Jäsenyys
Atmosphere at the terrace of Stockholm Under Stjärnorna in Stockholm.

Stockholm Under Stjärnorna – upea kattobaari

Tervetuloa Tukholman upeimmalle kattoterassille! 50 metriä maanpinnan yläpuolella Tukholman keskustassa kohtaat eläväisen kattobaarin, jossa on tarjolla hyviä drinkkejä ja hauskoja tapahtumia. Kokoa ystävät, perhe tai kollegat yhteen ja luokaa muistoja tähtitaivaan alla.

Kesän tapahtumarikkain kattobaari

Hyvät drinkit, suuri valikoima oluita ja viinejä, pienempiä annoksia ja naposteltavaa jaettavaksi – SUS:sta löytyy jotakin jokaiselle. Cocktail kädessä voit nauttia upeasta näköalasta Tukholman yli. Ota ystävät mukaan tai tule itseksesi kokemaan jotain aivan uutta! Saisiko olla elokuvia? Kesäisin kattobaari tarjoaa muun muassa ulkoilmaelokuvateatterin. Pysy selvillä tapahtumista heidän Facebook-sivunsa kautta, jotta et missaa yhtäkään hauskaa tapahtumaa, jonka Stockholm Under Stjärnorna tarjoaa.

Tukholman suurin kattoterassi

SUS ei ole ainoastaan pääkaupungin coolein baari, vaan myös suurin. Toisinaan baaria kuvaillaan kattopuistoksi sen vihreyden ja koon vuoksi. Etsitkö uniikkia paikkaa juhlatilaisuuden viettoon? Olet löytänyt oikeaan paikkaan. Stockholm Under Stjärnorna on mahdollista varata yksityistilaisuuksiin, joissa sinä ja seuralaiset voitte saada omaksenne koko kattoterassin. Jos suunnittelet tilaisuutta ja haluat tietää lisää, ole rohkeasti yhteydessä SUS:iin.

Aperol sprits at bar Stockholm Under Stjärnorna.Food at bar Stockholm Under Stjärnorna.

Stockholm Under Stjärnorna

Tukholma