Tukholma on täynnä ihania hotellibaareja, jotka ovat täydellisiä paikkoja tapaamisiin ja kokonaisten iltojen viettämiseen. Olemme listanneet tänne joitakin Tukholman parhaimmista!

Tak, At Six

1. ICEBAR - Hotel C Stockholm

Vasaplan 4, Tukholman keskusta

Kenties olet jo käynyt maailmankuulussa ICEBARISSA Hotel C Stockholm? Jos et, on korkea aika tutustua tähän cooliin baariin. ICEBAR on maailman ensimmäinen pysyvä jääbaari, jonka lämpötila on -7°C. Paleltumisen välttämiseksi voit lainata lämmittävän viitan ja hansikkaat. Sisustus ja lasit on valmistettu kirkkaasta Tornionjoen jäästä. Taatusti vierailun arvoinen paikka! ICEBARiin on sisäänpääsymaksu.

Hotel C Stockholm Ice bar_16_9Houkutteleeko juoma tässä ainutlaatuisessa ympäristössä?

2. Tap Room - Clarion Hotel® Amaranten

Kungsholmsgatan 31, Kungsholmen

Tap Room -baari on suorastaan pakollinen sinulle, joka haluat kokeilla innovatiivisia drinkkikokemuksia. Cocktaileja tarjoillaan nimittäin täällä hanasta! Konsepti on ollut suosittu alusta asti ja tehnyt Clarion Hotel® Amarantenista ja Tap Roomista elävän kohtaamispaikan Kungsholmenilla. Baari ja sen sisustus ovat saaneet inspiraationsa New Yorkin baarielämästä 1960-luvulla.

Tap room Bar Clarion Hotel AmarantenCocktailit hanasta ovat Tap Roomin erikoisuus.

3. Eatery Social Bar - Clarion Hotel® Stockholm

Ringvägen 98, Södermalm

Eatery Social Bar on Clarion Hotel® Stockholm ja koko Södermalmin luonnollinen kohtaamispaikka! Täällä juomissa on sekä paikallista että eteläamerikkalaista makua, samoin kuin aivan vieressä olevassa ravintola Eatery Socialissa. Sään salliessa ulkoterassi luo mukavan suurkaupungin tunnelman.

Eatery Social Clarion Stockholm CocktailsEatery Socialissa on laaja valikoima cocktaileja.

4. Blanche & Hierta, Cocktails At Six, TAK ja Stockholm Under Stjärnorna – At Six ja HOBO

Brunkebergstorg 2-6, Tukholman keskusta

Designhotelli At Six tarjoaa useita mahdollisuuksia viilennystä janoavalle kurkulle. Sisääntulokerroksessa on Blanche & Hierta, vilkas mutta rento viini- ja delibaari. Yksi kerros hotellin aulasta ylöspäin on Cocktail Bar At Six. Täällä talon omia nimikkodrinkkejä sekoitetaan koko illan tyylikkäässä miljöössä. Musiikkiesitykset nostavat tunnelmaa ja tekevät tästä täydellisen paikan seurustelulle.

50 metriä ylöspäin boutique-hotelli HOBO:n yläpuolelta löydät TAK:n ja Stockholm Under Stjärnorna (SUS), joista jälkimmäinen on avoinna kesäkuukausina. Sekä TAK että SUS (jotka ovat vierekkäin) tarjoavat upeat kattoterassit, joista on näkymät koko kaupungin ylle. Pakollinen pysähdyspaikka, jos olet menossa ulos kaveriporukkasi kanssa drinkille tai parille kesäisenä iltana!

at six stockholm under stjärnornaKesäilta Stockholm Under Stjärnornassa.

5. Hotellibaari ja Rooftop Garden Bar – Clarion Hotel® Sign

Östra Järnvägsgatan 35, Tukholman keskusta

Clarion Hotel® Sign on vain kivenheiton päässä keskusasemalta, kauniin Norra Bantorgetin vieressä. Optimaalisen sijaintinsa ansiosta se on täydellinen paikka aloittaa ilta, vaikkapa lasillisella kuplivaa tai olutta. Sisäänkäyntikerroksen baarissa on hyvät vibat, ja jos tulet tänne perjantai- tai lauantai-iltana, voit kuunnella live-DJ:n soittamaa musiikkia.

Jos olet ulkona aurinkoisena kevätpäivänä tai lämpimänä kesäpäivänä, löydät hotellin Rooftop Garden Barin 8. kerroksesta Selma City Span vieressä, vehreässä ja ihanassa ympäristössä. Kaikki eivät vielä tiedä tästä paikasta, joten on hyvin mahdollista, että sinä ja seurueesi olette täällä täysin rauhassa.

Rooftop Garden SignOttakaa hyvä asento ja nauttikaa hyvistä juomista Rooftop Garden Barissa.

6. Lykkes bar - Nordic Light Hotel

Vasaplan 7, ukholman keskusta

Nordic Light Hotel ja Lykkes barista löydät paikan, jossa voit hemmotella itseäsi ja seuruettasi hetken verran. Täältä löydät muun muassa suuren valikoiman ruotsalaisten pienpanimoiden viinejä ja oluita.

nordic light lykke barMitä saisi olla?

7. Bar X ja Rooftop Bar - Quality Hotel™ Globe

Arenaslingan 7, Globen

Quality Hotel™ Globe tilavassa ja vilkkaassa aulassa on Bar X, joka on täydellinen paikka esimerkiksi lasilliselle töiden jälkeen. Täällä saat kokea ihanan hotellitunnelman samalla, kun voit seurustella ystävien ja kollegoiden kanssa.

Rooftop Bar sijaitsee 11. kerroksessa ja on avoinna kesäisin. Täällä on suuri kattoterassi, jossa voit nauttia kylmiä juotavia katsellen samalla Tele2-areenaa ja Etelä-Tukholmaa.

globe terrace-view-tele2-quality-hotel-globeTerassin voi myös vuokrata yksityistilaisuuksiin.

8. Bar X - Quality Hotel™ Friends

Råsta Strandväg 1, Solna

Quality Hotel™ Friends sijaitsee Solnassa aivan Friends Arenan vieressä. Heidän Bar X- aulabaarinsa sopii erinomaisesti seurusteluun ennen Friends Arenan tapahtumaa tai vain asettumiseen mukavaan nojatuoliin hyvän juoman kera. Täällä voit muun muassa haastaa ystäväsi tai kollegasi shuffleboard- tai pöytäjalkapallo-otteluun.

Quality-Hotel-Friends-ShuffleboardShuffleboard = aiheuttaa riippuvuutta.


Haluatko tietää lisää Tukholman hotelleista? Katso täältä nähdäksesi kaikki Tukholman-hotellimme!