Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Hotellit Eskilstuna

Tervetuloa Södermanlandiin ja ihanaan Eskilstunaan. MM 94 -sankarin, Kennet Anderssonin kotikaupungissa on rikas kulttuurielämä. Lisäksi löydät täältä ihanan luonnon, mielenkiintoista historiaa sekä korkealuokkaisen majoituksen.

Lähellä keskustaa, näköala joelle

Eskilstunalle on ominaista sen teollisuushistoria. Clarion Collection Hotel Bolinder -hotellissa on rento ympäristö, joka on inspiroitunut juuri tästä pitkästä ja mielenkiintoisesta historiasta. Täällä asut kauniissa ympäristössä hienolla näkymällä Eskilstunaån-joelle. Kaupungin keskustassa, Eskilstunan parhaalla paikalla, sijaitsee Comfort Hotel Eskilstuna. Täällä lähettyvilläsi on Parken Zoo, hyvät ostosmahdollisuudet sekä monia hienoja ravintoloita. Kaupungin keskustasta löytyy myös Rademachersmedjorna, avoin ulkoilmamuseo, joka koostuu useista hyvin säilyneistä taloista 1650-luvulta. Eskilstunaan matkustaminen on helppoa ja joustavaa. Noin 50 kilometrin päässä kaupungista sijaitsee lentokenttä Stockholm Västerås Airport ja ajaessasi vielä 30 kilometriä eteenpäin löytyy lentokenttä nimeltä Stockholm Skavsta Airport.

Rentoutuminen, nautinto ja treeni

Pitkän päivän jälkeen voi olla miellyttävää ja tarpeellistakin rentoutua ja ladata akkuja. Hotellissa Clarion Collection Hotel Bolinder on rentoutumisosasto, sauna sekä hieno näköala Eskilstunaån-joelle. Täällä voit rentoutua ja nauttia samalla hyvää juomaa. Hotellissa Comfort Hotel Eskilstuna sinulla on hotellin vieraana pääsy kuntosalille ympäri vuorokauden. Mukavassa aulailmapiirissä voit osoittaa taitojasi flipperipelissämme tai istua aulassa ja juoda jotakin.

Luonto, ostosmahdollisuudet ja historia – Eskilstunassa on jokaiselle jotakin

Eskilstunassa on paljon nähtävää ja tekemistä. Sundbyholmin linnalla on fantastinen ympäristö ja mielenkiintoinen historia. Munktellstadenissa, keskellä kaupunkia voit nähdä teollisuushistoriaa, kokea urheilu- ja kulttuuritapahtumia sekä vierailla mielenkiintoisissa museoissa. Södermanlandin Eskilstunassa olet lähellä luontoa sekä monia aktiviteetteja – voit esimerkiksi vaeltaa Gyllenhielmska leden -polkua tai meloa kanootilla. Kaupungin keskusta on täynnä pienempiä kauppoja ja  ostoskeskuksia, jotka tarjoavat hyvät ostosmahdollisuudet. Köpmangatanilla Vanhassa kaupungissa (Gamla Staden) sijaitsee pikkukauppoja, joissa on itse suunniteltuja vaatteita, antiikkiesineitä ja sisustustuotteita. Kaupungin ytimen ulkopuolella sijaitsee lisäksi suuri ostoskeskus nimeltä Tuna Park. Eskilstuna on myös hyvä urheilukaupunki ja se on tunnettu menestyksestään niin speedwayssa kuin käsipallossakin.

Kongressit, kokoukset ja tilat Eskilstunassa

Haluatko tietää enemmän kongressi- ja kokoustiloistamme Eskilstunassa? Löydät tarjontamme tästä.

Lähellä sijaitsevia kohteita

Västerås

Lue vähemmän
4 hotellia alueella: Eskilstuna

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.8.003 24
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.