Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Helsinki: 26. kesäkuuta - 2. heinäkuuta 2023

Helsinki Pride 2023 – tule juhlistamaan rakkautta ja monimuotoisuutta koko Pride-viikoksi. Strawberry on Helsinki Pride 2023 ylpeä yhteistyökumppani.

Mitä Helsingissä tapahtuu?

Tervetuloa juhlimaan rakkautta Suomen suurimpaan ihmisoikeustapahtumaan ja kulttuurijuhlaan! Vuoden 2023 teema on Joy and riot – Riemu ja kapina. Pride toimii kommunikaation ja mukaan ottamisen mahdollistavana alustana ymmärryksen ja yhtenäisyyden luomiseksi. Tule mukaan rakkauden juhlaan ja juhli kanssamme koko Pride-viikko!

 


 

Helsinki Pride Weekin aikana odotettavissa on useita erilaisia ajatuksia herättäviä työpajoja ja värikkäitä tapahtumia. Me Strawberrylla olemme erityisen iloisia seuraavista tapahtumista:

Pride-kulkue  1. heinäkuuta 2023

Helsinki Pride Weekin suuri kohokohta on lauantaina järjestettävä Pride-kulkue. Kulkue lähtee liikkeelle kello 12.00 Senaatintorilta ja kulkee koko kaupungin halki Kaivopuistoon.

 

KLAUS K – PRIDE HOUSE 2023

Klaus K:lla on kunnia olla Helsinki Priden pääyhteistyökumppani ja toimia Pride Housena Helsingin Pride-viikolla.

Pride House on Pride-viikon keskipiste, joka toimii rakkauden täyteisenä ja värikkäänä kohtaamis- ja tapahtumapaikkana ihan jokaiselle. Tule mukaan ja osallistu Pride Housessa järjestettäviin esityksiin, työpajoihin, keskusteluihin ja moniin moniin muihin inspiroiviin tapahtumiin koko Pride-viikon, 26.6.–2.7.2023, ajan. Klaus K:sta löydät myös Helsinki Priden infopisteen ja Shopin, josta löytyvät viralliset Pride-tuotteet – Pride House on avoinna kaikille! 

Klaus K on ylpeästi LGBTQIA+ edustaen kulttuuria, jossa kaikki voivat tuntea olevansa tärkeitä ja arvostettuja juuri sellaisena kuin ovat. Kuten kaikilla hotelleillamme, myös Klaus K:lla on nollatoleranssi koskien minkäänlaista syrjintää. Meille on äärimmäisen tärkeää, että kaikki vieraamme tuntevat olonsa tervetulleiksi luonamme. 

Helsinki Pride

Helsinki – yksi maailman HLBT+-ystävällisimmistä kaupungeista

Lue, mitä We Speak Gay -kielen kehittäjä, Hannu Medina, sanoo Helsingistä HLBT+-kaupunkina sekä yhteistyöstä Priden ja Helsingissä toimivan Strawberryn välillä.

Siirry artikkeliin
Helsingin Pride-kulkue 2018

Upeita muistoja edellisvuosien Pride-juhlista! Pride-kulkueet ovat keränneet paikalle valtavasti ihmisiä, jotka ovat osoittaneet tukensa tasa-arvoisuuden ja monimuotoisuuden puolesta.

Kymmenettuhannet ihmiset kokoontuivat Helsinkiin juhlistamaan rakkautta ja monimuotoisuutta seitsemän päivän pituisen juhlan aikana – sateenkaaren kaikissa väreissä.

Lue Facebook-tapahtumasta täältä
Lataa itsesi Pride-tunnelmaan, me hoidamme sinulle majoituksen!

Hotellit Helsingissä

Jos kaipaat majoitusta Pride-juhlan ajaksi, tutustu upeisiin Helsingin hotelleihimme. Löydä suosikkisi ja tee varauksesi jo tänään! Pride järjestetään Helsingin lisäksi myös muissa kaupungeissa, joissa meillä on hotelleja. Miksi et lähtisi vaikka Pride-kiertueelle tänä kesänä? Meiltö löydät hotelleja Suomessa, Norjassa, Ruotsissa, Tanskassa ja Baltian maissa.


Tutustu Helsingin hotelleihimme

Voimakkaita ja kuuluvia ääniä Pride-liikkeessä

Inspiroidu ihmisistä, jotka tekevät päivittäin töitä tasa-arvoisuuden ja monimuotoisuuden edistämiseksi

Auroran tarina

Aurora on aina ollut nainen!

Lue lisää Aurorasta, joka ei koskaan tuntenut olevansa mies vaan nainen. Hän eli miehenä 25 vuoden ajan ennen kuin hän vihdoinkin sai olla oma itsensä. Aurora kertoo myös oman näkemyksensä siitä, mitä transhenkilöille voi ja toisaalta ei voi sanoakommer også med sine dos & don'ts til hva man kan si - og ikke bør si - til transpersoner.

Lue hänen tarinansa
Kun isä on homoseksuaali

Carolinin isä tuli ulos kaapista: ”Olen niin ylpeä hänestä"

Mitä tapahtuu, kun elämä muuttuu ilman, että itse on valinnut niin? Kuinka reagoida, kun oma perhe hajoaa ja toinen vanhemmista tulee ulos kaapista homoseksuaalina? Ruotsalaisen Carolin Solskärin, 27, kohdalla myrskyisä aika johti lopulta tärkeään ilmoitukseen, joka antoi vastauksen moniin pohdiskeluihin.

Carolinin tarina
Vanhempien tarina

Stolta föräldrar: ”Hyvät esikuvat ovat uskomattoman tärkeitä”

Me tapasimme ruotsalaisen yhdistyksen "Stolta föräldrar till HBTQ-barn" (HBTQ on Ruotsin vastine HLBT:lle) ja saimme kaapista ulos tulleilta vanhemmilta arvokkaita vinkkejä.

Lue lisää: Stolta föräldrar
Miksi tuemme Pridea

Petter A. Stordalen kertoo Strawberrysta ja Pridesta: "Meille monimuotoisuus merkitsee parempaa kulttuuria."

Lue haastattelu täältä
Kaikki, mitä sinun tulee tietää Pridesta!

Mitä merkitys lipulla on? Mitkä ovat kuuluisimpia kappaleita? Mitkä tapahtumat ovat tehneet Pridesta sen, mitä se tänä päivänä on? Lue lisää värikkäästä kansanjuhlasta täältä!

Lue lisää värikkäästä kansanjuhlasta täältä!

Pride & Strawberry

Strawberry – Priden ylpeä kumppani Pohjoismaissa

Hotellit Helsingissä

Yövy ansaitsemallasi tavalla Priden aikana!

Jos etsit sopivaa paikkaa yöpymistä varten Pride-tapahtuman ajaksi, löydät useita hotellejamme Helsingistä. Valitse suosikkisi ja varaa jo tänään! Pride järjestetään myös useissa muissa kaupungeissa, joissa meillä on hotelleja. Mikset lähtisi matkustamaan Pride-kiertueelle tänä kesänä? Meillä on hotelleja myös Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa.

Löydä hotellisi
Room for all

Strawberry – Priden ylpeä sponsori

Me Strawberrylla pidämme monimuotoisuutta suuressa arvossa ja teemme paljon töitä tasa-arvoisuuden ja samanvertaisen kohtelun edistämiseksi. Tästä syystä olemme iloisia ja ylpeitä siitä, että toimimme Pohjoismaiden Pride-festivaalien sponsorina tänä vuonna!

Takaisin Pride-etusivulle
3.2.2.003 27
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.