Kun teet Google-haun "Karaoke Helsinki", saat 0,67 sekunnissa, 4,93 miljoonaa osumaa. Niin, meillä suomalaisilla on muitakin kiinnostuksen kohteita kuin kuumat saunat. Olemme tutkineet asiaa tarkemmin ja etsineet joitakin kaikkein parhaista karaokebaareista rakkaassa pääkaupungissamme. Lue niistä täältä!

Girls singing karaoke
Suomalaiset ovat eksperttejä juuri tässä, joten niille, jotka aikovat lähiaikoina matkustaa Helsinkiin, olemme nyt listanneet 10 karaokebaaria, joita et saa ohittaa!

Muunmaalaiset voivat ymmärtää tietenkin karaoken aiheuttaman suosion. Kerätään kokoon kaveriporukka, hankitaan jotain hyvää syötävää ja juotavaa ja lauletaan, kunnes kurkku on käheä.


Varaa hotelliyösi Helsingissä täältä!


1. Pataässä


Osoite: Snellmaninkatu 13


Klassinen karaokebaari: musiikkia, mikrofoneja ja drinkkejä. Sisustus ei herätä erityistä huomiota, mutta vierailijat tekevät sitä sitäkin enemmän... Eräs vieras on kirjoittanut arvosteluunsa "Tämä on paikka, jota vihaat ja ehdottomasti RAKASTAT, samalla kertaa." Baari on erityisen suosittu perjantaisin ja lauantaisin, ja se täytyy kokea paikan päällä. Sijaitsee Kruununhaassa.


2. Wallis Karaoke Bar


Osoite: Kanavaranta 7 e 22


Wallis Karaoke Bar on erityinen baari, josta on merinäköala ja jossa on lämmin ja kodikas ilmapiiri. Ei siis ole ihme, että paikka on suosittu ja houkuttelee luokseen lahjakkaita laulajia. Täältä voit varata pöydän tai loosin ollaksesi varma, että pääset sisään. Sijaitsee Katajanokalla ja on avoinna viikon jokaisena päivänä. Kurkista Wallis Karaoke Bariin ja varaa loosisi täältä!


Wallis Karaoke Bar Helsingissä
Wallis Karaoke Bar


3. Singer’s Karaoke Bar


Osoite: Lönnrotin puistikko 1


Tämä karaokebaari sijaitsee aivan Helsingin keskustassa, sinulle, joka tunnet hyvin Helsinkiä: lähellä Lönnrotin puistoa. Ystävällinen ilmapiiri, laaja kappalevalikoima ja oikea näyttämö, joka saa kokemattomimmankin laulajan tuntemaan itsensä tähdeksi. Hieman kalliimpaa kuin muissa karaokebaareissa, mutta hintansa arvoinen! Jos pääset tanssifiilikseen, voit siirtyä alakertaan, missä tanssilattia sijaitsee.


4. Karaoke Bar Anna K


Osoite: Annankatu 23


Anna K on pieni ja viihtyisä karaokebaari, joka sijaitsee melko keskeisellä paikalla, lähellä Kamppia. Sopii niille, jotka eivät hae kaikkein suurinta yleisöä. Avoinna maanantaista lauantaihin!


5. Jone’s Karaoke


Osoite: Kaisaniemenkatu 13


Keskustasta, läheltä rautatie- ja raitiovaunuasemia sekä Tuomiokirkkoa, löydät Jone's Karaoken. Baarin, jossa on aito ja vanhanaikainen sisustus. Avoinna kaikkina viikon iltoina ja öinä paitsi maanantaisin.


6. Karaoke Bar Restroom


Osoite: Tehtaankatu 23 A


Pieni, erillinen tiilirakennus rakennettiin vuonna 1952 yleiseksi käymäläksi Helsingin olympialaisten yhteydessä, mutta nyt se on saanut kunnian muuttua karaokebaariksi. Tilaa on noin 30–40 henkilölle ja salaisen lähteen mukaan suomalaisen Formula 1 -tähti Kimi Räikkösen suosikkibaari... Restroom on suosittu ja usein täynnä innokkaita karaokelaulajia.


7. Kaivopihan Karaokekellari


Osoite: Mannerheimintie 3


Keskustassa sijaitseva karaokebaari, lähellä Helsingin rautatieasemaa. Ja koska baarissa on peräti kolme näyttämöä, mahdollisuutesi saada laulaa paljon ovat kolminkertaiset! Energiset ja ystävälliset karaokeisännät pitävät baarin energiatason huipussaan. Tottumattomalle karaokevieraalle heillä on kaksi harjoituskoppia, joissa voit harjoitella taitojasi.


Karaokebar i Finland Kaivopihan Karaokekellari


8. Karaoke Bar Yökyöpeli


Osoite: Fabianinkatu 17


Erittäin pieni, mutta oikein viihtyisä karaokebaari, jossa on edullinen hintataso. Sijaitsee lähellä Esplanadia, designmuseota ja hotellia Hotel F6(!). Avoinna iltaisin, tiistai–lauantai.


9. KGB-Club


Osoite: Hallituskatu 3


HLBT-ystävällinen karaokebaari , jossa on erittäin mukava ilmapiiri ja suuri valikoima suomalaisia kappaleita! Englanninkielisiä kappaleita on kuitenkin vähemmän... Avoinna perjantaisin ja lauantaisin klo 22.00 - 04.00.


10. Erottaja Night


Osoite: Erottajankatu 15/17


Karaokebaari ja yökerho, joka on avoinna klo 20.00 - 04.00 viikon jokaisena päivänä. Sijaitsee erittäin lähellä Esplanadia ja Hotel F6 -hotellia.
Bubblare – Karaokebar Populus

Osoite: Aleksis Kivenkatu 22


Karaokebaari niille, jotka eivät halua rajoittaa laulamistaan myöhäisiin viikonloppuiltoihin. Tämä paikka on avoinna vuorokauden ympäri – viikon jokaisena päivänä! Mutta jos haet juhlaa ja vilkasta elämää, sinun kannattaa tulla tänne juuri myöhäisenä viikonloppuiltana. Sijaitsee vähän keskustan ulkopuolella.
Kiinnostaako karaokeviikonloppu Helsingissä? Varaa hotelliyöpymisesi taatusti parhaaseen hintaan täältä!