Onko matkabudjetti pieni? Teeskentele, että olet Meksikossa, Espanjassa, Italiassa tai Japanissa jossakin Sandefjordin monista ihanista kansainvälisistä ravintoloista. Fake it till you make it!

Restaurant D4 in Sandefjord Tapas on table

Matkusta Meksikoon ravintolassa Mønsj Street Food


Taco-dish-at-monsj-in-sandefjordPohjoismaalaiset rakastavat meksikolaista ruokaa, joten mikset kokeilisi jotain autenttista fantastisessa ravintolassa Mønsj? Valokuva: Mønsj • Keittiö: meksikolainen/kasvisruoka

 • Sopii: ystäväjoukko/AW/take away

 • Hintataso: alhainenPyrimme valmistamaan yksinkertaista, rehellistä ruokaa, josta meistä useimmat pitävät – Kristoffer Halvorsen.Foodtruckista ravintolaan, Mønsj Street Food sijaitsee Storgatanilla Sandefjordin keskustassa. Ihanteellinen, kun suuntaat hotellille jossakin Sandefjordin baareista vietetyn kostean illan jälkeen. Täällä voit nauttia hyvää ja mausteista meksikolaista ruokaa, joka on valmistettu alusta alkaen paikan päällä. Huomaa, että kaikki houkuttelevat alkuruoat on saatavana myös kasvisruokaversioina. Siitä me pidämme!Olen erittäin kiinnostunut ruoasta/meksikolaisesta ruoasta ja olin jo kauan uneksinut omasta food truck -vaunusta. Ostin pienen ruokavaunun ja pidin sitä harrastusprojektina jokapäiväisen myyntityöni ohella. Koimme valtavan hyvän vastaanoton ja saimme uskomattoman määrän varauksia. Kysyntää oli niin paljon, että minun piti palkata työntekijöitä ja ostaa toinen ruokavaunu! - Kristoffer Halvorsen.Tapaksia huipputasolla ravintolassa Restaurant D4


Restaurant d4 in Sandefjord tapas Restaurant D4 on vienyt asian loppuun asti palkkaamalla espanjalaisia kokkeja ja tarjoilijoita. SE on melko uskomatonta. Valokuva: Restaurant D4 • Keittiö: espanjalainen/tapakset

 • Sopii: AW/ystäväjoukko/romantiikka

 • Hintataso: alhainen/keskitaso


Tämä mukava ravintola sijaitsee Dronningens gatella, vain viiden minuutin päässä upeasta hotellista Clarion Collection® Hotel Atlantic. Ravintolasta Restaurant D4 löydät espanjalaista pikkupurtavaa, paremmin tapaksina tunnettua. Ja me pohjoismaalaiset rakastamme tapaksia! Mutta se, mistä pidämme eniten ravintolassa D4, ovat sympaattiset hinnat.


Täältä saat kokonaisen menun, jossa on valikoima herkullisia ja leikkisiä pikkuruokia, alkaen ainoastaan 295,–/henkilö. Puhumme tapasklassikoista, kuten patatas bravas, albondigas ja pimientos del padron. Lyömätöntä!Konseptimme on espanjalaiset tapakset, joista olemme koonneet hyviä espanjalaisia tapasruokia menuumme. Meillä on espanjalaisia kokkeja ja tarjoilijoita, jotta kaikki olisi mahdollisimman autenttista, mitä tulee espanjalaiseen keittiöön ja palveluun. - Kjell Arne Osvoll.Psst! Tilaa kroketteja (croquetas), jos et ole maistanut niitä aikaisemmin – espanjalainen suursuosikki, jota kaikki rakastavat!


Get down with it ravintolassa Groovy Diner


Groovy-Diner-Sandefjord-restaurant-bar Vedä nahkatakki yllesi, kampaa Brylcreemiä hiuksiisi ja mene ravintolaan! • Keittiö: amerikkalainen

 • Sopii: ystäväjoukko/perheet/AW/take away

 • Hintataso: alhainen/keskitaso


Ravintolassa Groovy Diner aivan Sandefjordin laiturin vieressä saat nauttia mahtavasta retrosisustuksesta ja valittavanasi on kaikki herkullisimmat päivällisruoat; ribsit, hampurilaiset, ohukaiset ja pirtelöt. Tilaa aito «five dollar shake» ja laske Pulp Fiction -fantasiasi valloilleen ystävän kanssa. Taatusti hyvä tunnelma!


Vincent: That’s a pretty fing good milkshake.
Mia: Told ya.
Vincent: I don’t know if it’s worth five dollars, but it’s pretty f
in’ good.


Tuoretta kalaa ja friteerattuja herkkuja ravintolassa Fuji sushi


fuji-sushi-plate-stockNopeaa, hyvää ja terveellistä. Mitä muuta voisit pyytää? • Keittiö: japanilainen/sushi

 • Sopii: take away

 • Hintataso: alhainen


Fuji on budjettiystävällinen suosikki Sandefjordin asukkaiden keskuudessa. Täältä saat herkullisia maki-, nigiri- ja valmiita sushi-paketteja, joita on useita erilaisia, mutta myös jännittäviä vaihtoehtoja, kuten kaburimaki ja lapsiystävällinen frites ’n stick. Fuji on täydellinen paikka, kun haluat take away -ruokaa viedäksesi sen hotellihuoneeseen, kun haluat vain ottaa oikein rauhallisesti.


La Scala – Sandefjordin parhaalla sijainnilla


hvalstek-LaScala-edtSandefjordin valaanpyyntikaupungissa sinun on lähes pakko kokeilla eksoottista norjalaista herkkua, valaspaistia • Keittiö: italialainen/pohjoismainen/eurooppalainen

 • Sopii: ryhmät/perheet/AW

 • Hintataso: korkea


La Scala on Italiasta inspiraationsa saanut ravintola todella upealla sijainnillaan ja ulkoterassillaan Brygge 5:n kärjessä. Täällä voit nauttia Italiasta inspiraationsa saaneita ruokia ja mereneläviä tyylipuhtaissa, mutta viihtyisissä tiloissa. Tämä on loistava paikka tuoda kollegat päivälliselle kokouksen tai kongressin jälkeen. Sekä ruoka että näköala tulevat tekemään heihin vaikutuksen!


Pieni pala Kiinaa ravintolassa Chili


Chili-szechuan-stockJännittävää ja vaihtelevaa ravintolassa Chili • Keittiö: kiinalainen/sichuan/kantonilainen

 • Sopii: perheet/suuremmat ja pienemmät ryhmät/AW

 • Hintataso: keskitaso/korkea


Mukavassa ravintolassa Chili tarjoillaan suuri valikoima ruokalajeja jännittävästä ja vaihtelevasta kiinalaisesta ruokakulttuurista keskellä Sandefjordia. Täällä on erikoistuttu Sichuanista peräisin oleviin ruokalajeihin, mutta ruokalistasta löytyy myös useita kantonilaisia erikoisuuksia. Suosittelemme Pekingin ankkaa, joka on yksi ravintolan nimikkoruokia ja joka on aina hyvä valinta.


Muualla hyvä, mutta kotona paras – pohjoismaista ja paikallista ravintolassa Kokeriet


Fiskesuppe-kokeriet-stock-edt Älä anna naisten ja keittojen odottaa. Sillä ne jäähtyvät • Keittiö: pohjoismainen/eurooppalainen

 • Sopii: seurueet/suuremmat ja pienemmät ryhmät/AW/romantiikka

 • Hintataso: korkea


Aivan ravintolan Groovy Diner vierestä, kauempana laiturilla, löydät komean ravintolan Kokeriet. Ravintola on saanut inspiraationsa Sandefjordin merkittävästä valaanpyyntiteollisuudesta, ja vierailuun voidaan yhdistää kierros entisellä valaanpyyntialuksella MS Southern Actor, joka toimii nykyään museolaivana. Täältä saat herkullisimmat ruoat norjalaisista raaka-aineista valmistettuina ja lisäksi täällä on baariosasto, josta saat herkullisia juomia. Suurelta ulkoterassilta avautuu lisäksi fantastinen näköala.


Ei ehkä tuntuisi oikein hyvältä lähteä Sandefjordista maistamatta paikallista erikoisuutta, joka on valasta, mikä ei ole yllättävää. Ravintolassa Kokeriet valmistetaan valasta kestävistä kannoista kaikilla kauden parhailla lisukkeilla. Ei ehkä poliittisesti kaikkein sopivin ateria, mutta keitä me olemme tuomitsemaan?


Psst! Kokeriet on erittäin suosittu huippukausien aikana, joten silloin ehkä kannattaa varata pöytä.
Lisää asioita ja vinkkejä Sandefjordista ja sen ympäristöstä: