Jäsenyys
Colorful food plates lined up for serving at restaurant.

Syö ja juo Jönköpingin parhaissa pubeissa

Vättern-järven etelärannalla sijaitseva Jönköping on maan yhdeksänneksi suurin kaupunkikeskus. Kaupungissa on myös useita jännittäviä ravintoloita ja baareja! Jos asut Jönköpingissä tai olet varannut matkan sinne, voit odottaa saavasi kokea paljon ruoan ja juoman suhteen.

Laiturin ja Tändsticksområdetin helmiä

Jönköpingissä kannattaa ehdottomasti tehdä retki sekä satamalaiturille että tulitikkutehtaan alueelle. Satamalaiturilta löydät ihastuttavia ulkoterasseja, kun Tändstickområdet puolestaan tarjoaa erikoisempia ruokapaikkoja ja ainutlaatuisia ympäristöjä. Satamalaiturin suosituimmat paikat tarjoavat laajan menun jokaiseen makuun. Tändsticksområdetilla NÒR on johtava toimija, josta saa klassisia ruokia ja hyviä juomia viihtyisässä ja rennossa miljöössä tarjoiltuna.

Jotain kaikille lompakoille ja joka makuun

Ruotsin yhdeksänneksi suurimman kaupunkikeskuksen gastronominen kiinnostavuus on kasvanut lyhyessä ajassa harppauksin, ja aina löytyy uusia paikkoja tutustuttavaksi – pizzasta, pastasta, kebabista, sushista ja hampurilaisista aina ylellisiin gourmetravintoloihin kolmen ruokalajin menuineen, Jönköpingistä löytyy varmasti jotakin kaikille lompakoille ja joka makuun. Varaa reissu Jönköpingiin ja valmistaudu unohtumattomaan ruokamatkaan!

VALITUT ELÄMYKSET

Lisää koettavaa