Jäsenyys

Brunch

Oletko lähdössä viikonloppumatkalle Helsinkiin? Tässä ovat parhaat brunssipaikat

Helsinki on täynnä erinomaista ruokaa ja juomaa. Tässä on luettelo kaupungin parhaista brunssi- ja lounaspaikoista.

  • "Tämä on todella hyvä. Täydellinen päivä ulkona vietetyn illan jälkeen. Mielenkiintoinen versio ranskalaisista - hyvällä tavalla", sanoo norjalainen Jørgen kommentoidessaan kulhollista ranskalaisia, joiden päällä on suolakurkkua.

  • Norjalainen kaveriporukka on valinnut Helsingin viikonloppumatkakseen.

  • Kun he ovat testanneet suomalaista yöelämää, heidän tavoitteenaan on kokea aitoa suomalaista ruokaa. Ystävykset ovat piipahtaneet Krog Robassa, joka on legendaarinen ravintola ja brunssipaikka Suomen pääkaupungissa.

  • Alun perin näissä tiloissa oli poliisiasema. Ravintola on osa Strawberry-hotelli Lilla Robertsia, ja siellä tarjoillaan ryhmän mukaan herkullisimpia lounas- ja brunssiannoksia.

  • "Tämä on yksi parhaista Skagen-sekoituksista, joita olen koskaan syönyt. Antaisin sille seitsemän kuudesta", Alexander lisää.

  • Skagen mix eli salaatti on pohjoismainen klassikko, jossa on katkarapuja herkullisessa, kermaisessa ja tilliä sisältävässä kastikkeessa, joka tarjoillaan perinteisesti paahtoleivän päällä.

  • "Norjalainen sanonta kuuluu: 'sankari on hyödytön ilman ruokaa ja juomaa'. Sama näyttää olevan totta Helsingissä, jossa lounas- ja brunssikulttuuri kukoistaa."

  • Eri puolilla Suomen pääkaupunkia on huippuluokan ravintoloita, jotka tarjoavat lounasta. Monissa paikoissa herkullinen salaattibuffet sisältyy hintaan, kun tilaat pääruoan.

Tässä ovat suosikkibrunssipaikkamme Helsingissä:

1. Krog Roba


Tämä ravintola on osa Lilla Roberts -hotellia, ja se sijaitsee entisen poliisiaseman tiloissa. Nykyään ruokalista keskittyy pohjoismaiseen keittiöön. Lounasta tarjoillaan joka päivä klo 11:30 alkaen, ja brunssia on tarjolla viikonloppuisin klo 12:30 alkaen.


Osoite: Pieni Roobertinkatu 3


Majoitu Hotel Lilla Robertsiin.


2. Toscanini


Tämä italialainen helmi sijaitsee Klaus K -hotellin ensimmäisessä kerroksessa. Toscanini on 60 paikkaa, sekä ulkona ruokailutila. Täällä voit nauttia aidosta italialaisesta ruoasta ja laajasta viinilistasta, joka sisältää Italian parasta antia.


Toscanini tunnetaan erityisesti mereneläväpastastaan, ja ravintolassa tarjoillaan kuulemma koko Suomen pääkaupungin parasta tiramisua.


Osoite: Bulevardi 2 - 4


Majoitu Klaus K -hotellissa.

Brunch on a table at the restaurant Krob Roba in Helsinki.

3. Brasserie Kämp


Hotel Kämp on yksi Helsingin ylellisimmistä ja arvostetuimmista hotelleista. Rakennuksen ensimmäisessä kerroksessa on Brasserie Kämp, josta on näköala kauniiseen ja vilkkaaseen Esplanade Parkiin.


Brasserie tarjoaa ranskalaisia klassikoita suomalaisten raaka-aineiden inspiroimana. Hotelli avasi ovensa ensimmäisen kerran jo 1880-luvulla, ja ravintolassa on vahva historiallinen viehätys. Lounasmenu tarjoillaan viikonloppuisin klo 11.30 alkaen ja à la carte -menu on arkisin.


Osoite: Pohjoisesplanadi 29


Majoitu Hotel Kämpissä.


4. St. George Bakery


Hotel St. Georgen pohjakerroksessa on kuuluisa St. Georgen leipomo. Täällä tarjoillaan tuoretta leipää, salaatteja ja voileipiä. Herkullisen kahvin lisäksi kannattaa maistella leipomossa valmistettuja tuoreita leivonnaisia ja kakkuja.


Kesällä ulkotarjoilualue on avoinna, ja sieltä avautuvat ihanat näkymät Old Church Parkiin.


Osoite: Yrjönkatu 13


Lähellä hotellia Hotel St. George.

Viimeisimmät lisäykset