Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Våre hotell i Nyköping

Tervetuloa Södermanlandiin ja Nyköpingiin – yhteen Ruotsin vanhimmista kaupungeista. Kaupungissa on paljon jännittäviä aktiviteetteja kaikenikäisille. Lisäksi kaupungissa on rikas kulttuurielämä, mielenkiintoinen historia ja ihana luonto.

Lähellä ostosmahdollisuuksia ja kulttuuria

Nyköping sijaitsee rannikolla ja sillä on kompakti ja viihtyisä keskusta. Clarion Collection Hotel Kompaniet on hotelli ainutlaatuisella historialla ja kauniilla sijainnilla aivan Nyköpingsån-joen vieressä. Hotellissa asut keskeisellä paikalla, keskellä Nyköpingin käsityöhistoriaa. Heti oven ulkopuolelta löydät niin viihtyisiä putiikkeja kuin suurempia vakiintuneita kauppaketjujakin. Kauniin joen varrella voit tutustua vanhoihin linnoihin, museoihin ja gallerioihin. Nyköpingin satama on kaupungin kasvot Itämerelle ja se sijaitsee mukavalla etäisyydellä. Lisäksi Stockholm Skavsta Airport -lentokenttä sijaitsee ainoastaan vartin automatkan päässä hotellilta.

Rentoutuminen ja treeni

Pitkän päivän jälkeen voi olla mukavaa rentoutua ja ladata akkujaan. Clarion Collection Hotel Kompaniet -hotellissa sinulla on vieraana pääsy kodikkaaseen rentoutumisnurkkaan, jossa on poreallas ja sauna. Nyköpingissä on elävä golfkulttuuri ja hotelli on yhteistyössä kahden lähellä sijaitsevan golfkentän kanssa, jotka sijaitsevat ainoastaan 15–20 minuutin matkan päässä.

Linnoja, luonto ja aktiviteetteja – koe fantastinen Nyköping

Nyköping on historiallinen kaupunki, joka on täynnä mielenkiintoisia rakennuksia. Kaupungin keskustassa on kaksi kirkkoa, jotka ovat molemmat 1200-luvulta. Kauniin Nyköpingsån-joen vartta pitkin voit kävellä omin päin pitkin kulttuuri- ja veistoskatuja ja pysähdellä historiallisilla paikoilla. Kaupungin ympärillä on myös vaellusreittejä, vuoria, kajakkeja ja hyviä kalastuspaikkoja seikkailunhaluiselle. Sataman ja torin välissä, aivan joen varrella, sijaitsee Nyköpingshusin linna – alun perin keskiaikainen linna, mutta nykyisin sekä museo että ravintola.

Kongressit, kokoukset ja tilat Nyköpingissä

Haluatko tietää enemmän kongressi- ja kokoustiloistamme Nyköpingissä? Löydät tarjonnamme tästä.

Lähellä sijaitsevia kohteita

Norrköping

Södertälje

Eskilstuna

Lue vähemmän
5 hotellia alueella: Nyköping

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 23
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.