Jäsenyys
Unique interior at restaurant Teatro in Oslo.

Teatro – kuuluisaa gourmet-pizzaa Oslon ytimessä

Teatrossa voit hemmotella makunystyröitäsi epätavallisilla täytteillä, kuten fenkolisalamilla ja pikkelöidyillä sienillä täytetyillä gourmet-pizzoilla, puhumattakaan jälkiruoaksi tarjoiltavasta herkullisesta kotitekoisesta italialaisesta jäätelöstä.

Täältä ei arkista pizzaa löydy

Teatron konsepti perustuu erikoisiin italialaisiin pizzoihin. Toisin sanoen täältä ei saa tavallista pizzaa, johon olet tottunut, vaan sekä punaisia että valkoisia gourmet-pizzoja jännittävillä täytteillä. Esimerkiksi kinkkua, saksanpähkinää ja hunajasinappia voi löytyä samasta pizzasta. Punainen pizzakastike valmistetaan italialaisista tomaateista ja valkoisissa pizzoissa on valkosipulia, yrttejä ja valkoviiniä sisältävä Creme Fresh -pohja. Kaikki pizzat tarjoillaan raikkaan salaatin kanssa.

Kotitekoista jännittävän makuista jäätelöä

Teatrossa voit istahtaa mukavaan tuoliin ihailemaan tyylikästä sisustusta, seinien jännittävää taidetta ja herkullisen kodikasta tunnelmaa nauttien samalla pizzaa, joka on äänestetty Norjan parhaaksi useita kertoja. Mutta mitä olisi illallinen ilman jälkiruokaa? Viimeistele ateriasi kotitekoisella italialaisella jäätelöllä. Houkuttelevatko sellaiset maut kuin suolakaramelli, lakritsi-vadelma tai kahvi-marsipaani?

Chambre séparée ja palkittu viinilista

Viini on monille ruoan kanssa ehdotonta, ja Teatro tarjoaa palkitulla viinilistallaan suuren valikoiman herkullisia viinejä. Perjantaisin voit tuoda ystäväsi tai työkaverisi baariin nauttimaan loistavista drinkeistä tai kylmästä oluesta ja saada samalla alennusta pizzasta, joka on monien mielestä Norjan parasta! Teatro ottaa vastaan myös varauksia yksityistilaisuuksia varten chambre séparée -tilassaan, johon mahtuu jopa 18 henkilöä.

Art and design at restaurant Teatro in Oslo.Table setting at restaurant Teatro in Oslo.

Teatro

Oslo

Aukioloajat

Aukioloajat voivat vaihdella juhlapyhinä ja tiettyinä ajanjaksoina. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa ajankohtaisista aukioloajoista.

Ota yhteyttä

 • locationPinOsoite
  Stortingsgata 16, 0161 Oslo
 • contactPhonePuhelin
  +47 21 50 72 20
 • emailContactSähköpostiosoite
  post@restaurantteatro.no
 • calendarVaraus
  Varaa nyt