Jäsenyys
Interior at restaurant Emilies Eld in Trondheim.

Emilies Eld – klassista ruokaa Trondheimissa

Tervetuloa Emilies Eldiin, kulinaariseen aarteeseen Trondheimin sydämessä. Täällä voit valita maukkaita klassikkoruokia à la carte -menulta tai tilata viiden ruokalajin menun hyvin valikoidun viinipaketin kanssa, jos se houkuttelee enemmän.

Norjalaiset korkealaatuiset ainekset

Emilies Eld on yksi Prinsenkvartaletin kulinaarisista aarteista Trondheimin keskustassa. Täällä sinut toivottaa tervetulleeksi uteliaan leikkisä tiimi, joka käyttää korkealaatuisia norjalaisia raaka-aineita klassisten, modernilla mannermaisella twistillä höystettyjen annosten loihtimiseen. Nykyaikaisten keittiötekniikoiden ja kauden parhaiden raaka-aineiden yhteistyön tuloksena on omaleimaisia ruokia, joita tulet rakastamaan! Grillatun lihan ja kalan maku on vain koettava itse.

5 ruokalajin menu hyvän viinipaketin kera

Saisiko olla 2, 3 vai 5 ruokalajia? Miten valitsetkin, täällä voit istua alas rennossa ilmapiirissä, antaen ruoan ja tunnelman näytellä pääosaa. Täällä voit nauttia kauden raaka-aineista kootun 5 ruokalajin illallisen tai valita suosikkisi suositulta menulta. Ravintola tarjoaa myös hyvin valikoituja viinipaketteja runsaasta viinikellaristaan. Täällä ollessasi kannattaa poiketa baariin lasilliselle. Jos haluat varata pöydän yli 8 hengelle, ota yhteyttä ravintolaan.

Chambre séparée ja yritysillalliset

Ravintolan oma Cocktail Lounge on myös vierailun arvoinen. Tarjolla on klassisia drinkkejä, hyvä valikoima giniä ja ginipohjaisia juomia sekä erilaisia alkoholittomia vaihtoehtoja. Haluatteko yksityisemmän istumapaikan? Silloin voit käyttää ravintolan chambre séparée -tilaa, joka sopii 8–36 hengelle. Siellä on myös mahdollista järjestää kokouksia, kongresseja ja herkullisia ruokailuja tarvittavine välineineen – täysin erillään muusta ravintolasta. Mikset järjestäisi kick-offia täällä?

Chefs in the kitchen at restaurant Emilies Eld in Trondheim.Cocktails at restaurant Emilies Eld in Trondheim.

Emilies Eld

Trondheim