Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Comfort Hotel® Helsingborg Helsingborg ,  Ruotsi

Comfort Hotel® Helsingborg

Helsingborg,  Ruotsi

Comfort Hotel Helsingborg on trendikäs cityhotelli, joka sijaitsee Helsingborgin sydämessä vain 500 metriä päärautatieasemalta. Erinomainen sijainti, tyylikäs sisustus ja modernit huoneet.

Comfort Hotel® Helsingborg 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
7,6
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

7,6
10:stä
Tulos Comfort Hotel® Helsingborg

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Comfort Hotel Helsingborg on moderni cityhotelli, jonka kauniisti sisustetut huoneet, aulabaari ja kokousmahdollisuudet jopa 100 henkilölle luovat erinomaiset puitteet niin työmatkoille kuin viikonloppulomillekin Helsingborgissa.

Keskellä Helsingborgia

Comfort Hotel Helsingborg sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä Helsingborgin liikkeistä, baareista ja ravintoloista, sekä ainoastaan viisi minuuttia kaupungin Knutpunkten-päärautatieasemalta. Lisäksi suositut turistinähtävyydet, kuten Mariakyrkan, Rådhuset ja Kärnan, sekä Helsingborgin linnan rauniot sijaitsevat lähellä hotellia. Comfort Hotel Helsingborg on siis täydellinen valinta sinulle, joka haluat tutustua Helsingborgiin ja Öresundiin! Täältä voit lukea lisää Helsingborgista.

Kokous

Hotellimme tarjoaa kokous- ja tapahtumatiloja huippupaikalla Helsingborgin keskustassa. Valitse moderni johtokunnan huone, viihtyisä kokoushuone tai Talvipuutarha-tilamme, jonne mahtuu jopa 100 osallistujaa. Tyylikkäiden juhlien tai tapahtumien järjestämiseen suosittelemme hotellimme uusittua kattoterassia.

Huoneet

Comfort Hotel Helsingborg-hotellissa on 96 hotellihuonetta, käytännöllisistä yhden hengen huoneista ylellisiin sviitteihin. Modernit huoneet on sisustettu vahvoilla väreillä, ja niistä löytyy kaikki, mitä tarvitset. Mukava vuode, tyylikäs sisustus ja maksuton langaton internet-yhteys – hotellimme on viihtyisä, kaunis ja moderni.

Siivous

Ollaksemme huomaavaisia ympäristöä ja lompakkoasi kohtaan siivoamme huoneesi joka neljäs päivä asuessasi luonamme. Haluatko siivouksen joka päivä? Ei ongelmaa. Ilmoitathan asiasta Barceptioniin, niin ratkaisemme sen – ilmoita viimeistään kello 22 edellisenä päivänä.

Ruoka ja juoma

Comfort Hotel Helsingborgissa voit nauttia herkullisesta aamiaisbuffetista, joka sisältää uunituoretta leipää, muroja, juustoja, leikkeleitä ja tuoreita hedelmiä. Hotellimme baarissa on viihtyisä tunnelma, A-oikeudet ja lounge-menu pikkunälkään. Suuremmille, esimerkiksi kokous- tai tapahtumaseurueille, tarjoamme toiveiden mukaan räätälöidyn menun. Lämpimästi tervetuloa Helsingborgin viihtyisimpään hotelliin!

Yhteystiedot

  • Gasverksgatan 11 25225 Helsingborg , Ruotsi

Löydä hotellille

Bussi

Bussipysäkki: Mäster Palms Plats

Juna

Helsingborgin päärautatieasema Knutpunkten (Helsingborg C)

Ängelholmin/Helsingborgin lentokentältä

Lentokenttäbussi Helsingborgin päärautatieasemalle Helsingborg C (Knutpunkten)

Taksi

Suosittelemme yritystä Sverige Taxi, puhelin +46 42 180 200.

Tietoja hotellista Comfort Hotel Helsingborg

Hotellihuoneiden määrä

96 huonetta

Etäisyys lentokentältä

Ängelholmin/Helsingborgin lentokenttä: 35 km, noin 30 minuuttia

Etäisyys paikallisliikenteestä

Bussipysäkki Mäster Palms Plats: 50 metriä
Juna-asema: Helsingborgin päärautatieasema, Knutpunkten (Helsingborg C): 500 m

Tietoja hotelliketjusta Comfort Hotel©

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.8.003 22
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.