Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® Gillet Uppsala ,  Ruotsi

Clarion Hotel® Gillet

Uppsala,  Ruotsi

Tervetuloa Uppsalaan ja Clarion Hotel Gilletiin. Hotellimme on kutsuva kohtaamispaikka. 161 hotellihuonetta, 23 kokoustilaa, The Social Bar & Bistro -ravintolamme sekä Selma Spa takaavat sen, että täältä löytyy jokaiselle jotakin.

Clarion Hotel® Gillet 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
8,9
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

8,9
10:stä
Tulos Clarion Hotel® Gillet

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Clarion Hotel Gillet on moderni täyden palvelun hotelli. Kutsuva ilmapiiri sekä henkilökohtainen palvelu nousevat meillä keskiöön. Me olemme sopiva kohtaamispaikka, oletpa sitten työ- tai yksityismatkalla. Hotellissa voit nauttia Selma City Spasta ja The Social Bar & Bistro -ravintolastamme. Tervetuloa!

Keskeinen sijainti

Gillet on Uppsalan klassisimpia hotelleja, joka tunnettiin seurahuoneena ja hotellina jo 1800-luvulla. Nykyinen rakennus on peräisin 70-luvulta ja sen sijainti Dragarbrunnstorg-aukion laidalla on täydellinen. Uppsalan nähtävyydet, liikkeet ja huvit sekä rautatieasema ovat lähellä.

Ravintola ja baari

Nauti klassisista, modernilla otteella valmistetuista bistroannoksista The Social Bar & Bistrossa. Viihtyisässä bistrossa on sosiaalinen tunnelma, ja tarjolla on kylmää olutta, maistuvia eurooppalaisia viinejä ja useita alkoholittomia vaihtoehtoja – moneen makuun sopivan ruoan kera. Täällä tarjoilemme myös suositun viikonloppubrunssin. Meiltä löytyy myös loistavia tiloja erilaisiin juhliin, illallisiin, seurusteluiltoihin ja tapahtumiin. 

Selma City Spa Uppsala

Epätavallisen nautinnollinen startti päivään. Ihana alku onnistuneeseen iltaan. Keskellä kaupunkia. Spontaanisti tai kaikilla herkuilla. Ilman kuplivaa tai sen kera. Uudessa City Spa -kylpylässämme sinulla on mahdollisuus olla tekemättä yhtään mitään. Ei mitään vaatimuksia, ei mitään sääntöjä. Come as you are. Leave as a star!

Esteettömät huoneet

Meiltä löytyy valikoima esteettömiä huoneita, jotka on suunniteltu helpottamaan vierailuanne. Ota meihin yhteyttä, jos haluat lisätietoja esteettömistä huoneistamme.

Tervetuloa Clarion Hotel Gilletiin – Uppsalan valovoimaisimpaan kohtaamispaikkaan!

Yhteystiedot

  • Dragarbrunnsgatan 23 75320 Uppsala , Ruotsi

Löydä hotellille

Bussi

Paikallisbussi joko pysäkille Dragarbrunnsgatan tai pysäkille Klostergatan. Kaukoliikennebussilla Uppsala Resecentrumiin.

Juna

Juna Uppsala Resecentrumiin.

Arlandan lentokentältä

Junalla: Arlanda SkyCity – Uppsala Resecentrum. Bussi 801 Arlandan Terminaalista 2, 3, 4 ja 5.

Taksi

Suosittelemme yritystä Uppsala Taxi, puh: +46 18 10 00 00.

Tietoja hotellista Clarion Hotel Gillet

Hotellihuoneiden määrä

161 kpl – 260 vuodetta

Kokoustilojen määrä

23 kpl – 900 osallistujaa

Etäisyys lentokentältä

Arlandan lentokenttä: 36 km,
25 minuuttia autolla,
18 minuuttia junalla,
40 minuuttia busseilla 801 ja 806

Etäisyys paikallisliikenteestä

Bussipysäkki Dragarbrunnsgatan: 100 m
Bussipysäkki Klostergatan: 100 m
Uppsala Resecentrum: 600 m, n. 7 min kävelymatka

Tietoja hotelliketjusta Clarion Hotel®

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 22
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.