Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ View Malmö ,  Ruotsi

  • Quality Hotel View'n Ströget-kokoustila, jossa tilaa 270 henkilölle

Quality Hotel™ View

Malmö,  Ruotsi

Quality Hotel View on upea kokoushotelli, joka sijaitsee uuden Hyllien kaupunginosan sydämessä, keskellä Malmöä. Emporia-ostoskeskus, Malmö Arena ja paljon muuta löytyy hotellin lähistöltä. Täältä pääset hetkessä junalla myös Kööpenhaminaan ja Kastrupiin.

Quality Hotel™ View 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
8,6
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

8,6
10:stä
Tulos Quality Hotel™ View

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Quality Hotel View'ssa olet todella tapahtumien keskipisteessä. Hotelli sijaitsee uuden Hyllien kaupunginosan sydämessä Malmössä, joka on Euroopan dynaamisen Öresundin alueen keskipiste.

Ravintola ja baari

Pohjakerroksesta, aivan sisäänkäynnin tuntumasta, löydät bistromme ja baarimme – The Social. Täällä voit sekä syödä että juoda hyvin. Klassinen bistroruoka modernilla otteella ja upea viinilista eurooppalaisilla vaihtoehdoilla. Tarjoamme ihanan, rennon tunnelman, jossa voit rentoutua vaativan työpäivän jälkeen tai juhlia jonkin hauskan asian kunniaksi ystävien ja perheenjäsenten kanssa. Lue lisää The Social Bar & Bistrosta täältä

Modernit, mukavat huoneet

Meiltä löydät 302 hyvinsuunniteltua ja miellyttävästi sisustettua hotellihuonetta, jotka odottavat sinua. Hotellin 16. kerroksesta löydät suuren VIP-sviittimme, joka sijaitsee ehdottomasti koko rakennuksen parhaalla paikalla. Samassa kerroksessa  sekä kerrosta alempana sijaitsevat upeat Deluxe-huoneemme. Lue lisää huoneistamme täältä.

Täydellinen kongressihotelli

27 kongressitilaa ja 1 120 hengen kapasiteetti tarjoavat mahdollisuuden järjestää kaikkea pienistä kokouksista kongresseihin, messuihin ja juhlaillallisiin. Mukautamme tilojamme ja huonekalujamme kokousten tarpeiden mukaisiksi ja tarjoamme ammattitaitoisen Quality Meeting Advisorin, joka auttaa kaikessa, niin ohjelmassa kuin tekniikassakin. Aivan hotellin vieressä sijaitsee The Point  Öresundin alueen korkein toimistorakennus, josta löytyy kuusi kongressitilaamme. Näihin on pääsy sekä hotellista että toimistorakennuksesta.

Sijainti

Naapurissa Malmö Arena, Malmö Mässan ja Emporian ostoskeskus sekä kävelyetäisyys ostoskaduille, ravintoloihin, konsertteihin, messuihin, näyttelyihin ja moniin muihin kohteisiin. Lyhyesti sanottuna – kohtauspaikka sanan oikeassa merkityksessä.

Malmössä, mutta lyhyen matkan päässä Kööpenhaminasta

50 metrin päässä olevalta Hyllien asemalta pääset muutamassa minuutissa junalla Malmön keskustaan, Kööpenhaminaan tai Kastrupiin. Viihtyisä Malmö vai Kööpenhaminan suurkaupungin syke? Quality Hotel View'ssa sinun ei tarvitse valita. Viikonlopun aikana pääset kokemaan kaksi upeaa kaupunkia, joissa on hyvä tarjonta viihdettä sekä shoppailua. Täältä voit lukea lisää Malmöstä.

Sviitti upealla näköalalla

Hanki lisäluksusta vierailuusi ja korota huonetasosi upeaan sviittiimme, josta on mahtavat näkymät. Horizon-sviitistä löytyy sekä sopivasti tilaa että hyvät mahdollisuudet erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen – aina perheen, ystävien ja kollegoiden kanssa seurustelusta romanttiseen viikonloppuun.

Rentoutuminen ja kuntoilutilat

Quality Hotel View'ssa voit kuntoilla kuntoilutilojamme käyttäen sekä huilata rentoutumisosastollamme.

Lasten leikkihuone

Mielestämme lomien aikana hotellissa asumisen lapsiperheenä tulee olla erityisen hauskaa. Siksi pyrimme aina järjestämään pidempien lomien ajaksi leikkihuoneen, jossa on POMPPULINNA ja muuta hauskaa ajanvietettä pienille ja vähän isommillekin lapsille. 

Aloita lentomatka meiltä

12 minuutin junamatkan päässä Kastrupista sinun ei tarvitse stressata. Loma tai liikematka alkaa Quality Hotel View'ssa joko rentouttavalla yöpymisellä tai ystävien tapaamisella, ennen kuin jatkat matkaasi suureen maailmaan.

Yhteystiedot

  • Hyllie Stationstorg 29 215 32 Malmö , Ruotsi

Löydä hotellille

Juna

Nouse Pågatågin tai Öresundstågin kyytiin ja hyppää pois Hyllien asemalla.

Bussi

Ota kaupungin bussi numero 8 ja hyppää pois Hyllien pysäkillä.

Kööpenhaminan lentokentältä

Öresundståg Malmön suuntaan. Hyppää pois Hyllien asemalla..

Taksi

Suosittelemme yritystä Taxi Kurir. Puhelinnumero: +46 40 70 000.

Tietoja hotellista Quality Hotel View

Hotellihuoneiden määrä

302 huonetta - 620 vuodetta

Esteettömien huoneiden määrä

28 huonetta

Kokoustilojen määrä

27 kpl – kapasiteetti jopa 1120 hengelle

Etäisyys lentokentiltä

Copenhagen Airport: 24 km, 12 min junalla, noin 20 min autolla
Malmö Airport: 30 km, noin 25 min autolla

Etäisyys paikallisliikenteestä

Alle 50 metriä Hyllien juna-asemalle
50 m linja-autopysäkeille, joista yhteydet ympäri kaupunkia sekä lähialuetta

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 25
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.