Jäsenyys
Schnitzel and fries at restaurant The Social Bar & Bistro.

Tutustu kulinaristiseen tarjontaan Linköpingissä

Jos suunnittelet matkaa Linköpingiin, valittavanasi on useita vierailemisen arvoisia ruokapaikkoja. Linköpingin ruokatarjonnassa on vaikutteita kaikkialta maailmasta, ja paikalliset puolestaan ovat hyvin ylpeitä klassisesta itä-götanmaalaisesta ruoasta.

Ruokaa ja juomaa Linköpingin keskustassa

Jos majoitut tai olet varannut majoituksen Linköpingin keskustasta, kävelymatkan päästä löytyy runsaasti hyvämaineisia ruokapaikkoja ja baareja. Voit valita esimerkiksi fine diningia, aasialaista tulisuutta, jännittäviä tapaksia Välimeren inspiroimana tai pihvin rennossa bistrossa. Alta löydät luettelon kaupungin ravintoloista.

Tutustu helmiin kaupungin laitamilla

Kaupungin keskustan laidalla on Gamla Linköping, ulkoilmamuseo, joka on luotu säilyttämään muistoja menneistä ajoista. Näissä vanhoissa rakennuksissa, jotka saivat uuden elämän 1900-luvun purkuaallon aikana, voit nauttia kaikkea aina vohveleista katkarapuvoileipiin, lihapulliin ja klassiseen ruotsalaiseen fikaan. Jos ruotsalainen keittiö viehättää, suosittelemme The Box Restaurantia, jossa voit nauttia klassisia ruotsalaisia ruokia kansainvälisellä twistillä.

VALITUT ELÄMYKSET

Lisää koettavaa