Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Kokousta kanssamme

Arlandastad Ruotsi

Lähistöllä sijaitsevia hotelleja: 16

3 hotellia vastaa hakuasi

Ole hyvä ja kokeile jotain muuta matkakohdetta

Konferenssit ja kokoukset Arlandastadissa

Quality Airport Hotel™ Hotel Arlanda sijaitsee mukavan lähellä Arlandan lentoasemaa. Hotellissa on maksuton pysäköinti sekä suuret, joustavat tilaratkaisut. Clarion Hotel® Arlanda Airport puolestaan sijaitsee lentoaseman välittömässä läheisyydessä.

Quality Airport Hotel Arlanda sijaitsee Eurostop-ostoskeskuksessa Arlandastadissa, viiden minuutin ajomatkan päässä lentoaseman terminaaleista, sekä myös lähellä sijaitsevasta Märstan alueesta, joka tarjoaa Arlandastadia suuremman valikoiman kauppoja ja ravintoloita. Quality Airport Hotel Arlanda on täydellinen valinta kokouksiin, kongresseihin ja tapahtumiin – suurempiin ja pienempiin. Lähistöllä sijaitsee lisäksi useita suuria yritys- ja teollisuusalueita, kuten Brista sekä Rosersberg, jossa sijaitsee muun muassa uusi valtava postiterminaali.

Kokoushotelli tarjoaa maksuttoman kuljetuksen Arlandan lentoasemalta hotelliin ja takaisin, kahdeksan kilometrin matka taittuu noin viidessä minuutissa. Toisin sanoen, kongressi- ja tapahtumavieraiden on helppo saapua hotelliin kaikkialta maailmasta. Hotellimme modernit, erikokoiset tilat tarjoavat mahdollisuuden moniin eri tilaisuuksiin –  aina johtokunnan kokouksista yrityksen vuosikokouksiin, kongresseihin, kick-off-tilaisuuksiin ja seminaareista kursseihin. Hotelli soveltuu luonnollisesti erinomaisesti myös yksityistilaisuuksiin ja juhliin. Pitkän kokouspäivän päätteeksi on mukava rentoutua hyvän ruoan ja juoman parissa hotellin bistrossa ja baarissa tai treenata mieli virkeäksi kuntosalilla.

Jos haluat järjestää tilaisuuden tai tapahtuman Arlandan lentokentällä, keskellä Skycityä, terminaalien 4 ja 5 välissä, on Clarion Hotel® Arlanda Airport oikea valinta. Erinomaisen sijaintinsa lisäksi hotelli tarjoaa useita erilaisia tiloja ja ratkaisuja tilaisuuksiin ja tapahtumiin, mukaan lukien valtava juhlasali, kuntosali ja ulkoilma-allas sekä suosittu Kitchen & Table -ravintolakonsepti.

Arlandastad on keskipiste kulkuyhteyksille – niin kotimaahan kuin maailmallekin. Täydellinen valinta kansainvälisiin seminaareihin ja kongresseihin. Tervetuloa!

Lue vähemmän
3 hotellia vastaa hakuasi
Teitä on monta!

Tiedustelusi lähettämisen yhteydessä tapahtui virhe. Ole hyvä ja yritä myöhemmin uudelleen.

Otamme kuitenkin mielellämme sinuun yhteyttä, jotta voimme yhdessä pohtia, josko jokin sinun tarpeitasi ja toiveitasi vastaava järjestely saataisiin aikaan.

Ole hyvä ja syötä seuraavat tiedot

Nimesi

Virheellinen sähköpostiosoite

Virheellinen puhelinnumero

Viesti on lähetetty.

3.2.11.002 22
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.