strawberryLogostrawberryLogo
Jäsenyys
Woman eating mussles and fries at restaurant The Social Bistro & Bar.

Laaja baari- ja ravintolatarjonta Södertäljessa

Heittäydy kulinaariselle matkalle ihastuttavaan Södertäljeen. Täältä löytyy jotakin jokaiseen makuun ja kaikkiin tilaisuuksiin. Unohda arjen huolet ja nauti taidokkaasti valmistetusta illallisesta hyvässä seurassa.

Kansainvälisiä ruokavaikutteita

Tervetuloa ruokakohteeseen, jossa ylistetään makuja eri puolilta maailmaa. Suuntaatpa hienolle illalliselle perheen kesken, afterworkille työkavereiden kanssa tai haluat piknikeväät mukaasi retkelle, Södertäljessä on useita jännittäviä vaihtoehtoja. Jos olet herkkusuu, kaupungissa on laaja tarjonta vierailun arvoisia kahviloita. Nauti hyvästä ruoasta ja juomasta täydellisenä makuyhdistelmänä läheltä ja kaukaa. Tervetuloa Södertäljeen.

Yövy ravintolatarjonnan läheisyydessä

Jos olet matkoilla ja vierailet Södertäljessä, Quality Hotel™ Park Södertälje -hotelli on erinomainen valinta. Täältä voit kävellä kaikkialle, mitä kaupungilla on tarjottavanaan, ennen kaikkea kaupungin suosituimpiin baareihin ja ravintoloihin. Olitpa hotellivieras tai et, hotellin ravintola The Social Bar & Bistro on täydellinen valinta ihanalle illalliselle ja eloisalle tunnelmalle – täällä tarjoillaan klassisia bistroannoksia modernilla otteella.

Södertälje

Ravintolat ja baarit

VALITUT ELÄMYKSET

Lisää koettavaa