Anna meidän ohjata hotellivierailuasi matkapuhelin matkakumppanina.

Three women taking a selfie in the stairs

Hei, ennen kuin jatkat lukemista, haluamme vain sanoa, että kaikki nämä toiminnot eivät ole vielä saatavilla kaikissa hotelleissamme. Digitalisointi on matka, ja me olemme matkalla. Voit lukea lisää siitä edempänä!


1. Lataa sovellus


Onko sinulla iPhone? Tee näin.


Onko sinulla Android? Tee näin.


Olet aivan varmasti Strawberryin jäsen, mutta jos et ole, voit rekisteröityä suoraan sovelluksessa! Tai rekisteröityä jäseneksi täällä, jos haluat tehdä sen nyt heti.


2. Varaa hotellihuone


Sovelluksella voit varata hotellihuoneen, missä sitten oletkin. Kauppajonossa, ollessasi koiraa ulkoiluttamassa tai kylpyhuoneessa. Tarvitset vain matkapuhelimesi ja mahdollisuuden pitää pieni tauko.


Woman with her phone and a mobile screen of the app


3. Hallitse täysin varaustasi


Tuleva hotellivierailusi on varattu ja odotus voi alkaa. Oletko vähän ikävystynyt töissä? Avaa sovellus ja katso, kuinka monta päivää on jäljellä vierailuusi. Selaa kuvia hotellista samalla, kun haaveilet pehmeistä lakanoista ja hotelliaamiaisesta.


4. Ennakkomaksu ja sisäänkirjautuminen


Kun kello lyö 09.00 saapumispäivänä, voit maksaa ennakkoon vierailusi, ja kello 15.00 voit kirjautua sisään – kaikki sovelluksessa! Ja sitten se on tehty.


Jos olet epävarma siitä, missä hotelli sijaitsee, voit klikata painiketta “Ajo-ohjeet”, ja kartta avautuu ja ohjaa sinut hotellin ovelle.


5. Saat huoneen avaimen matkapuhelimeen


Jep, voit avata hotellihuoneen oven sovelluksellamme! Mobile Keys -toiminnon ansiosta sinulla on yksi kortti vähemmän huolehdittavana. Avaat vain sovelluksen, aktivoit mobiiliavaimen ja pidät sitä ovenkahvan yläpuolella olevaa mustaa laatikkoa vasten. Ja voilà – olet sisällä!


Mobiiliavainta voit tietenkin käyttää muuhunkin, mihin muuten käytät avainkorttia, kuten hississä ja kuntosalilla (jos haluat kuntoilla).


Hotel bed and app screen with mobile key


6. Digitaaliset ravintolakupongit


Kun olet Strawberryin jäsen ja asut Quality Hotel™-, Clarion Hotel®- ja itsenäisissä hotelleissamme, saat ravintolakuponkisi digitaalisesti sovellukseen. Ne ovat selkeitä ja helppokäyttöisiä.


7. Keskustelu vastaanoton kanssa


Menikö vähän myöhäiseksi eilen illalla? Onko vuode vähän liian mukava? Makaa vain vuoteessa, sovelluksessa voit nimittäin keskustella vastaanoton kanssa! Kysy, mitä haluat liikuttamatta muuta kuin peukalojasi. • Nälkäinen? Lähetä pyyntö aamiaisen toimittamisesta huoneeseen.

 • Väsynyt? Tarkasta, onko mahdollista saada myöhäinen check-out.

 • Ryppyiset vaatteet? Pyydä silityslauta toimitettavaksi huoneeseen.


8. Tarkasta


Kun on aika pakata tavarat ja suunnata nokka kohti kotia, voit avata sovelluksen viimeisen kerran tällä vierailulla ja painaa uloskirjautumispainiketta. Jos et ole maksanut ennakkoon, voit maksaa nyt. Silloin olet valmis ottamaan laukun kainaloosi, kävelemään suoraan ohi vastaanoton ja takaisin arkeen – uudet palkintopisteet taskussasi. Kiitos tästä kerrasta!


Man in a car talking on this phone looking out the window


9. Uusin ominaisuus– lisää puuttuva varaus


Unohditko kirjautua sisään Strawberry -tilillesi, kun varasit edellisen yöpymisesi? Vai oletko varannut jonkin toisen hotellihuoneen ilmoittamatta jäsennumeroasi? Nyt voit lisätä puuttuvia varauksia sovelluksessa ja hallita kaikkia tulevia vierailujasi – ja mikä vielä parempaa, et menetä kaikkia niitä ihania palkintopisteitä, jotka sinun olisi kuulunut saada. Voit lisätä puuttuvia varauksia vain, jos... • ... varaus on tulevaisuudessa – et voi lisätä aiempia varauksia.

 • ... varauksessa oleva sukunimi on sama kuin jolle jäsennumero on rekisteröity.

 • ... varausta ei ole jo rekisteröity jollekin toiselle jäsennumerolle.


Bonus: Choose Room


Suosittu lisäominaisuus sovelluksessa on Choose Room -toiminto, joka on toistaiseksi saatavilla ainoastaan hotelleissa Clarion Hotel® Sign, Clarion Hotel® Stockholm, Clarion Hotel® The Hub ja Clarion Hotel® & Congress Oslo Airport. Toiminto antaa sinulle mahdollisuuden itse valita, missä huoneessa haluat yöpyä. Haluatko asua korkealla vai mahdollisimman lähellä maan pintaa? Lähellä hissiä? Näkymällä sinne tai tänne? Valitse suosikkihuoneesi, jos sinulla on sellainen!


Rajoitukset ja mahdollisuudet


Hieman ikävät uutiset:Voit aina käyttää tätä sovellusta, kun haluat: • Varata hotellihuoneen

 • Saada täydellisen yleiskuvan tulevista vierailuistasi

 • Maksaa vierailun ennakkoon

 • Nähdä palkintopisteesi ja jäsenetusi Strawberryissa

 • Kirjautua ulos


Oletko nyt valmis lataamaan sovelluksen?


Tee se täällä, jos sinulla on iPhone.


Tee se täällä, jos sinulla on Android.