Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

GLO Hotel Kluuvi Helsinki ,  Suomi

GLO Hotel Kluuvi

Helsinki,  Suomi Tilapäisesti suljettu 05.03.23 - 29.11.23

GLO Hotel Kluuvissa olet keskellä Helsinkiä, kaikki kaupungin tapahtumat ulottuvillasi. Astu ulos ja anna kaupungin viedä mukanaan – tervetuloa GLO Hotel Kluuviin!

GLO Hotel Kluuvi 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

GLO Hotel Kluuvi sijaitsee Helsingin parhaalla paikalla aivan keskustassa. Hotelli on täydellinen tukikohta pääkaupungin valloitukselle, sillä kaupat, baarit ja ravintolat ovat aivan kulman takana. Jos haluat suunnata kauemmaksi, pääset julkisilla liikennevälineillä suoraan hotellilta eri puolille kaupunkia. 

GLO Hotel Kluuvi suljetaan väliaikaisesti kunnostustöiden vuoksi 5. maaliskuuta alkaen ja 31. heinäkuuta 2023 asti. Rakentaessamme sinulle uusia elämyksiä Kluuvikadulle olemme iloisia voidessamme toivottaa sinut tervetulleeksi lähellä sijaitseviin sisarhotelleihimme.

The TRAY – Chill & Share

Trendikäs street food -henkinen ravintola vie vastustamattomalle makumatkalle maailman toreille ja kujille. Rennosta tunnelmasta voi nauttia aamusta iltaan. The TRAY on myös suosittu lounaspaikka! 

GLO Kluuvi Meets & Events

GLO Hotel Kluuvin Meets & Events -kokoustilat tarjoavat täyden palvelun kokonaisuuden luonnonvalossa, Aleksanterinkadun yläpuolella. Viimeisimmällä teknologialla varustetut tilat sopivat erilaisiin tarpeisiin. 

Mehut ja virvoitusjuomat sisältyvät hintaan. Kokoustilojen keskeltä löytyy ruokatori, jonka runsaaseen buffettiin katetaan herkullista ja ravitsevaa purtavaa aina aamiaisesta lounaaseen ja kokouskahveihin. Iltapäivällä voi nauttia kahvikupillisen, hedelmän tai pientä makeaa. Rento ympäristö aivan kaupungin ytimessä takaa mieleenpainuvan tilaisuuden.

GLO Hotel Kluuvin Meets & Events -keskuksessa on viisi muunneltavaa tilaa, jotka sopivat erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen jopa 200 vieraalle. Järjestämme niin kokoukset, muodolliset juhlatilaisuudet kuin pikkujoulubileet.

GLO Hotel Kluuvilla on kestävän kehityksen Green Key -sertifikaatti. Hotelli on sitoutunut majoitustoiminnan ympäristörasituksen pienentämiseen muun muassa tehostamalla veden- ja energiankulutustaan, vähentämällä jätettä ja kierrättämällä tehokkaasti. 

Yhteystiedot

  • Kluuvikatu 4 00100 Helsinki , Suomi

Löydä hotellille

Metrolla

Lähin metropysäkki on Helsingin yliopisto. Myös Helsingin päärautatieasemalta on lyhyt kävelymatka hotellille. 

Bussilla

Tule bussilla Elielinaukiolle tai Rautatientorille.

Helsinki-Vantaan lentoasemalta

Voit matkustaa lähijunalla (I tai P) tai bussilla (615) Helsingin päärautatieasemalle. Finnair City Bus liikennöi lentoasemalta Elielinaukiolle.

Raitiovaunulla

Lähin raitiovaunupysäkki on vain 20 metrin päässä hotellilta (linjat 2, 4, 5 ja 7). 

Saapuminen hotellille lentoasemalta

Matka lentoasemalta päärautatieasemalle (lähijunat I ja P) kestää noin 50 minuuttia. Bussi numero 615 ajaa lentoasemalta Rautatientorille, kymmenen minuutin kävelymatkan päähän hotellista. Raitiovaunuilla 4 ja 7 pääset rautatieasemalta Aleksanterinkadulle viidessä minuutissa. Finnair City Bus vie lentoasemalta Elielinaukiolle, mistä on kymmenen minuutin kävely tai muutaman minuutin raitiovaunumatka (linjat 2 tai 7) hotellille. 

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.1.9.007 27
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden.

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.