Tukholma on täynnä ihania hotellibaareja, jotka ovat täydellisiä paikkoja tapaamisiin ja kokonaisten iltojen viettämiseen. Olemme listanneet tänne joitakin Tukholman parhaimmista!

Tak, At Six

ICEBAR - Hotel C Stockholm


Vasaplan 4, Tukholman keskusta


Kenties olet jo käynyt maailmankuulussa ICEBARISSA Hotel C Stockholm? Jos et, on korkea aika tutustua tähän cooliin baariin. ICEBAR on maailman ensimmäinen pysyvä jääbaari, jonka lämpötila on -7°C. Paleltumisen välttämiseksi voit lainata lämmittävän viitan ja hansikkaat. Sisustus ja lasit on valmistettu kirkkaasta Tornionjoen jäästä. Taatusti vierailun arvoinen paikka! ICEBARiin on sisäänpääsymaksu.


Hotel C Stockholm Ice bar_16_9Houkutteleeko juoma tässä ainutlaatuisessa ympäristössä?


Blanche & Hierta, Cocktails At Six, TAK ja Stockholm Under Stjärnorna – At Six ja HOBO


Brunkebergstorg 2-6, Tukholman keskusta


Designhotelli At Six tarjoaa useita mahdollisuuksia viilennystä janoavalle kurkulle. Sisääntulokerroksessa on Blanche & Hierta, vilkas mutta rento viini- ja delibaari. Yksi kerros hotellin aulasta ylöspäin on Cocktail Bar At Six. Täällä talon omia nimikkodrinkkejä sekoitetaan koko illan tyylikkäässä miljöössä. Musiikkiesitykset nostavat tunnelmaa ja tekevät tästä täydellisen paikan seurustelulle.


50 metriä ylöspäin boutique-hotelli HOBO:n yläpuolelta löydät TAK:n ja Stockholm Under Stjärnorna (SUS), joista jälkimmäinen on avoinna kesäkuukausina. Sekä TAK että SUS (jotka ovat vierekkäin) tarjoavat upeat kattoterassit, joista on näkymät koko kaupungin ylle. Pakollinen pysähdyspaikka, jos olet menossa ulos kaveriporukkasi kanssa drinkille tai parille kesäisenä iltana!


at six stockholm under stjärnornaKesäilta Stockholm Under Stjärnornassa.


Hotellibaari ja Rooftop Garden Bar – Clarion Hotel® Sign


Östra Järnvägsgatan 35, Tukholman keskusta


Clarion Hotel® Sign on vain kivenheiton päässä keskusasemalta, kauniin Norra Bantorgetin vieressä. Optimaalisen sijaintinsa ansiosta se on täydellinen paikka aloittaa ilta, vaikkapa lasillisella kuplivaa tai olutta. Sisäänkäyntikerroksen baarissa on hyvät vibat, ja jos tulet tänne perjantai- tai lauantai-iltana, voit kuunnella live-DJ:n soittamaa musiikkia.


Jos olet ulkona aurinkoisena kevätpäivänä tai lämpimänä kesäpäivänä, löydät hotellin Rooftop Garden Barin 8. kerroksesta Selma City Span vieressä, vehreässä ja ihanassa ympäristössä. Kaikki eivät vielä tiedä tästä paikasta, joten on hyvin mahdollista, että sinä ja seurueesi olette täällä täysin rauhassa.


Rooftop Garden SignOttakaa hyvä asento ja nauttikaa hyvistä juomista Rooftop Garden Barissa.


Lykkes bar - Nordic Light Hotel


Vasaplan 7, ukholman keskusta


Nordic Light Hotel ja Lykkes barista löydät paikan, jossa voit hemmotella itseäsi ja seuruettasi hetken verran. Täältä löydät muun muassa suuren valikoiman ruotsalaisten pienpanimoiden viinejä ja oluita.


nordic light lykke barMitä saisi olla?
Haluatko tietää lisää Tukholman hotelleista? Katso täältä nähdäksesi kaikki Tukholman-hotellimme!