Jäsenyys
Bar and kitchen at restaurant Plah in Oslo.

Plah – unelma Thaimaasta keskellä Osloa

Plah & Ahaan vie sinut Thaimaahan kaksiosaisen ravintolakonseptinsa kautta. Astu sisään Oslon Solli plassilla sijaitsevan Sommerron ovista ja ympäröi itsesi Plahin laajan maistelumenun autenttisilla thaimaalaisilla mauilla – tai nauti Ahaanissa katuruoasta ja jaettavista annoksista.

Plah erottuu pitkällä kokemuksellaan

Oslon Solli plassilla sijaitseva Sommerro on koko kaupungin olohuone, jossa on tilaa, näyttämöitä ja kokoontumispaikkoja kaikille siellä piipahtaville. Täällä voit kokea myös pienen palan Thaimaata – ja joukoittain erilaisia makuja! Plah avasi ovensa jo vuonna 2004 Oslon Majorstuenilla, ja se oli Skandinavian ensimmäinen moderni thaimaalainen ravintola. Plah lähti mukaan Sommerroa avattaessa, ja yhdessä Ahaanin kanssa nämä kaksi ravintolaa tarjoavat kaksiosaisen ravintolakonseptin.

Iso maistelumenu, jaettavaa ja katuruokaa

Plah tarjoaa monipuolisia annoksia sisältävän laajan kausittaisen maistelumenun, kun taas Ahaanista saa katuruokaa ja jaettavia annoksia. Plahin menu on luonnollisesti muuttunut vuosien varrella sekä Norjan markkinoilla karttuneen kokemuksen että keittiömestarin inspiroivien Thaimaan-matkojen ansiosta. "Thai-ruoassa on kyse tuoreudesta sekä makean, suolaisen ja karvaan tasapainosta", sanoo Plahia ja Ahaania johtava Terje Ommundsen, joka tunnetaan kokkimaailmassa Norjan parhaana thai-kokkina.

17 istumapaikkaa ja yksityistila

Plahissa on 17 istumapaikkaa keittiötä ympäröivällä baaritiskillä. Autenttisten makujen, runsaan tilan ja suuren baarin ansiosta tämä ei ole mikä tahansa thaimaalainen ravintola, vaan sitä voidaan pitää jo itsessään jännittävänä nähtävyytenä. Ovet ovat auki keskiviikosta lauantaihin klo 18:30 alkaen. Haluatteko seurueenne kanssa yksityisemmän kokemuksen? Voitte varata "the emerald roomin", ihastuttavan intiimin ja kodikkaan illalliskokemuksen tarjoavan yksityistilan, jonne mahtuu 6 henkeä.

Interior details at restaurant Plah in Oslo.Grilled meat at restaurant Plah in Oslo.Relaxed atmosphere at restaurant Plah in Oslo.

Plah

Oslo

Aukioloajat

Aukioloajat voivat vaihdella juhlapyhinä ja tiettyinä ajanjaksoina. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa ajankohtaisista aukioloajoista.

Ota yhteyttä

 • locationPinOsoite
  Sommerrogata 1, 0255 Oslo
 • contactPhonePuhelin
  +47 22 56 43 00
 • emailContactSähköpostiosoite
  post@plah.no
 • calendarVaraus
  Varaa nyt