Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Kokousta kanssamme

Stavanger Norja

6 hotellia vastaa hakuasi

Ole hyvä ja kokeile jotain muuta matkakohdetta

Kokoukset ja kongressit Stavangerissa

Kokous, kongressi tai tapahtuma Stavangerin alueella? Tarjoamme monipuolisia tilaratkaisuja kongresseihin ja tapahtumiin niin kaupungin keskustassa, yritysalueiden tuntumassa keskustan ulkopuolella kuin Stavangerin Sola-lentokentän läheisyydessäkin.

Useat kokoushotelleistamme sijaitsevat Stavangerin keskustassa, mukaan lukien Clarion Hotel® Stavanger, joka soveltuu erinomaisesti kaikkiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin – pienempiin ja suurempiin. Hotellin tilava, joustavasti muunneltavissa oleva sali on erinomainen valinta niin kokouksiin kuin kongresseihinkin. Lisäksi Clarion Hotel® Stavanger hemmottelee vieraitaan tyylikkäällä rentoutumisosastolla, joka sijaitsee hotellin ylimmässä kerroksessa. Täällä voit nauttia saunan lämmöstä ja rentoutua porealtaassa, samalla kun ihastelet Stavangerin kaupungin kattojen ylitse avautuvaa uniikkia näköalaa.

Hotelliemme joukosta löydät useita erinomaisia vaihtoehtoja suuriin tilaisuuksiin, mittaviin kongresseihin ja tapahtumiin lähellä DNB Arenaa, Sandnesia ja Sola Airport Stavanger -lentokenttää. Hotellimme Clarion Hotel® Energyn tilava kokousosasto sekä näyttely- ja seurustelutila tarjoavat monipuoliset mahdollisuudet eri tilaisuuksiin. Hotelli sijaitsee lisäksi hyvällä paikalla Madlan kaupunginosassa, lähellä Stavanger Forum -kongressikeskusta.

Clarion Hotel® Energyn Kitchen & Table -ravintola ja baari, sekä kävelysilta hotellista suoraan DNB Arenan tiloihin, tuovat tilaisuuteen sekä herkullisia makuelämyksiä että viihtyisyyttä. Quality Hotel ™ Pond sijaitsee noin kymmenen minuutin ajomatkan päässä sekä Stavangerin keskustasta että Solan lentokentältä. Hotellin ravintolamaailma ja suuri kokousosasto tarjoavat täydelliset puitteet onnistuneeseen tilaisuuteen. Eikä tule unohtaa sitä tosiasiaa, että Viking stadion ja Solan upea rantamaisema sijaitsevat mukavan lähellä.

Kokoushotelli Quality Airport Hotel Stavanger ™ on yksi hyvistä vaihtoehdoista niin pienimuotoisiin kuin suuriin tilaisuuksiin ja tapahtumiin. Hotelli sijaitsee täydellisellä paikalla – lähellä Stavangerin keskustaa, Forusin yritysaluetta, Tanangeria, Sandnesia ja Solaa. Jos taas haluat järjestää tilaisuuden aivan lentokentän tuntumassa, on Clarion Hotel® Air useine kokous- ja kongressitiloineen täydellinen valinta.

Kokoushotelleistamme löydät myös sopivat tilat moniin muihin tilaisuuksiin – vaikkapa elämäsi suurimpiin juhliin. Stavangerissa sijaitsevista juhlatiloistamme voit lukea lisää täältä.

Jos aikataulut antavat myöden, kannattaa ehdottomasti tutustua kauniiseen Stavangeriin, joka hurmaa idyllisine katuineen, putiikkeineen ja kahviloineen. Lisäksi kaupungin satama-alueella on monia viihtyisiä ravintoloita mukavalla paikalla, veden äärellä. Stavangerin alueen luonto on henkeäsalpaava, ja ehdottomasti vierailun arvoisia ovat Solan hiekkarannat, Lysefjordenin vuonomaisema sekä maailmakuulu Preikestolen-näköalapaikka.

Lue vähemmän
6 hotellia vastaa hakuasi
Teitä on monta!

Tiedustelusi lähettämisen yhteydessä tapahtui virhe. Ole hyvä ja yritä myöhemmin uudelleen.

Otamme kuitenkin mielellämme sinuun yhteyttä, jotta voimme yhdessä pohtia, josko jokin sinun tarpeitasi ja toiveitasi vastaava järjestely saataisiin aikaan.

Ole hyvä ja syötä seuraavat tiedot

Nimesi

Virheellinen sähköpostiosoite

Virheellinen puhelinnumero

Viesti on lähetetty.

3.2.11.002 25
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.