Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ The Mill Malmö ,  Ruotsi

Quality Hotel™ The Mill

Malmö,  Ruotsi

Tervetuloa Quality Hotel™ The Milliin, uuteen mausteeseen Malmössä, parhaalla mahdollisella sijainnilla Amiralsgatanilla. 224 hotellihuonetta, useita kokoustiloja, ravintola Brasserie X ja The Mill Bar.

Quality Hotel™ The Mill 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Quality Hotel The Mill sijaitsee keskellä Malmöä, Amiralsgatanin ja Föreningsgatanin risteyksessä, kivenheiton päässä suositusta Möllanista Malmössä.

Uusi Quality Hotel The Mill

Uudessa hotellissamme on 224 hotellihuonetta useissa eri koossa ja levittäytyneenä 13 kerrokseen. Sisääntulokerroksesta löytyy uusi cocktailbaarimme The Mill Bar omalla sisäänkäynnillä, ja 12. kerroksessa sijaitsee ravintolakonsepti Brasserie X. Lisäksi meillä on raikas kuntosali ja keskeisesti sijaitseva pysäköintihalli hotellin alapuolella.

The Mill Bar & Mat

Quality Hotel The Millissä voit rentoutua ja seurustella hotellin aulabaarissa. Tilaa olut, lasillinen viiniä, pikkupurtavaa tai yksinkertainen ruoka-annos. Voit myös haastaa kollegasi, ystäväsi tai jonkun henkilökunnasta pelaamaan shuffleboardia. Lounas tarjoillaan klo 11.30 - 13.30.

Ihanteellinen hotelli perheelle tai urheilujoukkueelle

Quality Hotel The Mill -hotellissa on yhteensä 224 hotellihuonetta, 444 vuodetta ja 23 vuodesohvaa. Useissa hotellin kahden hengen huoneissa on myös kaksi huonetta yhdistävä väliovi, mikä sopii erinomaisesti perheelle tai muulle suuremmalle seurueelle.

Lähellä Möllania ja Triangelnia

Quality Hotel The Mill sijaitsee Amiralsgatanilla, kivenheiton päässä Malmön suositusta kaupunginosasta Möllevången, tai "Möllan", kuten sitä kutsutaan kansankielellä. Sieltä löydät useita ravintoloita, tavernoita ja yökerhoja. Mukava Folkets Park, josta löytyy viihdettä koko perheelle, sijaitsee vain parin korttelin päässä hotellilta. Gustaf Adolfs torgille ja Lilla Torgille on vajaan kilometrin matka kävellen ja kaupunkiliikenteen bussit lähtevät heti oven ulkopuolelta.

10 kokoustilaa

Aiotteko järjestää kokouksen Malmössä? 10 erilaisella kokoushuoneella, joista suurimmassa on tilaa jopa 150 henkilölle, hotellimme on ihanteellinen paikka seuraavalle kongressillesi tai kokouksellesi. Äläkä unohda, että Quality Hotel -hotellissa saat aina popcornia ja pehmisjäätelöä kokouksen yhteydessä.

30 minuuttia Kööpenhaminasta

Jos tulet Sturupin lentokentältä, lentokenttäbussi pysähtyy lähellä hotellia. Jos taas haluat matkustaa Kastrupiin tai Kastrupista tai suunnitella vierailua Kööpenhaminassa, hotelli sijaitsee vain parinsadan metrin päässä Triangelnin rautatieasemalta, josta Öresundin juna vie sinut Tanskan pääkaupunkiin vain 30 minuutissa ja 15 minuutissa Kööpenhaminan lentoasemalle.   

Suuri pysäköintihalli keskellä Malmöä

Tarjoamme suuren pysäköintihallin, jonne voit huoletta ja turvallisesti pysäköidä autosi vieraillessasi luonamme. Pysäköintihalli sijaitsee hotellin alapuolella ja sisäänajo sinne tapahtuu Gustav Möllers gatanilta. Pysäköinti maksaa 220 SEK/vuorokausi.

Yhteystiedot

  • Amiralsgatan 19 21155 Malmö , Ruotsi

Tietoja hotellista Quality Hotel The Mill

Hotellihuoneiden lukumäärä

224 huonetta, 444 vuodetta

Kongressi- ja kokouskapasiteetti

10 kongressihuonetta, suurimmassa kokoushuoneessa tilaa 50 osanottajalle. Kokoustiloihin mahtuu yhteensä 200 henkilöä. 

Etäisyys lentokentälle

30 km Kööpenhaminan lentokentälle
35 km Malmön lentokentälle

Lähin paikallisliikenne/kaukoliikenne

Rautatieasema Triangeln: 550 metriä
Rautatieasema Malmö C: 1,5 km
Linja-autopysäkki (kaupunkiliikenne): Malmö Stadshuset tai Malmö Studentgatan

Tietoja hotelliketjusta Quality Hotel™

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.1.9.007 22
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden.

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.