Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Kokousta kanssamme

Södertälje Ruotsi

Lähistöllä sijaitsevia hotelleja: 13

1 hotelli vastaa hakuasi

Ole hyvä ja kokeile jotain muuta matkakohdetta

Kokoukset ja kongressit Södertäljessä

Haluatko varata kokous- ja kongressitiloja Södertäljessä? Kongressihotellissa Quality Hotel™ Park Södertälje on monia mahdollisuuksia, riippumatta siitä, tarvitsetteko pienemmän kokoushuoneen tai kokonaisen juhlakerroksen.

Koska kaupungin kulttuuri- ja viihde-elämä on aivan nurkan takana, ja Södertäljen keskusasemalle on vain 50 metriä, on Quality Hotel Park Södertälje kokoukselle ihanteellinen lähtökohta. Hotelli auttaa sinua niin suuressa kuin pienessäkin, yksinkertaisesta kokouksesta aina useita päiviä kestävään kongressiin. Monien erilaisten kokoustilojen ja suuren kapasiteetin ansiosta löytyy joustavuutta räätälöidä vierailunne juuri teidän tarpeidenne ja toiveidenne mukaiseksi, riippumatta siitä, onko kyseessä juhla, vuosikokous, messut vai kickoff.  

Kokoushotellin toiminnalliset kokoushuoneet päästävät hienosti valoa sisään ikkunoilla, jotka ovat Stadsparkeniin päin, ja kun on tauon aika, löytyy aulasta mukavia istuimia, aivan kongressitilojen ulkopuolella. Ruoka ja juoma ovat tärkeä osa elämystä, ja jos haluatte aamiaisen, kahvit, lounaan tai päivällisen, auttaa hotelli tietysti siinäkin!

Pitkän, kokousten ja esittelyjen täyteisen päivän jälkeen ei ole ollenkaan hassumpi idea viedä osanottajat ulos kaupungille hyvin ansaitulle tauolle ja huvituksiin. Jos haluatte houkutella esiin uteliaisuuden, sopii Tom Tits Experiment tähän tarkoitukseen erinomaisesti ja mukava vierailukohde on myös Torekällberget - Södertäljen elävä ulkoilmamuseo, jossa voitte kokea 200 vuotta yhdessä päivässä. Jos aika ei riitä pidempiin retkiin, löytyy kaupungin kävelykatu ja ravintolaelämä aivan läheltä hotellia mukavaksi päätteeksi päivälle.

Quality Hotel™ Park Södertälje -hotellilta on noin 25 minuutin ajomatka Tukholman keskustaan ja noin 50 minuutin matka Arlandan lentokentälle.

Lue vähemmän
1 hotelli vastaa hakuasi
Teitä on monta!

Tiedustelusi lähettämisen yhteydessä tapahtui virhe. Ole hyvä ja yritä myöhemmin uudelleen.

Otamme kuitenkin mielellämme sinuun yhteyttä, jotta voimme yhdessä pohtia, josko jokin sinun tarpeitasi ja toiveitasi vastaava järjestely saataisiin aikaan.

Ole hyvä ja syötä seuraavat tiedot

Nimesi

Virheellinen sähköpostiosoite

Virheellinen puhelinnumero

Viesti on lähetetty.

3.2.11.002 23
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.