Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Comfort Hotel® Helsingborg Helsingborg ,  Ruotsi

Näytä kaikki hotellit kohteessa Helsingborg, Ruotsi

Comfort Hotel® Helsingborg

Helsingborg,  Ruotsi

Comfort Hotel Helsingborg on trendikäs cityhotelli, joka sijaitsee Helsingborgin sydämessä vain 500 metriä päärautatieasemalta. Erinomainen sijainti, tyylikäs sisustus ja modernit huoneet.

Comfort Hotel® Helsingborg 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
8,0
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

8,0
10:stä
Tulos Comfort Hotel® Helsingborg

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2026 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2026 mennessä. 

TripAdvisor Traveller Rating

4
841 arvostelua
4,5
Palvelu
4
Nukkuminen
4
Hinta-laatusuhde
4,5
Siisteys
4,5
Sijainti
4
Huoneet
5

Nautittavaa yöpymistä

15. syyskuuta 2018, Uusikaupunki, Suomi, Valoset

Hotelliin on aina mukava tulla. Henkilökunta on äärettömän ystävällistä ja avuliasta. Huoneet ovat siistejä ja aamupala erinomainen. Pysäköintipaikka löytyy pienellä vaivalla aina samasta korttelista…

Hotelliin on aina mukava tulla. Henkilökunta on äärettömän ystävällistä ja avuliasta. Huoneet ovat siistejä ja aamupala erinomainen. Pysäköintipaikka löytyy pienellä vaivalla aina samasta korttelista ja hotellin edessä voi pysäköidä hetkeksi tavaroiden purkamista ja lastaamista varten.
Lue lisää
4

Eettinen ja taloudellinen

6. elokuuta 2018, Vantaa, Suomi, V1lle0skari

Kohtuuhintainen hotelli, joka pyrkii valinnoillaan estämään lapsikauppaa ja hidastamaan ilmastonmuutosta. Kaikin puolin siisti majoitus ja modernit huoneet. Henkilökunta niin vastaanotossa kuin aamupa…

Kohtuuhintainen hotelli, joka pyrkii valinnoillaan estämään lapsikauppaa ja hidastamaan ilmastonmuutosta. Kaikin puolin siisti majoitus ja modernit huoneet. Henkilökunta niin vastaanotossa kuin aamupalalla oli positiivista, ystävällistä ja tehokasta. Wifiin olisi päässyt sisään kuka tahansa ulkopuolinen, joten tietoturvasyistä yksi tähti tippuu pois.
Lue lisää
4

Hyvä hinta-laatusuhde

31. tammikuuta 2016, Tampere, Suomi, Savanni

Hyvälaatuinen ja edullinen hotelli keskeisellä sijainnilla. Lyhyt matka junalle, lautalle ja ravintoloihin vanhaan kaupunkiin. Nordic Choice Clubin asiakkaana (ilmaista liittyä) saa paremman huoneen j…

Hyvälaatuinen ja edullinen hotelli keskeisellä sijainnilla. Lyhyt matka junalle, lautalle ja ravintoloihin vanhaan kaupunkiin. Nordic Choice Clubin asiakkaana (ilmaista liittyä) saa paremman huoneen ja ilmaisen sanomalehden. Ystävällistä palvelua ja siisti ja hiljainen huone. Aamiainen oli oikein hyvä, pidin pannukakuista ja tuoreista hedelmistä.

Omistajan vastaus

11. helmikuuta 2016

Thanks @Savanni for your comments. I understand with google-translate that you are happy with your stay and our services. Hope to see you again. Brgds Kristian

Lue lisää
3

It was fine, nothing special

20. elokuuta 2023, Oslo, Norja, lineamilied

We stayed from Saturday to Sunday in a superior room on the top floor. Nice view over to Denmark which we appreciated. The room was large and spacious, the bed was comfortable and the hotel staff was…

We stayed from Saturday to Sunday in a superior room on the top floor. Nice view over to Denmark which we appreciated. The room was large and spacious, the bed was comfortable and the hotel staff was really nice. The breakfast was alright. The room in itself was decent but with some flaws. Because of the large roof windows the room was very hot, there was no air conditioning other than a little fan. The shower had very weak water pressure, the worst i have ever experienced in a hotel. It took me so long to get the soap out of my hair. There was also no outlet in the bathroom, which made it difficult to get ready in there. All in all it was an okey experience which could have been much better if they made a few improvements in the rooms. Don’t think i will stay here in the future.
Lue lisää
5

Simple and good

11. joulukuuta 2022, Zagreb, Kroatia, mmihel945525

If you need a room, clean and hassle free, this is great choice for great price. Want style luxury and to feel like princess on top of the world while staff is running around you. c'mon.. you should p…

If you need a room, clean and hassle free, this is great choice for great price. Want style luxury and to feel like princess on top of the world while staff is running around you. c'mon.. you should pay like 15 times more for that kind of ridiculousness.
Lue lisää

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.5.019 22
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.