Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Hotellimme Jönköpingissä

Tervetuloa Jönköpingiin – kauniiseen, Vätternin etelärannalla sijaitsevaan kaupunkiin! Täältä löydät historiallisen hotellin, design-hotellin upeilla näköaloilla ja city-hotellin hyvien kokous- ja tapahtumatilojen kera.

Keskeinen sijainti hyvillä bussiyhteyksillä

Jönköpingissä yövyt keskeisellä paikalla, kauniissa miljöössä. Täältä löydät historiallista tunnelmaa tarjoavan Clarion Collection Hotel Victorian, saunan ja kuntosalin omaavan Comfort Hotel Jönköpingin, ainutlaatuisen Quality Hotel Matchin ja Vox Hotel -design-hotellin. Nauti kaupungin sykkeestä, rantaelämästä ja luontoelämyksistä. Kaikki tämä löytyy kävelyetäisyyden päässä hotelleistamme! Hotelleistamme on vain 510 minuutin kävelymatka Jönköpingin matkakeskukseen, josta on hyvät bussiyhteydet niin Malmöhön, Tukholmaan kuin Göteborgiinkin.

Ostosten tekoa Asecs-ostoskeskuksessa

Jönköpingistä löydät tunnetun ja suositun Asecs-ostoskeskuksen, joka tarjoaa laajan valikoiman ostosmahdollisuuksia koko perheelle. Täältä löytyy myös leikkipaikka perheen pienimmille, tyylikäs hoitohuone ja rauhallinen imetyshuone. Kaupungista löydät myös Tändsticksmuseetin ("Tulitikkumuseon"), John Bauer -museon ja suuren Elmia-messukeskuksen.

Lähde päiväretkelle Grännaan ja Visingsöhön

Kaupungin pohjoispuolella sijaitsee Gränna – todellinen ruotsalaisidylli kauniine puutaloine ja mukulakivikatuineen. Linnojen rauniot ja linnoitukset kertovat omaa tarinaansa entisistä suurvallan ajoista. Ja kun nyt olet täällä paikan päällä, sinun tulee ehdottomasti vierailla erilaisissa pienissä pajoissa ja maistaa paikallisia piparminttukaramelleja. Grännan ulkopuolella sijaitsevasta Visingöstä löydät monia tarinoita entisaikojen murhista ja siitä, kuinka Ruotsia hallittiin täältä käsin. Pääset samalla myös nauttimaan kauniista luonnosta esimerkiksi kajakin kyydissä kristallinkirkkaita vesireittejä pitkin tai polkupyörän selässä pienillä metsäpoluilla.

Kokoukset ja tilat Jönköpingissä

Jönköpingissä sijaitseviin joustaviin kokous- ja tapahtumatiloihimme voit tutustua täällä.

Lähellä sijaitsevat matkakohteet

Skövde

Borås

Göteborg

Lue vähemmän
8 hotellia alueella: Jönköping

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.8.003 26
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.