JäsenyysVaraukseniAsiakaspalvelu
Freshly baked bread at St George Bakery & Bar in Helsinki.

St. George Bakery & Bar – kodikas leipomo

St. George Bakery & Barissa Helsingin keskustassa kohtaat vastaleivotun leivän tuoksun. Istahda alas ja nauti hetkestä rennossa tunnelmassa – halusitpa sitten pullan ja kupillisen kahvia tai jotakin aivan muuta tästä viihtyisästä leipomosta Helsingissä.

Kodikas leipomo laajalla valikoimalla

St. George Bakery & Barin kodikkaassa ympäristössä on kaikki, mitä voit leipomolta toivoa. Vai mitä sanot suuresta valikoimasta vastaleivottua leipää, makeita leivonnaisia, voileipiä, salaatteja, smoothieita tai upeaa suomalaista kahvia? Lisäksi kaikki valmistetaan parhaista paikallisista raaka-aineista omien leipurien, kondiittoreiden ja kokkien voimin. Leipomon aamiainen on huippuluokkaa, jota ei kannata missata, jos olet Helsingissä!

Lounas näkymällä Vanhaan kirkkopuistoon

Lounas tarjoillaan joka päivä, ja voit valita menusta päivän ruoan tai jotakin muuta sinua houkuttelevaa. Jos suunnittelet tapahtumaa tai juhlia, voit myös tilata leipomon valikoimasta jotakin toiveidesi mukaan. Leipomo sijaitsee Helsingin Vanhan kirkkopuiston vieressä, ja kesäisin löydät täältä ihastuttavan terassin näkymällä puistoon, joka sopii erinomaisesti kahvin tai viinilasillisen nauttimiseen ystävien kanssa – tai aamiaisen syömiseen kauniina kesäpäivänä.

Interior at St. George Bakery & Bar in Helsinki.Baked goods at St. George Bakery & Bar in Helsinki.

St. George Bakery & Bar

Helsinki

Aukioloajat

Maanantai - Perjantai: 08:00 - 18:00

Lauantai - Sunnuntai: 09:00 - 18:00

Osoite

Yrjönkatu 13, 00100 Helsinki

Ota yhteyttä

Sähköpostiosoite: bakery@stgeorgehelsinki.com