyvää. Hotelliaamiainen on moderni klassisen aamiaisbuffetin ja kahvila-aamiaisen välimuoto. Olemme keskittyneet kausituotteisiin ja katamme esiin juuri sen mitä tarvitset ja jätämme väliin tarpeettoman runsauden ja vältämme näin hävikin syntymistä.

Lazy Sundays  nauti pitkä aamiainen ja kirjaudu ulos myöhään

Enää et nauti pitkistä sunnuntaiaamuista pelkästään kotona. Hotelliaamua viettäessäsi, mikä onkaan mukavampaa kuin pitkästä aamiaisesta nauttiminen myöhäisellä uloskirjautumisella. Sunnuntaisin voit istuskella kaikessa rauhassa nauttien aamiaisestamme kello 11:00 asti sekä rentoutua myöhäiseen check-outiin asti, joka on vasta klo 18:00.

Comfort Hotel Xpress – entistä enemmän vastinetta rahalle

Comfort Xpress -hotelleissamme olemme poistaneet aamiaisbuffetin ja annamme sen sijaan sinun itse päättää, mitä haluat syödä ja mistä haluat maksaa. Täällä voit ostaa chia-vanukkaan, puuroa tai aamiaispussin Delistä  tai jättää aamiaisen kokonaan väliin jos siltä tuntuu. Pitääksemme hintamme niin alhaisina kuin mahdollista ja säästääksemme ympäristöä turhalta resurssien tuhlaamiselta, huoneesi siivotaan Xpress-hotellissa ainoastaan joka neljännen yön jälkeen vierailusi aikana. Päivittäinen siivous ja lisäpyyhkeitä voidaan tietysti tilata hotellin Barceptionista, pientä lisämaksua vastaan.

Lue vähemmän
44 hotellia alueella:

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 21
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.