Pääsiäisloma lähestyy kovaa vauhtia tarjoten mitä parhaimman mahdollisuuden viettää laatuaikaa yhdessä perheen kanssa. Tässä 5 vinkkiä pääsiäisloman matkakohteista sinulle ja perheellesi!

Stockholm.jpg
Stockholm

Tutustu valittuihin tarjouksiimme

Tutustu kauden parhaisiin tarjouksiin täällä!
chevronRight

Vauhdikkaan märkä pääsisäisloma Helsingissä

Pääkaupunkimme on suosittu ja perheystävällinen matkakohde, josta löytyy monia aktiviteetteja lapsille. Epävakaan sään yllättäessä pistäydy esimerkiksi Flamingo Spassa Vantaalla, reilut 30 minuuttia Helsingistä pohjoiseen. Täältä löydät niin rentouttavan kylpylän kuin myös vauhdikkaan vesipuistokin. Vesipuistossa on muun muassa Pohjoismaiden pisin vesiliukumäki. Lisäksi löydät saunajoogaa sekä useita uima-altaita, joissa on jokaisessa vähintään 32-asteinen vesi. Aqua Park Flamingo tarjoaa jännitystä ja seikkailua kaikille toimintaa rakastaville lapsille. Täältä löydät liukumäkiä ja lämpimiä uima-altaita kaikenikäisille vettä rakastaville ihmisille. Taatusti hauska päivä jokaisen makuun!

Haluavatko lapsesi nähdä jännittävät vedenalaiset eläimet? Siinä tapauksessa vinkkaamme ehdottomasti vierailua Sea Lifeen. Vierailu Sea Lifessa on hauska kokemus niin suurille kuin pienillekin kävijöille. Astu sisään vedenalaiseen maailmaan ja tutustu vedessä eläviin eläimiin. Täällä teitä odottaa muun muassa hait, klovnikalat, piraijat, merihevoset ja leikkisät mustekalat.

Clarion Hotel Helsinki sijaitsee trendikkäässä Jätkäsaaressa, aivan Helsingin keskustan läheisyydessä upealla merinäköalalla. Hotelli tarjoaa myös upean kuntoilu- ja rentoutumisosaston sisältäen kuntosalin, saunan ja kattouima-altaan. Löydät hotellista myös The Social Bar & Bistron, mikä tekee lapsiperheen kanssa matkailun helpoksi. Hissillä alas aulaan ja herkuttelemaan! Lisäksi hotellista on helppo lähteä julkisilla kulkuneuvoilla, mikä helpottaa Helsingin kierrosta yhdessä lapsien kanssa.

Helsinki in sunlight_16_9

Keväinen pääsiäisloma ihastuttavassa Tukholmassa

Ruotsin pääkaupungissa on monia upeita nähtävyyksiä ja jännittäviä paikkoja. Metrolla, bussilla tai jalan liikut helposti kaupungin 14 saaren välillä. Ota perhe mukaan lomalle naapurimaahan Tukholmaan pääsisäisloman aikana ja nauti kaupungin sykkeestä sekä kaikista aktiviteeteista. Tule moikkaamaan eläimiä Skansenille, tutustu kuningasperheen linnaan ja nauti olostasi aina viihtyisässä Tukholmassa.

Clarion Collection Hotel Tapto sijaitsee Östermalmilla, vain kivenheiton päässä Tukholman Stadionilta. Rauhallisella, mutta keskeisellä sijainnillaan se on ihanteellinen perhehotelli, joka sijaitsee lähellä ostosmahdollisuuksia, ravintoloita ja nähtävyyksiä. Pääsisäisloman aikana hotellilla on lisäksi erikoistarjouksia perheille – täältä löydät lisäksi sekä ruotsalaisen "fikan", kahvitteluhetken, sekä iltaruoan kattavalla valikoimalla. Lisäksi kaikkia lapsia odottaa yllätys sisäänkirjautumisen yhteydessä.

Jännittävä seikkailu nopeasti kasvavassa Oslossa

Arkkitehtuurinsa, ostosmahdollisuuksiensa, ulkoilma-aktiviteettiensa ja ravintoloidensa ansiosta Oslo on kasvanut perheystävälliseksi ja suosituksi matkailukohteeksi. Sen kompaktin kaupunkiytimen ansiosta huvituksiin, kulttuuriin tai todella hyviin hotelleihin ei ole koskaan pitkä matka. Hotellissa Comfort Hotel Xpress Youngstorget asut nykyaikaisessa ja edullisessa hotellissa Youngstorgetin vieressä. Hotelli on ihanteellinen niille, jotka haluavat tutkia ja kokea Osloa – lähellä on niin keskusta kuin Aker Brygge ja Keskusasemakin.

Aker brygge aurinkoisena päivänä.

Comfort Hotel Xpress Youngstorget

Oslon kaunis oopperatalo, sijaitsee kivenheiton päässä Oslon Keskusasemalta.

Reilu 20 minuuttia Oslosta pohjoiseen sijaitsee Norwegian Museum of Science & Technology – oikea helmi kaikille uteliaille, iästä riippumatta. Museossa on yli 80 interaktiivista installaatiota, näyttelyjä ja lisäksi jännittävä aktiviteettiohjelma pääsiäisloman aikana. Siis ihanteellinen retkipaikka koko perheelle, joka vierailee Oslossa pääsiäislomalla. Lapsille, jotka rakastavat eläimiä, suosittelemme vierailua Oslo Reptilparkissa, joka sijaitsee vain 10 minuutin kävelymatkan päässä Comfort Hotel Xpress Youngstorget -hotellista. Täällä koko perhe voi tutustua yli 100 eläimeen käärmeistä, liskoista ja eksoottisista sammakoista lähtien aina kääpiökrokotiileihin, apinoihin ja kaloihin. Lisäksi voit nähdä täällä maailman myrkyllisimmän hämähäkin, Mustalesken. Matelijapuisto sijaitsee St. Olavs plass 2:n pohjakerroksessa ja kellarissa, erittäin keskeisellä paikalla. Näin ollen voit hyvin yhdistää puistossa vierailuun ateriaan jossakin kaupungin lukuisista mukavista ravintoloista.

Go och glá (hyvä ja iloinen) ihanassa Göteborgissa

Göteborg on Pohjoismaiden viidenneksi suurin kaupunki ja sillä on paljon tarjottavanaan – riippumatta siitä, oletko kaupungissa pikavierailulla tai muutaman päivän minilomalla. Universeum on jännittävä tiedekeskus, joka sijaitsee Korsvägenillä Göteborgin keskustan eteläosassa. Universeum on erinomainen pääsiäisloma-aktiviteetti, joka sopii koko perheelle – niin uteliaille lapsille kuin kiinnostuneille vanhemmillekin. Universeum on jaettu erilaisiin näyttelyihin, opettaen sinulle ja perheellesi kaiken esimerkiksi avaruudesta, sademetsistä ja jääkaudesta.

Universeumista löydät myös upean akvaarion.

Pääsiäisloma-aktiviteettien ei tarvitse maksaa maltaita. Alueelta Haga löydät useita Göteborgin viehättävimmistä kortteleista ja voit nauttia tunnelmallisen kahvitauon tai "fikan" kuten Ruotsissa kuuluu sanoa. Hagan kahviloista voit muun muassa löytää yhdet kaupungin suurimmista kanelipullista. Nam!! Kävele yhdessä Göteborgin vanhimmista kaupunginosista ja nauti hyvästä ruoasta, ihanasta ilmapiiristä sekä jännittävistä ostosmahdollisuuksista. Perheen kanssa asut parhaiten Clarion Collection Hotel Odin –hotellissa, joka sijaitsee vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä Göteborgin Keskusasemalta, Drottningtorgetilta ja Avenylta. Hotelli on ihanteellinen perheille, jotka haluavat laittaa tai lämmittää oman ruokansa – useimmissa hotellin huoneista on nimittäin oma keittiö tai minikeittiö.

Ihana pääsiäisloma kuvankauniissa Kööpenhaminassa

Pääsiäisen aikana miniloma keväisessä Kööpenhaminassa on ihanteellinen. Kööpenhamina on kaupunki, josta löytyy taatusti tekemistä jokaisen makuun. Kaupunki tunnetaan ehkä parhaiten Tivolistaan – maailman toiseksi vanhimmasta huvipuistosta. Yli neljällä miljoonalla vuosittaisella vierailijallaan Tivoli on suosituin turistikohde koko Tanskassa ja ilman muuta vierailun arvoinen paikka. Huvipuisto sijaitsee keskellä Tanskan pääkaupunkia ja tarjoaa paljon muutakin kuin vain karuselleja ja huvipuistolaitteita. Ravintoloiden, konserttien ja ihanan ilmapiirin ansiosta voimme luvata sinulle ja perheellesi mukavan pääsiäislomapäivän Tivolissa.

Ajalla 22. maaliskuuta – 2.huhtikuuta huvipuisto viettää pääsiäistä kauniilla pääsiäisliljoilla, söpöillä pääsiäiskaneilla, värikkäillä pääsiäismunilla ja hauskoilla yllätyksillä. Lisäksi sieltä löytyy kauniita valaistuksia, paraateja ja paljon muuta.

Hotellissa Comfort Hotel Vesterbro asut erittäin keskeisellä paikalla – ainoastaan 500 metriä Kööpenhaminan keskusasemalta ja 700 metrin päässä Tivolista. Täältä löytyy monia perheystävällisiä ravintoloita, ostosmahdollisuuksia ja huvituksia heti hotellin kynnyksen ulkopuolella. Maksuton Wi-Fi, raikkaat huoneet ja moderni ilmapiiri tekevät tästä suositun hotellivalinnan Tanskan pääkaupungissa. Lisäksi hotelli tarjoaa myöhäisen uloskirjautumisen sunnuntaisin, jolloin sinä ja perheesi voitte pitää huoneen jopa kello 18.00 asti.


Lue vinkkejä, miten helpotat matkustamista lapsien kanssa! Vinkit löydät täältä.

Tutustu valittuihin tarjouksiimme

Tutustu kauden parhaisiin tarjouksiin täällä!
chevronRight