Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Comfort Hotel® Helsingborg Helsingborg ,  Ruotsi

Näytä kaikki hotellit kohteessa Helsingborg, Ruotsi

Comfort Hotel® Helsingborg

Helsingborg,  Ruotsi

Comfort Hotel Helsingborg on trendikäs cityhotelli, joka sijaitsee Helsingborgin sydämessä vain 500 metriä päärautatieasemalta. Erinomainen sijainti, tyylikäs sisustus ja modernit huoneet.

Comfort Hotel® Helsingborg 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
6,6
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

6,6
10:stä
Tulos Comfort Hotel® Helsingborg

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

TripAdvisor Traveller Rating

4
847 arvostelua
4,5
Palvelu
4
Nukkuminen
4
Hinta-laatusuhde
4,5
Siisteys
4,5
Sijainti
4
Huoneet
5

Nautittavaa yöpymistä

15. syyskuuta 2018, Uusikaupunki, Suomi, Valoset

Hotelliin on aina mukava tulla. Henkilökunta on äärettömän ystävällistä ja avuliasta. Huoneet ovat siistejä ja aamupala erinomainen. Pysäköintipaikka löytyy pienellä vaivalla aina samasta korttelista…

Hotelliin on aina mukava tulla. Henkilökunta on äärettömän ystävällistä ja avuliasta. Huoneet ovat siistejä ja aamupala erinomainen. Pysäköintipaikka löytyy pienellä vaivalla aina samasta korttelista ja hotellin edessä voi pysäköidä hetkeksi tavaroiden purkamista ja lastaamista varten.
Lue lisää
4

Eettinen ja taloudellinen

6. elokuuta 2018, Vantaa, Suomi, V1lle0skari

Kohtuuhintainen hotelli, joka pyrkii valinnoillaan estämään lapsikauppaa ja hidastamaan ilmastonmuutosta. Kaikin puolin siisti majoitus ja modernit huoneet. Henkilökunta niin vastaanotossa kuin aamupa…

Kohtuuhintainen hotelli, joka pyrkii valinnoillaan estämään lapsikauppaa ja hidastamaan ilmastonmuutosta. Kaikin puolin siisti majoitus ja modernit huoneet. Henkilökunta niin vastaanotossa kuin aamupalalla oli positiivista, ystävällistä ja tehokasta. Wifiin olisi päässyt sisään kuka tahansa ulkopuolinen, joten tietoturvasyistä yksi tähti tippuu pois.
Lue lisää
4

Hyvä hinta-laatusuhde

31. tammikuuta 2016, Tampere, Suomi, Savanni

Hyvälaatuinen ja edullinen hotelli keskeisellä sijainnilla. Lyhyt matka junalle, lautalle ja ravintoloihin vanhaan kaupunkiin. Nordic Choice Clubin asiakkaana (ilmaista liittyä) saa paremman huoneen j…

Hyvälaatuinen ja edullinen hotelli keskeisellä sijainnilla. Lyhyt matka junalle, lautalle ja ravintoloihin vanhaan kaupunkiin. Nordic Choice Clubin asiakkaana (ilmaista liittyä) saa paremman huoneen ja ilmaisen sanomalehden. Ystävällistä palvelua ja siisti ja hiljainen huone. Aamiainen oli oikein hyvä, pidin pannukakuista ja tuoreista hedelmistä.

Omistajan vastaus

11. helmikuuta 2016

Thanks @Savanni for your comments. I understand with google-translate that you are happy with your stay and our services. Hope to see you again. Brgds Kristian

Lue lisää
4

Centralt och bra

9. kesäkuuta 2024, Göteborg, Ruotsi, mikaelj488

Bra centralt hotell men lite slitet främst i badrum. All personal trevliga och hjälpsamma. Hade önskat lite billigare p möjlighet som erbjuds från hotellet.

Bra centralt hotell men lite slitet främst i badrum. All personal trevliga och hjälpsamma. Hade önskat lite billigare p möjlighet som erbjuds från hotellet.
Lue lisää
1

Anna

27. toukokuuta 2024, Tukholma, Ruotsi, annasbroman

Rummet luktar unket och dammigt. Bäddsoffan var trasig, så min dotter fick sova dessa nätter i en säng med sluttande fotända. Kompensationen var på knappt 10Euro/natt. Förutom att bäddsoffan var tras…

Rummet luktar unket och dammigt. Bäddsoffan var trasig, så min dotter fick sova dessa nätter i en säng med sluttande fotända. Kompensationen var på knappt 10Euro/natt. Förutom att bäddsoffan var trasig så var den fläckig och dammig. Det var en brun heltäckningsmatta i rummet som förmodligen aldrig rengjorts på djupet. Den var riktigt snuskig.
Lue lisää

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 21
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.