Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® & Congress Oslo Airport Gardermoen ,  Norja

Clarion Hotel® & Congress Oslo Airport

Gardermoen,  Norja

Clarion Hotel & Congress Oslo Airport on yksi Norjan suurimmista kokoushotelleista ja sijaitsee vain 8 minuuttia Oslon Gardermoenin lentokentältä. Hotellimme asiantunteva henkilökunta ja 40 joustavaa kokoustilaa.

Clarion Hotel® & Congress Oslo Airport 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Clarion Hotel & Congress Oslo Airport on Norjan toiseksi suurin kokoushotelli, joka sijaitsee vain kuusi minuuttia Oslon Gardermoenin lentokentältä. Hotelli tarjoaa 45 joustavaa kokoushuonetta, joissa on yhteensä tilaa jopa 8000 osallistujalle.

Kuusi minuuttia Oslon Gardermoenin lentokentältä

Erinomaisen sijaintinsa ansiosta Clarion Hotel & Congress Oslo Airport sopii täydellisesti sekä lyhyeen hotellivierailuun että kokouksen järjestämiseen, tulit mistä päin maailmaa tahansa. Lue lisää Oslo Airport täältä. Hotellistamme pääset tutustumaan Norjan upeaan pääkaupunkiin alta aikayksikön. Matka lentokentältä Oslon keskustaan kestää pikajunalla vain 19 minuuttia. Täältä voit lukea lisää Oslosta.

The Qube – uusi kongressikeskus

Hotellimme uusi kongressikeskus The Qube avasi ovensa elokuussa 2014. Rakennus on kooltaan 13 000 neliömetriä ja soveltuu erinomaisesti monipuolisiin tilaisuuksiin, kuten messuihin, tapahtumiin, kokouksiin ja kongresseihin. The Qube -kongressikeskuksessa on tilaa 6 000 kokousvieraalle ja 4 500 illallisvieraalle.

Tavallista parempi kokoustilaisuus

Yhtenä Norjan suurimmista kokoushotelleista, meillä on paljon kokemusta erilaisten tapahtumien järjestämisestä. Hotellissamme järjestät kokouksien, suurten kongressien ja messujen lisäksi myös pienemmät tapahtumat, kuten joulupäivälliset, yrityksen kickoff-tilaisuudet, häät ja näyttelyt. Asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua tilaisuuden suunnittelussa ja toteutuksessa. Me huolehdimme siitä, että tilaisuutesi ylittää kaikki odotukset.

Ravintola ja baari

Hotellistamme löytyy viihtyisien hotellihuoneiden ja modernien kokoustilojen lisäksi ravintola ja baari. Täällä tarjoilemme runsaan aamiaisbuffetin sekä herkullisen lounaan ja illallisen. Hotellimme baarissa voit halutessasi rentoutua hyvän drinkin parissa. À la carte -ravintolamme Clarion Classics tarjoaa klassisia ja maukkaita ruoka-annoksia.

Kuntosali ja rentoutuminen

Miltä kuulostaisi treenit ennen aamiaista tai rentouttava saunahetki pitkän päivän päätteeksi? Tervetuloa Clarion Hotel & Congress Oslo Airport -hotellin kuntosalille ja rentoutumisosastolle.

Esteettömät huoneet

Hotellimme tarjoaa esteettömiä huoneita, jotka on suunniteltu palvelemaan liikuntarajoitteisia ja pyörätuolilla liikkuvia vieraitamme. Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja esteettömistä huoneista ja tiloista.

Yhteystiedot

  • Hans Gaarders vei 15 2060 Gardermoen , Norja

Löydä hotellille

Juna

Lentokenttäjuna (pikajuna) Oslon päärautatieasemalta (Oslo S) Oslon Gardermoenin lentokentälle.

Lentokenttäbussi S44 kulkee hotellin ja lentoaseman välillä. Ota yhteyttä vastaanottoon saadaksesi voimassa olevan aikataulun tai katso ajat Vy-sovelluksesta. Liput ostetaan Vy-sovelluksessa tai bussissa, hinta 80 NOK per henkilö ja matka.

Oslon Gardermoenin lentokentältä hotellille

Reittibussi, ota yhteyttä vastaanottoon saadaksesi tietoa voimassa olevasta aikataulusta.

Taksi

Suosittelemme yritystä Øvre Romerike Taxi, puhelin 03550.

Tietoja hotellista Clarion Hotel & Congress Oslo Airport

Hotellihuoneiden määrä

435 kpl - 789 vuodepaikkaa

Kokoustilojen määrä

45 kpl – enimmäiskapasiteetti 8000 henkilöä

Etäisyys lentokentältä

Oslon lentokenttä, Gardermoen: 8 minuuttia bussilla/taksilla

Tietoja hotelliketjusta Clarion Hotel®

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.1.9.007 27
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden.

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.