Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Hotellimme Linköpingissä

Tervetuloa upeaan Itä-Götanmaan helmeen – Linköpingiin, Lars Winnerbäckin kotiseuduille. Kaupungin keskustasta löydät modernit ja charmikkaat hotellit. Täällä voit nauttia viikonlopusta kylpylässä tai vaikkapa järjestää seuraavan kokouksesi!

Keskeinen sijainti Trädgårdsföreningen-puiston vieressä

Linköpingissä voit valita kolmesta hotellista. Jos haet keskeistä sijaintia lähellä rauhallista ja kaunista Trädgårdsföreningen-puistoa, voit asua kokous- ja viihdehotellissa Quality Hotel Ekoxen. Valmistaudu konsertti-iltaan tai päätä ilta nauttimalla luovista drinkeistä hotelleissamme. Quality Hotel Ekoxen -hotellissa on kesäkuukausien aikana ihana ulkoterassi, josta on näkymät suoraan kauniiseen Trädgårdsföreningen-puistoon.

Tuomiokirkon vieressä – illallinen sisältyy hintaan

Halutessasi asua vielä lähempänä Linköping C -asemaa ja kaupungin ydintä,Clarion Collection Hotel Slottsparken on hyvä valinta. Täällä asuessasi hintaan sisältyvät lisäksi iltapäiväkahvi ja illallinen.

Kylpylä ja kuntoilu upouudessa hotellissa

Hiljattain avattu Quality Hotel The Box, joka sijaitsee Aspögatanilla, on hotelli kaikille aisteille. Nosta sykettä pitkän kokouspäivän jälkeen tai rentoudu kylpylässä. The Box SPA tarjoaa 600 neliömetrin kokoisen kylpylän, joka poikkeaa tavallisesta. Quality Hotel The Box -hotellista löytyy myös hyvin varusteltu kuntosali. Saat lisäksi itse valita, haluatko kuntoilla sisällä vai ulkona.   

Viiden minuutin päästä hotelleistamme löydät Linköping City Airport -lentokentän ja hieman pidemmän matkan päässä sijaitsee Norrköpingin lentokenttä.

Kaunis Tuomiokirkko ja Stora Torgetin tapahtumat

Linköping on opiskelijakaupunki, josta löytyy useita baareja, ravintoloita ja yökerhoja. Suurin osa näistä sijaitsee Ågatanin ja Stora Torgetin ympäristössä. Tutustu kaupunkikuvaa dominoivaan Linköpingin Tuomiokirkkoon tai vieraile Flygvapenmuseum-museossa eli Ilmavoimien museossa, josta löydät suuren kokoelman armeijan lentokoneita. Äläkä unohda kävellä Gamla Linköping -kaupunginosan läpi ja nauttia historian siipien havinasta. Linköpingistä löytyy myös Ruotsin suurin moottoriurheilukeskus Mantorps park. Bergs slussar eli Bergin sulut Götan kanavassa ovat nekin erittäin suosittu turisti- ja vierailukohde.

Lähellä sijaitsevia matkakohteita

Norrköping

Jönköping

 

Lue vähemmän
5 hotellia alueella: Linköping

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.1.9.007 21
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden.

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.