Oletko huomannut, että voit käyttää sovellustamme avataksesi hotellihuoneesi oven? Kyllä, se on totta. Voit aktivoida hissin ja avata oven hotellihuoneeseesi helposti matkapuhelinta käyttäen. Nyt sinun ei tarvitse enää huolehtia fyysisistä avainkorteista, jotka helposti katoavat, ja joiden magneettinauhalla on taipumus tuhoutua. Kaikki mitä tarvitset, on matkapuhelimesi. Sovelluksestamme löytyvällä Mobile Keys -toiminnolla voit maksaa vierailusi, kirjautua sisään, aktivoida hissin, avata hotellihuoneesi oven, lukea digitaalisia sanomalehtiä, kirjautua ulos ja tehdä paljon muuta. Helppoa, kätevää ja turvallista!

Strawberry app and a coffee

Sovelluksemme ei auta sinua pelkästään avaamaan ovia, vaan sen avulla voit myös varata hotellihuoneen ennätysajassa, maksaa, kirjautua sisään hotelliin sekä ulos hotellista, minkä lisäksi voit hallita sovelluksen avulla myös palkintopisteitäsi ja varauksiasi. Halutessasi ottaa yhteyttä hotelliin, josta olet varannut huoneen – löydät yhteystiedot nopeasti sovelluksesta löytyvästä varauksestasi. Sisäänkirjautumisen jälkeen voit keskustella vastaanoton kanssa, lukea digitaalisia sanomalehtiä sekä saada helposti hotellivierailuasi koskevia tietoja.


Mobile Keys on käytettävissä useissa hotelleissamme. Teemme töitä lisätäksemme tämän toiminnon käyttöön yhä useammissa hotelleissa!


Teknologia työkaluna parempaa hotellivierailua varten


Mobiiliavainten ja -sisäänkirjautumisen ansiosta hotelli voi käyttää enemmän aikaa vieraisiinsa. Samalla henkilökunnalla säästyy enemmän aikaa heille, jotka haluavat kirjautua sisään henkilökohtaisesti, mikä lyhentää puolestaan jonotusaikoja. Vastaanottovirkailija voi nostaa katseensa tietokoneen näytöltä ja kertoa, mitä matkakohteessa tapahtuu, tehdä pöytävarauksia ravintoloihin, tarjoilla kupin kahvia ja muuten vain huolehtia vieraista. Useita älykkäitä toimintoja ja uusia kieliversioita on odotettavissa.


Maailmanennätys, kun Mobile Keys avasi yli 2 000 hotelliovea


Sadattuhannet hotellivieraat ovat ladanneet sovelluksemme ja se on nykyisin kaikkein käytetyin, useilla toiminnoilla varustettu hotellisovellus. Hotellivieraiden toiveena on jo pitkään ollut se, että matkapuhelinta voitaisiin käyttää avaimena, ja tammikuussa 2018 tehtiin uusi maailmanennätys, kun 2 000 tyytyväistä hotellivierasta otti käyttöön mobiiliavaimet hotelleissamme Tukholmassa. ASSA ABLOY on kehittänyt mobiiliavainratkaisun, joka perustuu Seos®-alustaan varmistaakseen, että turvallisuus on mahdollisimman korkealla tasolla.


Lataa sovellus ja saat yksinkertaisemman hotellikokemuksen. Odotamme innolla tapaamista kanssasi hotelleissamme ja sovelluksessamme!
Kaikesta tulee helpompaa sovelluksen avulla. Oletko ladannut sen?


Tästä voit ladata sovelluksen iPhoneen


Tästä voit ladata sovelluksen Androidiin