Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Bergen: 3.–11. kesäkuuta 2022

Bergenissä voit kokea Norjan suurimman Pride-festivaalin, joka tunnetaan nimellä Regnbuedagene. Viikon aikana voit nauttia konserteista, työpajoista, keskustelutilaisuuksista, kulttuuritapahtumista ja värikkäästä Pride-kulkueesta!

Mitä Bergen Pride 2022:n aikana tapahtuu?

Regnbuedagene-viikon aikana järjestetään tietokilpailuja, esityksiä, keskustelutilaisuuksia, työpajoja, konsertteja ja paljon muuta opettavaista ja hauskaa. Tavataanhan siellä?

Milloin Bergenin Pride-kulkue järjestetään?

Lauantaina 11. kesäkuuta 2022 klo 12.00

Tämän vuoden kulkue alkaa Statsraaden Bar & Receptionin luota. Tämän jälkeen se seuraa reittiä: Bryggen  Torget  Småstrandgaten  Olav Kyrres gate  Vaskerelven  Regnbueplassen  Engen. 

Reitti voi muuttua.

Missä Pride Park on?

Tänä vuonna Pride Park sijaitsee USF Verftetissä. Puisto avautuu torstaina 9. kesäkuuta klo 15 ja on auki aina lauantai-iltaan asti, ja siellä järjestetään konsertteja ja keskustelutilaisuuksia. Paikalla on myös DJ:itä. Puistossa on myös ruokatarjoilu, baari ja lounge-alueita. Pride Park on paikka, jossa voit tanssia, olla iloinen, saada uusia ystäviä ja olla ylpeä siitä, että olet oma itsesi! 

Mikä Pride House on?

Pride House on ammattimainen ja poliittinen areena, jossa järjestetään luentoja, keskusteluja ja debatteja joka päivä 4.8. kesäkuuta. Iltaisin voit kokea siellä sosiaalisia tilaisuuksia, esityksiä ja viihdettä. Löydät Pride Housen Festplassenin keskeltä.

Voimakkaita ja kuuluvia ääniä Pride-liikkeessä

Inspiroidu ihmisistä, jotka tekevät päivittäin töitä tasa-arvoisuuden ja monimuotoisuuden edistämiseksi

Auroran tarina

Aurora on aina ollut nainen!

Lue lisää Aurorasta, joka ei koskaan tuntenut olevansa mies vaan nainen. Hän eli miehenä 25 vuoden ajan ennen kuin hän vihdoinkin sai olla oma itsensä. Aurora kertoo myös oman näkemyksensä siitä, mitä transhenkilöille voi ja toisaalta ei voi sanoakommer også med sine dos & don'ts til hva man kan si - og ikke bør si - til transpersoner.

Lue hänen tarinansa
Kun isä on homoseksuaali

Carolinin isä tuli ulos kaapista: ”Olen niin ylpeä hänestä"

Mitä tapahtuu, kun elämä muuttuu ilman, että itse on valinnut niin? Kuinka reagoida, kun oma perhe hajoaa ja toinen vanhemmista tulee ulos kaapista homoseksuaalina? Ruotsalaisen Carolin Solskärin, 27, kohdalla myrskyisä aika johti lopulta tärkeään ilmoitukseen, joka antoi vastauksen moniin pohdiskeluihin.

Carolinin tarina
Vanhempien tarina

Stolta föräldrar: ”Hyvät esikuvat ovat uskomattoman tärkeitä”

Me tapasimme ruotsalaisen yhdistyksen "Stolta föräldrar till HBTQ-barn" (HBTQ on Ruotsin vastine HLBT:lle) ja saimme kaapista ulos tulleilta vanhemmilta arvokkaita vinkkejä.

Lue lisää: Stolta föräldrar
Miksi tuemme Pridea

Petter A. Stordalen kertoo Strawberryista ja Pridesta: "Meille monimuotoisuus merkitsee parempaa kulttuuria."

Lue haastattelu täältä

Pride & Strawberry

Strawberry – Priden ylpeä kumppani Pohjoismaissa

Hotellit Bergenissä

Yövy parhaalla tavalla Pride-juhlan aikana!

Sinä hoidat Pride-tunnelman – me hoidamme hotellin! Jos haluat yöpyä tässä norjalaisessa kaupungissa Pride-päivien aikana, meillä on ihana valikoima hotelleja Bergenissä. Löydä suosikkisi ja varaa jo tänään!

Löydä hotellisi
Room for all

Strawberry – Priden ylpeä sponsori

Me Strawberryilla pidämme monimuotoisuutta suuressa arvossa ja teemme paljon töitä tasa-arvoisuuden ja samanvertaisen kohtelun edistämiseksi. Tästä syystä olemme iloisia ja ylpeitä siitä, että toimimme Pohjoismaiden Pride-festivaalien sponsorina tänä vuonna!

Takaisin Pride-etusivulle
3.1.9.007 27
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden.

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.