Jäsenyys
Indoor pool at spa hotel Quality Hotel The box in Linköping.

Ihania spa-kokemuksia Linköpingissä

Linköping kaupunkina tarjoaa mielenkiintoisia käyntikohteita ja nähtävyyksiä mukavalla etäisyydellä. Tee kierros vanhassakaupungissa tai vieraile jossakin ravintolassa. Mikset viettäisi päivää ihanassa kylpylässä? Täällä on nimittäin tarjolla monia ihania spa-kokemuksia kruunaamaan päiväsi.

Allas ja sauna keskellä kaupunkia

Altaassa oleilua, saunomista tai hyvää tekevä kasvohoito? Etsitpä millaista rentouttavaa spa-elämystä tahansa, tulet löytämään sen Linköpingistä. Spa-hotellissa majoittuminen tai spa-hetken varaaminen on erinomainen idea niin pariskunnalle, ystäville kuin kollegoille, jotka haluavat hieman hemmottelua. Täydellinen rentoutumiseen pitkän päivän jälkeen tai akkujen lataamiseen ennen illan menoja!

Päätä päivä hyvillä yöunilla hotellissa

Sinulle, joka haluat nauttia täysin siemauksin spa-tunnelmasta, voimme suositella The Wellboxia Quality Hotel™ The Boxissa Linköpingissä. Sieltä löydät ulkoaltaan, poreammeen, höyrysaunan ja tavallisen saunan 600 neliömetrin alueella suuressa, modernissa kylpylässä. Varaa muutama yö hotellissa ja tee Linköpingin vierailusta aivan erityinen! Mikään ei vedä vertoja mukavaan hotellivuoteeseen käpertymiselle muutaman spassa vietetyn tunnin jälkeen ja sitten heräämiselle seuraavana aamuna aamiaiselle.

VALITUT ELÄMYKSET

Lisää koettavaa