Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Hotellimme Stavangerin lentokentän läheisyydessä

Stavangerin Sola-lentokenttä sijaitsee Solan kunnassa, Rogalandissa, 15 km Stavangerista lounaaseen ja 10 km Sandnesista luoteeseen.

Viisi suurta kokoushotelliamme sijaitsevat Solan lentokentän lähellä, tarjoten erinomaiset mahdollisuudet kokouksiin ja kongresseihin Stavangerin alueella. Kaksi hotelleista, monipuolisine kokoustiloineen ja ravintoloineen, sijaitsee lentokentän ja kauniin Jærstrendenen tuntumassa. Lisäksi aikaiselle lennolle lähtevillä on mahdollisuus nauttia aamukahvista ja aamiaisesta klo 04.00 alkaen. Kaksi muuta hotelliamme sijaitsevat noin 15 minuutin automatkan päässä lentokentältä. Toinen hotelleista on Stavanger Forumissa, Madlassa, jossa kokousvieraita palvelee 1800 m² suuruinen kokousosasto, josta pääsee kävelysiltaa pitkin DnB Arenalle. Sandnesin keskustasta löytyy myös toinen hotelli, jonka 1400 neliömetrin kokousosasto tarjoaa erinomaiset puitteet monipuolisten kokousten ja tapahtumien järjestämiseen. Viides kokoushotellimme ravintoloineen ja baareineen sijaitsee vain kuuden kilometrin päässä lentokentältä ja Solastrandenin kauniista rantamaisemasta. Myös täällä aikaiselle lennolle lähtevillä on mahdollisuus nauttia aamukahvista ja aamiaisesta klo 04.00 alkaen, sekä viettää aikaa vaikkapa shuffle boardin parissa. Solan lentokentän lähellä ja Stavangerissa sijaitsevat hotellimme ovat täydellinen vaihtoehto niin pienimuotoisiin kokouksiin kuin suuriin kongresseihin ja juhlatilaisuuksiinkin, viihtyisään viikonloppulomaan sekä yöpymisiin lentojen välissä. Viidestä hotellista neljä sijaitsee Stavangerin keskustan välittömässä läheisyydessä.

Lue vähemmän
8 hotellia alueella: Stavangerin lentoasema

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.8.003 28
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.