Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Pohjoismaiden suurin HLBT-festivaali – Stockholm Pride 2023

Voimme tänäkin vuonna iloita väriä räiskyvästä rakkaudenjuhlasta Tukholmassa, Stockholm Pride 2023 -tapahtumassa. Varaa kalenteristasi 31.7.-6.8.2023 jo nyt. Nähdään siellä!

Stockholm Pride – Muita aktiviteetteja, joita et halua missata

EuroPride House & EuroPride Park ovat vierailun arvoisia kohteita!

Pride House Stockholm

Pride House on Stockholm Priden aivot, sydän ja sielu. Se on paikka, jossa järjestetään mielenkiintoisia seminaareja, keskustelutilaisuuksia ja workshopeja.

Pride House julkaisee uutisia ohjelmasta jatkuvasti. Täältä näet, mitkä aktiviteetit ja tapahtumat on ilmoitettu tähän mennessä.

Pride House – missä?

Pride House tulee olemaan – ei enempää eikä vähempää kuin  hotellimme Clarion Hotel® Stockholm, mistä olemme erittäin ylpeitä!

Pride House 2023 on avoinna 31. heinäkuuta - 4. elokuuta klo 11:00 - 17:00, ja sisäänpääsy on maksuton.

Osoite: Ringvägen 98
Metrolla: Vihreää linjaa Skanstulliin
Bussilla: Ota bussi 3, 4, 57 Skanstulliin

Lue lisää Pride Housesta

Pride Park Stockholm

Pride Park on suuri, leikkisä, inspiroiva ja juhlallinen festivaalialue! Nauti hyvästä ruoasta, raikkaista juomista, iloisista ihmisistä ja suuresta näyttelyiden, esitysten ja konserttien kirjosta!

Me odotamme innolla:
  • Pride Kinkykvarteretia, joka tarjoaa kaikkea pikkukivaa BDSM:stä, nahasta ja erilaisista fetisseistä kiinnostuneille! Kokeile piiskausta, testaa taitojasi bondagessa ja löydä ja testaa monia erilaisia leluja!
  • "Regnbågen" on Pride Parkin pienempi lava, josta tulet löytämään kaikkea mahdollista aina stand-upista punkkiin ja oopperoista runoiluun!
  • Suuri lava on itsestään selvä paikka suurimpien tapahtumien ja konserttien seuraamiseen, joita et saa missata! Tarjolla on muun muassa burleskia, iskelmiä ja oopperaa. Tämä on pakollinen kohde kaikille Pride Parkissa vieraileville.

 

Missä Pride Park sijaitsee?

Östermalms IP, Södra Fiskartorpsvägen 2

Metrolla: Lähin metropysäkki on Stadion (Ota metron punainen linja kohti Mörby centrumia)
Bussilla: Lähin bussipysäkki on Östermalms IP (bussi 6, 54 tai 75)

Koska Pride Park on avoinna?

Pride Park on täynnä ohjelmaa 2.5. elokuuta (keskiviikosta lauantaihin)

Lue lisää Pride Parkista

Pride-viikon virallinen avajaisjuhla!

Muistathan Stockholm Priden virallisen avajaisjuhlan Clarion Hotel Stockholmissa 31. heinäkuuta! 

Tule ja osallistu unohtumattomaan iltaan täynnä juhlallisuuksia, monimuotoisuutta ja yhteisöllisyyttä. Tänä vuonna juhla saavuttaa täysin uuden ulottovuuden tehdessään comebackin hotellin suuressa bankettisalissa.

Lue lisää tapahtumasta

Pride Parade Stockholm - kansanjuhla ihmisoikeuksien puolesta

Pride Stockholm - tapahtuman päivistä kaikkein vauhdikkain tulee tuttuun tapaan olemaan jälleen lauantai!

Näe ja koe Skandinavian suurin ja värikkäin, rakkauden ilosanomaa levittävä Pride-kulkue, kun se tanssahtelee Tukholman keskustan läpi. Juhlista ihmisoikeuksia ja tasa-arvoisuutta yhdessä 50 000 kulkueeseen osallistuvan ja 500 000 katsojan kanssa!

Pride Parade – koska?

Lauantaina 5. elokuuta. Pride-kulkue lähtee liikkeelle klo 13.00.

Missä Pride Parade kulkee?

Pride-kulkue – tänä vuonna Pride Parade – kulkee 4,5 kilometriä pitkän reitin aina Kungholmstorgetilta Östermalmin IP:lle, josta löydät myös Pride Parkin.

Pride Parade – reitti:

Stadshuset – Hantverkargatan – Stadshusbron – Tegelbacken – runt Rödbodtorget – Vasagatan – Kungsgatan – Sturegatan – Lidingövägen – Östermalms IP

Silmäys vuoden 2018 Stockholm Prideen

Stockholm Pride ja EuroPride 2018 olivat epäilemättä todella suosittuja, ja voimme ilmoittaa ylpeydellä, että festivaaleihin osallistui enemmän vierailijoita kuin koskaan aiemmin ja vierailijoiden määrä vain kasvaa! Palaa vuoden 2018 Stockholm Priden tunnelmaan ja saat esimakua siitä, mitä tämän vuoden festivaalilta on odotettavissa.

Palaa vuoteen 2018

Voimakkaita ja kuuluvia ääniä Pride-liikkeessä

Inspiroidu ihmisistä, jotka tekevät päivittäin töitä tasa-arvoisuuden ja monimuotoisuuden edistämiseksi

Auroran tarina

Aurora on aina ollut nainen!

Lue lisää Aurorasta, joka ei koskaan tuntenut olevansa mies vaan nainen. Hän eli miehenä 25 vuoden ajan ennen kuin hän vihdoinkin sai olla oma itsensä. Aurora kertoo myös oman näkemyksensä siitä, mitä transhenkilöille voi ja toisaalta ei voi sanoakommer også med sine dos & don'ts til hva man kan si - og ikke bør si - til transpersoner.

Lue hänen tarinansa
Kun isä on homoseksuaali

Carolinin isä tuli ulos kaapista: ”Olen niin ylpeä hänestä"

Mitä tapahtuu, kun elämä muuttuu ilman, että itse on valinnut niin? Kuinka reagoida, kun oma perhe hajoaa ja toinen vanhemmista tulee ulos kaapista homoseksuaalina? Ruotsalaisen Carolin Solskärin, 27, kohdalla myrskyisä aika johti lopulta tärkeään ilmoitukseen, joka antoi vastauksen moniin pohdiskeluihin.

Carolinin tarina
Vanhempien tarina

Stolta föräldrar: ”Hyvät esikuvat ovat uskomattoman tärkeitä”

Me tapasimme ruotsalaisen yhdistyksen "Stolta föräldrar till HBTQ-barn" (HBTQ on Ruotsin vastine HLBT:lle) ja saimme kaapista ulos tulleilta vanhemmilta arvokkaita vinkkejä.

Lue lisää: Stolta föräldrar
Miksi tuemme Pridea

Petter A. Stordalen kertoo Strawberrysta ja Pridesta: "Meille monimuotoisuus merkitsee parempaa kulttuuria."

Lue haastattelu täältä

Pride & Strawberry

Strawberry – Priden ylpeä kumppani Pohjoismaissa

Hotellit Tukholmassa

Yövy parhaalla tavalla Pride-juhlan aikana!

Sinä hoidat Pride-juhlimisen – me hoidamme hotellin! Jos haluat yöpyä Ruotsin pääkaupungissa Pride-päivien aikana, meillä on suuri valikoima hotelleja Tukholmassa. Löydä suosikkisi ja varaa jo tänään!

Löydä hotellisi
Room for all

Strawberry – Priden ylpeä sponsori

Me Strawberrylla pidämme monimuotoisuutta suuressa arvossa ja teemme paljon töitä tasa-arvoisuuden ja samanvertaisen kohtelun edistämiseksi. Tästä syystä olemme iloisia ja ylpeitä siitä, että toimimme Pohjoismaiden Pride-festivaalien sponsorina tänä vuonna!

Takaisin Pride-etusivulle
3.2.8.003 24
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.