Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Comfort Hotel® Norrköping Norrköping ,  Ruotsi

Comfort Hotel® Norrköping

Norrköping,  Ruotsi

Comfort Hotel Norrköping on Norrköpingin jännittävin hotelli, josta löytyy 194 hotellihuonetta, ja kuntosali. Kaikki tämä upean designin ja loistavan sijainnin kera – vain 5 minuuttia Norrköpingin päärautatieasemalta.

Comfort Hotel® Norrköping 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
8,5
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

8,5
10:stä
Tulos Comfort Hotel® Norrköping

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Comfort Hotel Norrköping sijaitsee täydellisellä paikalla, vain 5 minuutin kävelymatkan päässä Norrköpingin päärautatieasemalta. Tule ja koe Norrköpingin jännittävin hotelli, jossa on 186 tyylikkäästi sisustettua hotellihuonetta, neljä kokoushuonetta ja oma moderni kuntosali.

Norrköpingin keskustassa

Tervetuloa huippumoderniin hotelliimme, joka sijaitsee Norrköpingin keskustassa, Saltängenin kaupunginosassa. Kaupungin ostosmahdollisuudet ja kattava ravintolatarjonta ovat hotellin kulman takana, ja Norrköpingin päärautatieasemalle on vain 5 minuutin matka.

Rentoudu tai tee töitä – aina maksuton Wi-Fi-yhteys

Kirjaudu sisään hotelliin ja rentoudu hyvän syötävän ja juotavan parissa, jotka löydät Barceptionistamme. Kyllä, luit oikein! Barceptionissamme voit sekä kirjautua sisään, selättää nälkäsi että tyydyttää janosi ja ostaa tarpeellisia tuotteita. Nauti kupillinen kahvia, kuuntele musiikkia, tee hieman töitä tapaamista odottaessasi tai valitse kylmä juoma. Voit tietenkin surffata maksuttomasti ja langattomasti kaikkialla hotellissa. Muuta aulamme toimistoksesi ollessasi liikkeellä.

Matkustatko koko perheen kanssa?

Perheitä on erilaisia, ja siksi hotellistamme löytyy useita eri vaihtoehtoja. Varaa esimerkiksi kaksi kahden hengen huonetta, jotka voidaan yhdistää toisiinsa välioven kautta. Mainitsethan tästä varauksen yhteydessä. Joissakin kahden hengen huoneissa on tilaa lisävuoteelle hintaan 200 SEK/yö. Edullisempi vaihtoehto on varata kahden hengen Standard-huoneemme, joista osa on varustettu kahdella erillisellä 105 cm leveällä vuoteella. Tilaa on kahdelle aikuiselle ja kahdelle pienelle lapselle, ilman lisävuoteita. Mikäli haluatte majoittua kaikki samassa huoneessa, suosittelemme varaamaan Superior-huoneen, jossa on kahden hengen vuodesohva. Riittävästi tilaa niin neljälle hengelle, matkatavaroille, ostoksille kuin pehmoleluillekin.

Sujuva pysäköinti

Pysäköi nopeasti ja kätevästi pysäköintihalliimme. Pysäköinti maksaa 150 SEK per vuorokausi. Tarjoamme pysäköintihallissa myös kahdeksan latauspaikkaa. Lataus ei sisälly pysäköinnin hintaan. Tutustu hintoihin ja ehtoihin Pair recharge -sovelluksessa. Varaa ja maksa pysäköintisi täällä.

Kuntosali

On itsestään selvää, että haluat treenata myös matkalla ollessasi. Hotellimme kuntosalilla voit treenata silloin, kun sinulle sopii.

Barception

Pidämme yksinkertaisista ja moderneista ratkaisuista. Hotellimme baari ja ravintola sijaitsevat vastaanoton yhteydessä, jolloin tuloksena on upea Barception. Meillä on tarjolla yksinkertaisempi baarimenu kaikista nälkäisimmille, ja Comfort Delistämme löytyy lisäksi aina salaatteja sekä voileipiä. Tervetuloa!

Täältä voit lukea lisää tarjoamistamme palveluista.

Yhteystiedot

  • Saltängsgatan 29 602 22 Norrköping , Ruotsi

Tietoja hotellista Comfort Hotel Norrköping

Hotellihuoneiden määrä

194 kpl

Kokoustilojen määrä

4 kpl – tilaa 45 henkilölle

Etäisyys lentokentiltä

Norrköpingin lentokenttä: 6 km, noin 10 minuuttia
Skavstan lentokenttä: 63 km, noin 45 minuuttia
Arlandan lentokenttä: 200 km, noin 2,5 tuntia

Tietoja hotelliketjusta Comfort Hotel©

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 24
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.