Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Hotellimme Norrköpingissä

Oletko menossa Norrköpingiin ja etsit hotellia? Comfort Hotel® Norrköping sijaitsee kävelymatkan päässä keskusasemalta, mukavista ravintoloista, baareista, kahviloista ja ostosmahdollisuuksista Saltängenissä, Norrköpingin keskustassa.

Nähtävyydet Norrköpingissä

Koska Norrköping on vanha teollisuus-, kaupankäynti- ja merenkulkukaupunki, sieltä löytyy paljon mielenkiintoisia nähtävyyksiä ja ympäristöjä sekä museoita, joissa voit vierailla! Vaeltele kaupungin läpi virtaavan Motala ström -virran varrella, jota paikalliset kutsuvat nimellä Strömmen. Täällä on vaikea olla huomaamatta museota Arbetets Museum, jota kutsutaan myös nimellä Strykjärnet (suomeksi silitysrauta). Rakennus on muodoltaan seitsenkulmainen ja sijaitsee veden keskellä. Jos olet täällä kesäkuukausina, sinun on suorastaan pakko kävellä pitkin promenaderna-kävelykatuja. Nämä kolme kaunista lehmusten reunustamaa kävelykatua kehystävät kaupungin ydintä ja ovat tärkeä osa Norrköpingin identiteettiä ja luonnetta.  

Asu lähellä Kolmårdenin eläinpuistoa

Asuessasi hotellissa Comfort Hotel Norrköping, asut myös lähellä Pohjoismaiden suurinta eläinpuistoa nimeltä Kolmårdens Djurpark. Tämä suosittu retkikohde sijaitsee ainoastaan 30 kilometrin päässä kaupungin keskustasta ja se on ihanteellinen päiväretkikohde Norrköpingissä vieraillessasi.

Joustavat kulkuyhteydet  

Norrköpingin kaupungissa liikut kätevimmin raitiovaunulla, mutta pääset myös joustavasti Norrköpingiin tai sieltä pois, riippumatta siitä jatkatko matkaasi Ruotsin sisäisellä vai ulkomaan lennolla. Hyvien rautatieyhteyksien lisäksi kaupunki on myös solmukohta useille suurille teille Ruotsissa, kuten moottoritie E4 sekä tie E22, joka vie sinut etelään päin itärannikkoa pitkin. Jos lennät Norrköpingin lentokentälle, matka keskustaan kestää ainoastaan 10 minuuttia. Skavstan lentokentältä matka kestää 45 minuuttia ja Arlanda Airport -lentokentältä olet perillä noin 2,5 tunnissa.

Yritykset

Huolimatta rikkaasta historiastaan Ruotsin tekstiiliteollisuudessa, suurimmat alat Norrköpingissä tänä päivänä ovat paperi/pakkaus, logistiikka ja kuljetus, elektroniikka, kauppa sekä it/media. Norrköpingistä löydät myös valtion viranomaiset SMHI, Luftfartsverket, Kriminalvården, Migrationsverket ja Sjöfartsverket. Kaupunki on myös tukikohtana suurten yritysten, kuten Whirlpool, Goodyear, Servera ja Stadium, tukkumyynnille suurine varastoineen.

Campus Norrköping kävelymatkan päässä

Aiotko tervehtiä jotakuta Norrköpingin kaikista opiskelijoista? Keskeisen sijaintinsa ansiosta Comfort Hotel Norrköping on ihanteellinen lähtökohta ja voit helposti kävellä kaupungin läpi Campus Norrköpingiin. Olet perillä 18 minuutissa!

Läheiset kaupungit

Linköping
Nyköping
Örebro

Lue vähemmän
6 hotellia alueella: Norrköping

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

Tutustu Hotellit Ravintolat Kokoukset
3.2.13.011 26
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.