Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

1.–8.6.2024

Bergenissä järjestetään Norjan toiseksi suurin Pride-festivaali, jota kutsutaan nimellä Sateenkaaripäivät (Regnbuedagene). Viikon aikana voit osallistua konsertteihin, työpajoihin, keskusteluihin, kulttuuritapahtumiin ja tietenkin värikkääseen Pride-kulkueeseen! Pride on yksi Norjan tärkeimmistä ja suurimmista juhlista, joka kerää vuosittain kymmeniätuhansia ihmisiä Bergenin keskustaan juhlimaan rakkautta ja jokaisen oikeutta olla oma itsensä. Tilaa tulee olla kaikille – ei vain meillä Strawberrylla, vaan koko yhteiskunnassa!

Me Strawberrylla tuemme täysin Priden sanomaa, ja olemme Priden ylpeä yhteistyökumppani kaikkialla Pohjoismaissa. Kannustamme kaikkia osallistumaan Pride-viikon juhlallisuuksien lisäksi myös solidaarisuuden osoittamiseen ympäri vuoden. Juhlat, hauskanpito, kimalle ja sateenkaaret kertovat siitä, kuinka pitkälle olemme jo edenneet, mutta tavoitteen ja täydellisen osallistavuuden, hyväksynnän ja kaikkien tasa-arvoisuuden saavuttaminen vaativat meiltä jatkuvaa työtä ymmärryksen lisäämisen puolesta. Pride-lippumme liehuu korkealla ja heiluu ylpeästi tuulessa. 

Hotellit Bergenissä

Yövy parhaalla tavalla Pride-juhlan aikana!

Sinä hoidat Pride-tunnelman – me hoidamme hotellin! Jos haluat yöpyä tässä norjalaisessa kaupungissa Pride-päivien aikana, meillä on ihana valikoima hotelleja Bergenissä. Löydä suosikkisi ja varaa jo tänään!

Löydä hotellisi
Pride Strawberrylla

Kuinka me työskentelemme tasa-arvoisuuden ja monimuotoisuuden puolesta Strawberrylla?

Oletko kiinnostunut työskentelemään Strawberrylla, tai oletko muuten vain kiinnostunut siitä, miten työskentelemme luodaksemme vahvoihin periaatteisiin ja arvoihin nojaavan työkulttuurin? Tutustu joidenkin kollegoidemme haastatteluihin!

Lue lisää
Kaikki, mitä sinun tulee tietää Pridesta!

Mitä merkitys lipulla on?

Mitkä ovat kuuluisimpia kappaleita? Mitkä tapahtumat ovat tehneet Pridesta sen, mitä se tänä päivänä on? Lue lisää värikkäästä kansanjuhlasta täältä!

Lue lisää värikkäästä kansanjuhlasta täältä!

Voimakkaita ja kuuluvia ääniä Pride-liikkeessä

Inspiroidu ihmisistä, jotka tekevät päivittäin töitä tasa-arvoisuuden ja monimuotoisuuden edistämiseksi

Auroran tarina

Aurora on aina ollut nainen!

Lue lisää Aurorasta, joka ei koskaan tuntenut olevansa mies vaan nainen. Hän eli miehenä 25 vuoden ajan ennen kuin hän vihdoinkin sai olla oma itsensä. Aurora kertoo myös oman näkemyksensä siitä, mitä transhenkilöille voi ja toisaalta ei voi sanoakommer også med sine dos & don'ts til hva man kan si - og ikke bør si - til transpersoner.

Lue hänen tarinansa
Kun isä on homoseksuaali

Carolinin isä tuli ulos kaapista: ”Olen niin ylpeä hänestä"

Mitä tapahtuu, kun elämä muuttuu ilman, että itse on valinnut niin? Kuinka reagoida, kun oma perhe hajoaa ja toinen vanhemmista tulee ulos kaapista homoseksuaalina? Ruotsalaisen Carolin Solskärin, 27, kohdalla myrskyisä aika johti lopulta tärkeään ilmoitukseen, joka antoi vastauksen moniin pohdiskeluihin.

Carolinin tarina
Vanhempien tarina

Stolta föräldrar: ”Hyvät esikuvat ovat uskomattoman tärkeitä”

Me tapasimme ruotsalaisen yhdistyksen "Stolta föräldrar till HBTQ-barn" (HBTQ on Ruotsin vastine HLBT:lle) ja saimme kaapista ulos tulleilta vanhemmilta arvokkaita vinkkejä.

Lue lisää: Stolta föräldrar
Miksi tuemme Pridea

Petter A. Stordalen kertoo Strawberrysta ja Pridesta: "Meille monimuotoisuus merkitsee parempaa kulttuuria."

Lue haastattelu täältä
3.2.11.002 24
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.