Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Helsinki: 27. kesäkuuta - 3. heinäkuuta 2022

Suomen pääkapunkiin kokoontuu tuhansittain ihmisiä kaikissa sateenkaaren väreissä juhlistamaan rakkautta ja monimuotoisuutta seitsemänpäiväisen juhlan ajan.

Mitä Helsingissä tapahtuu?

Tervetuloa Suomen suurimpaan ihmisoikeustapahtumaan ja kulttuurijuhlaan! Vuoden teemana on Kohtaamiset, ja sen myötä nostetaan keskiöön ihmisten välisten kohtaamisten tärkeys monien kokeman yksinäisen ajan jälkeen. Pride toimii kommunikaation ja mukaan ottamisen mahdollistavana alustana ymmärryksen ja yhtenäisyyden luomiseksi. Olet sydämellisesti tervetullut liittymään tähän joukkoon!

 


 

Helsinki Pride Weekin aikana odotettavissa on useita erilaisia ajatuksia herättäviä työpajoja ja värikkäitä tapahtumia. Me Strawberryilla olemme erityisen iloisia seuraavista tapahtumista:

Pride-kulkue  2. heinäkuuta 2022

Helsinki Pride Weekin suuri kohokohta on lauantaina järjestettävä Pride-kulkue. Kulkue lähtee liikkeelle kello 13.00 Senaatintorilta ja kulkee koko kaupungin halki Kaivopuistoon, jossa juhlaväki jää nauttimaan suuresta piknikistä.

Pride House  avoinna koko viikon ajan

Tämän vuoden Pride House sijaitsee Kiasman taidemuseossa, aivan Helsingin keskustassa. Pride House on erilaisten seminaarien ja työpajojen keskipiste, ja siellä voit kehittyä ja oppia lisää. Tule mukan ja osallistu  Pride House on avoinna kaikille!

 

Helsingin Pride-kulkue 2018!

Kesäkuun viimeisen päivän Pride-kulkue keräsi paikalle runsaasti ihmisiä, jotka osoittivat tukensa tasa-arvoisuuden ja monimuotoisuuden puolesta.

Kymmenettuhannet ihmiset kokoontuivat Helsinkiin juhlistamaan rakkautta ja monimuotoisuutta seitsemän päivän pituisen juhlan aikana – sateenkaaren kaikissa väreissä.

Lue lisää Facebook-tapahtumasta täältä

Juhlista rakkautta Helsingin kattojen yllä!

Varaa rentouttava Pridecation -majoituspaketti Clarion Hotel Helsingistä alkaen 140€ sisältäen upean Pride-teemaisen yllätyspaketin.

Varaa tästä
Hoida sinä Pride-tunnelma, me hoidamme majoituksen!

Hotellit Helsingissä

Jos kaipaat majoitusta Pride-juhlan ajaksi, voit tutustua Helsingin hotelleihimme. Löydä suosikkisi ja tee varauksesi jo tänään! Pride järjestetään Helsingin lisäksi myös monissa muissa kaupungeissa, joissa meillä on hotelleja. Miksi et lähtisi vaikka Pride-kiertueelle tänä kesänä? Meillä on hotelleja Suomessa, Norjassa, Ruotsissa, Tanskassa ja Baltian maissa.


Tutustu Helsingin hotelleihimme

Voimakkaita ja kuuluvia ääniä Pride-liikkeessä

Inspiroidu ihmisistä, jotka tekevät päivittäin töitä tasa-arvoisuuden ja monimuotoisuuden edistämiseksi

Auroran tarina

Aurora on aina ollut nainen!

Lue lisää Aurorasta, joka ei koskaan tuntenut olevansa mies vaan nainen. Hän eli miehenä 25 vuoden ajan ennen kuin hän vihdoinkin sai olla oma itsensä. Aurora kertoo myös oman näkemyksensä siitä, mitä transhenkilöille voi ja toisaalta ei voi sanoakommer også med sine dos & don'ts til hva man kan si - og ikke bør si - til transpersoner.

Lue hänen tarinansa
Kun isä on homoseksuaali

Carolinin isä tuli ulos kaapista: ”Olen niin ylpeä hänestä"

Mitä tapahtuu, kun elämä muuttuu ilman, että itse on valinnut niin? Kuinka reagoida, kun oma perhe hajoaa ja toinen vanhemmista tulee ulos kaapista homoseksuaalina? Ruotsalaisen Carolin Solskärin, 27, kohdalla myrskyisä aika johti lopulta tärkeään ilmoitukseen, joka antoi vastauksen moniin pohdiskeluihin.

Carolinin tarina
Vanhempien tarina

Stolta föräldrar: ”Hyvät esikuvat ovat uskomattoman tärkeitä”

Me tapasimme ruotsalaisen yhdistyksen "Stolta föräldrar till HBTQ-barn" (HBTQ on Ruotsin vastine HLBT:lle) ja saimme kaapista ulos tulleilta vanhemmilta arvokkaita vinkkejä.

Lue lisää: Stolta föräldrar
Miksi tuemme Pridea

Petter A. Stordalen kertoo Strawberryista ja Pridesta: "Meille monimuotoisuus merkitsee parempaa kulttuuria."

Lue haastattelu täältä
Kaikki, mitä sinun tulee tietää Pridesta!

Mitä merkitys lipulla on? Mitkä ovat kuuluisimpia kappaleita? Mitkä tapahtumat ovat tehneet Pridesta sen, mitä se tänä päivänä on? Lue lisää värikkäästä kansanjuhlasta täältä!

Lue lisää värikkäästä kansanjuhlasta täältä!

Pride & Strawberry

Strawberry – Priden ylpeä kumppani Pohjoismaissa

Hotellit Helsingissä

Yövy ansaitsemallasi tavalla Priden aikana!

Jos etsit sopivaa paikkaa yöpymistä varten Pride-tapahtuman ajaksi, löydät useita hotellejamme Helsingistä. Valitse suosikkisi ja varaa jo tänään! Pride järjestetään myös useissa muissa kaupungeissa, joissa meillä on hotelleja. Mikset lähtisi matkustamaan Pride-kiertueelle tänä kesänä? Meillä on hotelleja myös Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa.

Löydä hotellisi
Room for all

Strawberry – Priden ylpeä sponsori

Me Strawberryilla pidämme monimuotoisuutta suuressa arvossa ja teemme paljon töitä tasa-arvoisuuden ja samanvertaisen kohtelun edistämiseksi. Tästä syystä olemme iloisia ja ylpeitä siitä, että toimimme Pohjoismaiden Pride-festivaalien sponsorina tänä vuonna!

Takaisin Pride-etusivulle
3.1.9.007 21
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden.

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.