Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Hotellimme Stavangerissa

Stavangerissa on kaiken kaikkiaan yksitoista kilometriä pitkä rantaviiva sekä satama-alue veden äärellä sijaitsevine ravintoloineen, baareineen ja pubeineen. Täältä kaupungin upeasta ytimestä löydät myös hotellimme.

Etsitkö pakettitarjousta? Packtivityn avulla voit valita eri elämyksistä ja aktiviteeteista, jotka voit varata hotelliyöpymisesi varauksen yhteydessä. Ole hyvä!

Keskeinen sijainti satamakaupungissa

Lisäksi löytyy viihtyisiä pikkukatuja, valkoisiksi maalattuine puutaloineen ja pastellinvärisine kahvilakyltteineen. Öljypääkaupunki Stavangerista löydät sekä länsirannikon luontoa parhaimmillaan, vanhaa merenkulun historiaa että myös hyvin säilyneen, vilkkaan satamakaupungin. Stavangerin hotelleistamme neljä sijaitsee kaupungin keskustassa ja yhdessä niistä on kaupungin upein kattoterassi, hotellihuoneita vanhoissa ranta-aitoissa sekä ylimmän kerroksen poreallas eli jacuzzi. 

Kokemuksia kaikille

Olitpa sitten lomalla, työmatkalla tai läpikulkumatkalla, löydät Stavangerista paljon näkemisen ja kokemisen arvoista tekemistä. Solan lähistöllä sijaitsevat pitkät, valkoiset Jær-rannat ovat fantastisia niin uintiin, piknikkiin rannalla kuin myös surffaamiseenkin. Auringon pilkistäessä täällä voi hyvin viettää koko päivän. Myös Lysefjorden sekä kuuluisa Preikestolen tarjoavat kauniita ja jännittäviä luontoelämyksiä niin suurille kuin pienillekin vierailijoille. Keskustassa voit kävellä pitkin laituria ja syödä lounaan jossakin kaupungin mukavista ravintoloista satama-alueella tai kävellä Gamle Stavangerissa eli vanhassa kaupungissa, jossa on Pohjois-Euroopan parhaiten säilynyt puutaloalue.

Kokoukset ja tapahtumat Stavangerissa

Kongresseja, kokouksia ja tapahtumia varten meillä on useita suuria hotelleja lähellä kaupunkia – niin DnB Arenan vieressä, Sandnesissa kuin myös lähellä Stavangerin Sola-lentokenttää. Täältä voit lukea lisää Stavangerin kokoushotelleista.

Lähellä sijaitsevat matkakohteet

Sola

Sandnes

Haugesund

Kristiansand

Lue vähemmän
8 hotellia alueella: Stavanger

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 21
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.