Jäsenyys
The interior at restaurant Ahaan in Oslo.

Ahaan – thaimaalainen unelma keskellä Osloa

Plah ja Ahaan vievät sinut Thaimaahan kaksiosaisen ravintolakonseptinsa avulla. Astu sisään Oslon Solli plassilla sijaitsevan Sommerron ovista ja nauti Ahaanin katuruoasta ja jaettavista annoksista – tai maistele Plahin laajan maistelumenun aitoja thaimaalaisia makuja.

À la carte -menu ja pientä purtavaa

Oslon Solli plassilla sijaitseva Sommerro on koko kaupungin olohuone, jossa on useita ruokapaikkoja, baareja, lavoja ja oleskelutilaa kaikille niitä kaipaaville (ja huoneita yöksi jääville). Täällä voit kokea myös pienen palan Thaimaata erilaisten makujen kautta! Ahaan tarjoaa sekä à la carte -menun että Bangkokin katuruoasta inspiroitunutta pikkupurtavaa. Kaikki tarjoiltava ruoka on tarkoitettu jaettavaksi, joten tuo perheesi, kaveriporukkasi tai rakkaasi jakamaan jännittävä ruokakokemus.

Kaksiosainen ravintolakonsepti

Ahaan ja Plah muodostavat kaksitasoisen ravintolakonseptin, ja jos haluat kausittaisen maistelumenun monipuolisilla annoksilla, kannattaa kokeilla Plahia. Sekä Plahin että Ahaanin menut ovat inspiroituneet kokkien Thaimaan-matkoista. "Thaimaalaisessa ruoassa on kyse tuoreudesta sekä makean, suolaisen ja karvaan tasapainosta", sanoo Plahia ja Ahaania johtava Terje Ommundsen, joka tunnetaan kokkimaailmassa Norjan parhaana thai-kokkina.

Afternoon tea

Mikset viettäisi pari tuntia lauantaipäivästäsi Ahaanin afternoon tealla? Joka lauantai kello 12:00–14:30 voit nauttia itämaisen version iltapäiväteestä sekä makeiden että suolaisten herkkujen kera. Tarjolla on valikoima erilaisia teelaatuja lähtien Monsoon Teasta, joka on luonnon monimuotoisuuden turvaamiseksi, ilman avohakkuita ja sopusoinnussa Pohjois-Thaimaan metsien kanssa kasvatettavaa metsäystävällistä teetä. Muista varata iltapäiväteesi vähintään 24 tuntia etukäteen!

Oysters at restaurant Ahaan in Oslo.Food being served at restaurant Ahaan in Oslo.Table setting at restaurant Ahaan in Oslo.

Ahaan

Oslo

Aukioloajat

Aukioloajat voivat vaihdella juhlapyhinä ja tiettyinä ajanjaksoina. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa ajankohtaisista aukioloajoista.

 • Maanantai - Keskiviikko

  16:00 - 00:00

 • Torstai - Lauantai

  12:00 - 01:00

 • Sunnuntai

  Illallinen

  • Maanantai - Keskiviikko

   16:00 - 00:00

  • Torstai - Lauantai

   12:00 - 01:00

  • Sunnuntai

Ota yhteyttä

 • locationPinOsoite
  Sommerrogata 1, 0255 Oslo
 • contactPhonePuhelin
  +47 22 56 43 00
 • emailContactSähköpostiosoite
  post@plah.no
 • calendarVaraus
  Varaa nyt