Jäsenyys
Freshly baked bread at St George Bakery & Bar in Helsinki.

St. George Bakery & Bar – kodikas leipomo

St. George Bakery & Barissa Helsingin keskustassa kohtaat ensimmäisenä houkuttelevan vastaleivotun leivän tuoksun. Tule nauttimaan kupillinen kahvia ja uunituoretta pullaa tai leivonnaisia. Kenties voisit yllättää kollegasi take-away -herkuilla, jotka hankit helposti suoraan kahvilasta.

Kodikas leipomo laajalla leivonnaistarjonnalla

St. George Bakery & Barin kodikkaassa ympäristössä on kaikki, mitä voit leipomolta toivoa. Vai mitä sanot suuresta valikoimasta vastaleivottua leipää, makeita leivonnaisia, voileipiä, salaatteja, smoothieita tai suomalaista kahvia? Lisäksi kaikki valmistetaan parhaista paikallisista raaka-aineista omien leipurien, kondiittoreiden ja kokkien voimin. Tarjolla muun muassa myös gluteenittomia ja maidottomia vaihtoehtoja. Leipomon aamiainen on huippuluokkaa, jota ei kannata missata, jos olet Helsingissä!

Lounas näkymällä Vanhaan kirkkopuistoon

Lounas tarjoillaan joka päivä, ja voit valita menusta päivän ruoan tai jotakin muuta herkullista. Jos suunnittelet tapahtumaa tai juhlia, voit myös tilata leipomon valikoimasta jotakin toiveidesi mukaan. Leipomo sijaitsee Helsingin Vanhan kirkkopuiston vieressä, ja kesäisin löydät täältä ihastuttavan terassin puistonäkymällä. Täällä viihtyy erinomaisesti kahvilla tai viinilasillisella ystävien kanssa – tai aamiaisella kauniina kevät- tai kesäpäivänä. Tule herkuttelemaan ja viihtymään!

Interior at St. George Bakery & Bar in Helsinki.Baked goods at St. George Bakery & Bar in Helsinki.

St. George Bakery & Bar

Helsinki

Aukioloajat

Aukioloajat voivat vaihdella juhlapyhinä ja tiettyinä ajanjaksoina. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa ajankohtaisista aukioloajoista.

 • Maanantai - Perjantai

  08:00 - 18:00

 • Lauantai - Sunnuntai

  09:00 - 18:00

Ota yhteyttä

 • locationPinOsoite
  Yrjönkatu 13, 00100 Helsinki
 • contactPhonePuhelin
  +358-9-42460060
 • emailContactSähköpostiosoite
  bakery@stgeorgehelsinki.com