Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ The Mill Malmö ,  Ruotsi

Quality Hotel™ The Mill

Malmö,  Ruotsi

Tervetuloa Quality Hotel™ The Milliin, uuteen mausteiseen paikkaan Malmössä, parhaalla mahdollisella sijainnilla Amiralsgatanilla. 224 hotellihuonetta, useita kokoustiloja ja The Social Bar & Bistro.

Quality Hotel™ The Mill 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
8,2
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

8,2
10:stä
Tulos Quality Hotel™ The Mill

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Quality Hotel The Mill sijaitsee keskellä Malmöä, Amiralsgatanin ja Föreningsgatanin risteyksessä, kivenheiton päässä suositusta Möllanista Malmössä.

Uusi Quality Hotel The Mill

Uudessa hotellissamme on 224 hotellihuonetta useassa eri koossa levittäytyneenä 13 kerrokseen. Sisääntulokerroksesta löytyy uusi cocktailbaarimme The Mill Bar omalla sisäänkäynnillä, ja 12. kerroksessa sijaitsee ravintolakonsepti Social Bar & Bistro. Lisäksi meillä on raikas kuntosali ja keskeisesti sijaitseva pysäköintihalli hotellin alapuolella.

The Social Bar & Bistro

Hotellin baari ja bistro on paikka, jossa voit rentoutua ja seurustella. Tilaa olut, lasillinen viiniä, pikkupurtavaa tai klassista bistroruokaa. Voit myös haastaa kollegasi, ystäväsi tai henkilökunnan jäsenen pelaamaan shuffleboardia eli pöytäcurlingia. 

Ihanteellinen hotelli perheelle tai urheilujoukkueelle

Quality Hotel The Mill -hotellissa on yhteensä 224 hotellihuonetta, 444 vuodetta ja 23 vuodesohvaa. Useissa hotellin kahden hengen huoneissa on myös kaksi huonetta yhdistävä väliovi, mikä sopii erinomaisesti perheelle tai muulle suuremmalle seurueelle.

Lähellä Möllania ja Triangelnia

Quality Hotel The Mill sijaitsee Amiralsgatanilla, kivenheiton päässä Malmön suositusta kaupunginosasta Möllevången, tai "Möllan", kuten sitä kutsutaan kansankielellä. Sieltä löydät useita ravintoloita, tavernoita ja yökerhoja. Mukava Folkets Park, josta löytyy viihdettä koko perheelle, sijaitsee vain parin korttelin päässä hotellilta. Gustaf Adolfs torgille ja Lilla Torgille on vajaan kilometrin matka kävellen ja kaupunkiliikenteen bussit lähtevät heti oven ulkopuolelta.

10 kokoustilaa

Aiotteko järjestää kokouksen Malmössä? 10 erilaisen kokoushuoneen ansiosta, joista suurimmassa on tilaa jopa 150 henkilölle, hotellimme on ihanteellinen paikka seuraavalle kongressillesi tai kokouksellesi. Äläkä unohda, että Quality Hotel -hotellissa saat aina popcornia ja pehmisjäätelöä kokouksen yhteydessä.

30 minuuttia Kööpenhaminasta

Jos tulet Sturupin lentokentältä, lentokenttäbussi pysähtyy lähellä hotellia. Jos taas haluat matkustaa Kastrupiin tai Kastrupista tai suunnitella vierailua Kööpenhaminassa, hotelli sijaitsee vain parinsadan metrin päässä Triangelnin rautatieasemalta, josta Öresundin juna vie sinut Tanskan pääkaupunkiin vain 30 minuutissa ja 15 minuutissa Kööpenhaminan lentoasemalle.   

Suuri pysäköintihalli keskellä Malmöä

Tarjoamme suuren pysäköintihallin, jonne voit huoletta ja turvallisesti pysäköidä autosi vieraillessasi luonamme. Löydät lisätietoa pysäköintipaikoista ja hinnoista Palvelut-välilehdeltä.

Yhteystiedot

  • Amiralsgatan 19 21155 Malmö , Ruotsi

Tietoja hotellista Quality Hotel The Mill

Hotellihuoneiden lukumäärä

224 huonetta, 444 vuodetta

Kongressi- ja kokouskapasiteetti

10 kongressihuonetta, suurimmassa kokoushuoneessa tilaa 50 osanottajalle. Kokoustiloihin mahtuu yhteensä 200 henkilöä. 

Etäisyys lentokentälle

30 km Kööpenhaminan lentokentälle
35 km Malmön lentokentälle

Lähin paikallisliikenne/kaukoliikenne

Rautatieasema Triangeln: 550 metriä
Rautatieasema Malmö C: 1,5 km
Linja-autopysäkki (kaupunkiliikenne): Malmö Stadshuset tai Malmö Studentgatan

Tietoja hotelliketjusta Quality Hotel™

Les mer om Quality Hotels

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 25
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.