Jäsenyys
Food and wine on wooden table in a restaurant.

Suositut ravintolat ja baarit Stavangerissa

Jos rakastat ruokaa – ja erityisesti mereneläviä – Stavanger on kaupunki, jossa sinun kannattaa vierailla. Stavangerin keskusta voi tuntua pieneltä ja intiimiltä, mutta täältä löytyy vaikuttavan laaja ruokatarjonta.

Merenelävien kaupunki

Stavanger on paljon muutakin kuin pelkkä öljykaupunki. Kaupunkia ympäröi meri, joten on selvää, että tänne kannattaa suunnata halutessaan tuoreita ja herkullisia mereneläviä lautaselleen. Kun tähän lisätään vielä uskomattomat ruoanlaittotaidot, tulet kumartamaan ihastuttavien, omaleimaisten makujen edessä. Stavanger ei kuitenkaan tarjoa ainoastaan loistavia mereneläviä, vaan kaupungissa on oma gourmet-kulttuurinsa, jonka kokit tekevät kovasti töitä parhaiden makuelämysten eteen.

Ruokaelämyksiä Stavangerin keskustassa

Lähialueilta tulee erilaisia raaka-aineita, kuten vihanneksia, sieniä ja riistaa. Paikallisten tuottajien tuotteita hyödynnetään niin täällä kuin toimitetaan myös suosittuihin ravintoloihin ulkomaille. Stavangerin pieneltä ja intiimiltä vaikuttavassa keskustassa on viihtyisä satamakatu, josta löytyy laaja valikoima ruokapaikkoja, baareja, pubeja ja kahviloita. Saat varmasti maailmanluokan ruokaseikkailun, ja kaupungissa on kaksi Michelin-tähdellä palkittua ravintolaa: RE-NAA ja Sabi Omakase.

Pieni ruokaseikkailu lentoaseman vieressä

Stavangerin keskustassa on useita ravintoloita, jotka tarjoavat upeita ruokaelämyksiä laajan ja herkullisen valikoimansa ansiosta. Jos lennät kaupunkiin, sinun ei tarvitse matkustaa kauas syömään hyvän aterian; jo lentoasemalta Solasta löydät The Social Bar & Bistro:n, joka tarjoilee alusta asti valmistettua herkullista. Toisin sanoen pääset "Stavangerin makuun" jo ennen kuin edes astut kaupungin keskustaan. Tervetuloa ihanaan Stavangeriin!

VALITUT ELÄMYKSET

Lisää koettavaa