Oletko huomannut, että voit käyttää Strawberryin sovellusta avataksesi hotellihuoneesi oven? Kyllä, se on aivan totta. Voit aktivoida hissin ja avata oven hotellihuoneeseesi helposti matkapuhelinta käyttäen. Nyt sinun ei tarvitse enää huolehtia fyysisistä avainkorteista, jotka helposti katoavat, ja joiden magneettinauhalla on taipumus tuhoutua. Kaikki mitä tarvitset, on matkapuhelimesi. Mobile Keys -toiminnolla, jonka löydät Strawberryin sovelluksesta, voit maksaa vierailusi, kirjautua sisään, aktivoida hissin, avata hotellihuoneesi oven, lukea digitaalisia sanomalehtiä, kirjautua ulos ja paljon muuta. Helppoa, kätevää ja turvallista!

Nordic Choice Hotels app and a coffee

Strawberry -sovellus ei auta sinua pelkästään avaamaan ovia, vaan sen avulla voit myös varata hotellihuoneen ennätysajassa, maksaa, kirjautua sisään hotelliin sekä ulos hotellista, minkä lisäksi sinulla on sovelluksen avulla täysi hallinta bonuspisteistäsi ja varauksistasi. Halutessasi ottaa yhteyttä hotelliin, josta olet varannut huoneen, löydät yhteystiedot nopeasti varauksestasi sovelluksessa. Sisäänkirjautumisen jälkeen voit keskustella vastaanoton kanssa, lukea digitaalisia sanomalehtiä sekä saada helposti tietoa kaikesta, mikä koskee hotellivierailuasi.

Mobile keys on tällä hetkellä saatavana seuraavissa hotelleissa:

Suomi

Clarion Hotel® HelsinkiClarion Hotel® Aviapolis

Norja:

Comfort Hotel® RunwayQuality Hotel™ Grand KongsbergComfort Hotel® Bergen Airport  – Clarion Hotel® & Congress Oslo AirportClarion Hotel® StavangerClarion Hotel® TyholmenClarion Hotel® AirClarion Collection® Hotel Grand BodøClarion Collection® Hotel ArcticusClarion Hotel® The HubComfort Hotel® PorsgrunnClarion Hotel® OsloAmerikalinjenClarion Hotel® EnergyQuality Hotel™ ResidenceQuality Hotel™ TønsbergQuality Hotel™ River Station.

Ruotsi:

Quality Hotel™ FriendsQuality Hotel™ GlobeClarion Hotel® SignClarion Hotel® StockholmClarion Hotel® AmarantenHoboComfort Hotel® VästeråsQuality Hotel™ Royal CornerQuality Hotel™ The BoxClarion Collection® Hotel FregattenClarion Collection® Hotel CardinalClarion Collection® Hotel VictoriaClarion Hotel® Grand ÖstersundClarion Grand Hotel® HelsingborgClarion Collection® Hotel Bolinder MunktellClarion Collection® Hotel PostComfort Hotel® KistaClarion Hotel® WinnClarion Collection® Hotel TemperanceClarion Hotel® WisbyQuality Hotel™ The MillComfort Hotel® Arlanda AirportClarion Collection® Hotel Wellington.

Tanska

Villa Copenhagen

Teknologia työkaluna parempaa hotellivierailua varten

Matkapuhelinavainten ja -sisäänkirjautumisen ansiosta hotelli voi käyttää enemmän aikaa vieraisiinsa. Samalla henkilökunnalla säästyy enemmän aikaa heille, jotka haluavat kirjautua sisään henkilökohtaisesti, mikä lyhentää puolestaan jonotusaikoja. Vastaanottovirkailija voi nostaa katseensa tietokoneen näytöltä ja kertoa, mitä matkakohteessa tapahtuu, tehdä pöytävarauksia ravintoloihin, tarjoilla kupin kahvia ja muuten vain huolehtia vieraista. Useita älykkäitä toimintoja ja uusia kieliversioita on odotettavissa.

Maailmanennätys, kun Mobile Keys avasi yli 2000 hotelliovea

Sadat tuhannet hotellivieraat ovat ladanneet Strawberryin sovelluksen ja se on nykyisin kaikkein käytetyin, useilla toiminnoilla varustettu hotellisovellus. Hotellivieraiden toiveena on jo pitkään ollut se, että matkapuhelinta voitaisiin käyttää avaimena, ja Strawberryin Talvikongressin aikana tammikuussa 2018 tehtiin uusi maailmanennätys, kun 2000 tyytyväistä hotellivierasta ottivat käyttöön matkapuhelinavaimet Strawberry -hotelleissa Tukholmassa. ASSA ABLOY on kehittänyt matkapuhelinavain-ratkaisun, joka perustuu Seos®-alustaan varmistaakseen, että turvallisuus on mahdollisimman korkealla tasolla.

Lataa sovellus ja saat yksinkertaisemman hotellikokemuksen. Odotamme innolla tapaamista kanssasi hotelleissamme ja sovelluksessamme!


Kaikesta tulee helpompaa Strawberry -sovelluksen avulla. Oletko ladannut sen?

Tästä voit ladata sovelluksen iPhoneen

Tästä voit data sovelluksen Androidiin