Pääsiäisloma lähestyy pitkin harppauksin. Se tarjoaa usein hyvän tilaisuuden koko perheen kokoontumiseen ja hauskanpitoon yhdessä. Tässä annamme 5 vinkkiä hyvistä pääsiäismatkoista sinulle ja perheellesi!

Stockholm.jpg
Stockholm

Vauhdikas ja märkä pääsisäisloma Helsingissä

Pääkaupunkimme on suosittu ja perheystävällinen matkakohde, josta löytyy monia aktiviteetteja lapsille. Pääsiäisenä suositellaan vierailua Flamingo Spassa Vantaalla, reilut 30 minuuttia Helsingistä pohjoiseen. Täällä on niin rentouttava kylpylä kuin vauhdikas vesipuistokin. Vesipuistossa on muun muassa Pohjoismaiden pisin vesiliukumäki, saunajoogaa sekä useita uima-altaita, joissa on vähintään 32-asteinen vesi. Aqua Park Flamingo tarjoaa jännitystä ja seikkailua kaikille toimintaa rakastaville lapsille. Täältä löydät liukumäkiä ja lämpimiä uima-altaita kaikenikäisille vettä rakastaville ihmisille.

Jos matkustat 20 minuuttia Helsingistä länteen, saavut sisäaktiviteettipuistoon nimeltä SuperPark Espoo. Puisto tarjoaa kokemuksia ja aktiviteetteja koko perheelle ja antaa mahdollisuuden liikkua vuoden ympäri säästä riippumatta. Nauti seikkailuista ja peleistä, testaa taitojasi ja pidä hauskaa eri urheiluaktiviteeteilla – puistossa on jokaiselle jotakin! Haluavatko lapsesi nähdä kaikki jännittävät eläimet, jotka asuvat merissämme? Siinä tapauksessa suosittelemme ehdottomasti vierailua Sea Lifessa. Vierailu Sea Lifessa on hauska kokemus niin suurille kuin pienillekin. Astu sisään vedenalaiseen maailmaan ja tutustu vedessä eläviin eläimiin, kuten muun muassa hait, klovnikalat, piraijat, merihevoset ja leikkisät mustekalat.

Hotel F6 sijaitsee aivan Helsingin keskustassa ja läheltä hotellia löytyy niin ostosmahdollisuuksia ja ravintoloita kuin kulttuuriakin. Lisäksi hotellista on helppo lähteä julkisilla kulkuneuvoilla, mikä saa sinut ja perheesi valmiiksi kaupungin tutkimiseen!

Täyteen ahdettu pääsiäisloma ihanassa Tukholmassa

Ruotsin pääkaupungissa on monia nähtävyyksiä ja ihania paikkoja. Metrolla, linja-autoilla tai jalan liikut helposti kaupungin 14 saaren välillä. Ota perhe mukaan lomalle Tukholmaan pääsisäisloman aikana ja nauti kaupungin sykkeestä sekä kaikista aktiviteeteista, joita kaupungilla on tarjottavanaan. Tervehdi eläimiä Skansenilla, tutustu kuningasperheen linnaan ja nauti olostasi perheystävällisessä Tukholmassa.

Yhteistyössä Tukholman urheilukalastajien kanssa Aquaria järjestää kalastuskoulun pääsiäisloman aikana. Siellä voit kokeilla onkimista sekä saada perheesi kanssa tietoutta kestävästä kalastuksesta ja kalastuksen valvonnasta yhdessä osaavien urheilukalastajien kanssa. Kalastuskoulu sisältyy Aquarian normaaliin sisäänpääsyhintaan ja se on mukava aktiviteetti koko perheelle.

Clarion Collection Hotel Tapto sijaitsee Östermalmilla, vain kivenheiton päässä Tukholman Stadionilta. Rauhallisella, mutta keskeisellä sijainnillaan se on ihanteellinen perhehotelli, joka sijaitsee lähellä ostosmahdollisuuksia, ravintoloita ja nähtävyyksiä. Pääsisäisloman aikana hotellilla on lisäksi erikoistarjouksia perheille – täältä löytyy sekä Afternoon Sweets että Tonight’s Special herkullisine ruokineen. Lisäksi kaikkia lapsia odottaa yllätys sisäänkirjautumisen yhteydessä.

Jännittävä seikkailu nopeasti kasvavassa Oslossa

Arkkitehtuurinsa, ostosmahdollisuuksiensa, ulkoilma-aktiviteettiensa ja ravintoloidensa ansiosta Oslo on kasvanut perheystävälliseksi ja suosituksi matkailukohteeksi. Sen kompaktin kaupunkiytimen ansiosta huvituksiin, kulttuuriin tai todella hyviin hotelleihin ei ole koskaan pitkä matka. Hotellissa Comfort Hotel Xpress Youngstorget asut nykyaikaisessa ja edullisessa hotellissa Youngstorgetin vieressä. Hotelli on ihanteellinen niille, jotka haluavat tutkia ja kokea Osloa – lähellä on niin keskusta kuin Aker Brygge ja Keskusasemakin.

Aker brygge aurinkoisena päivänä.

Comfort Hotel Xpress Youngstorget

Oslon kaunis oopperatalo, sijaitsee kivenheiton päässä Oslon Keskusasemalta.

Reilu 20 minuuttia Oslosta pohjoiseen sijaitsee Norwegian Museum of Science & Technology – paratiisi kaikille uteliaille henkilöille, iästä riippumatta. Museossa on yli 80 interaktiivista installaatiota, näyttelyjä ja lisäksi jännittävä aktiviteettiohjelma pääsiäisloman aikana. Siis ihanteellinen retkipaikka koko perheelle, joka vierailee Oslossa pääsiäislomalla. Sinulle, jolla on eläimiä rakastavia lapsia, suosittelemme vierailua Oslo Reptilparkissa, joka sijaitsee vain 10 minuutin kävelymatkan päässä Comfort Hotel Xpress Youngstorget -hotellista. Täällä koko perhe voi tutustua yli 100 eläimeen käärmeistä, liskoista ja myrkyllisistä sammakoista lähtien aina kääpiökrokotiileihin, apinoihin ja kaloihin. Lisäksi voit nähdä täällä maailman myrkyllisimmän hämähäkin, Mustalesken. Matelijapuisto sijaitsee St. Olavs plass 2:n pohjakerroksessa ja kellarissa, erittäin keskeisellä paikalla. Näin ollen voit hyvin yhdistää puistossa vierailuun ateriaan jossakin kaupungin lukuisista mukavista ravintoloista.

Go och glá (hyvä ja iloinen) ihanassa Göteborgissa

Göteborg on Pohjoismaiden viidenneksi suurin kaupunki ja sillä on paljon tarjottavanaan – riippumatta siitä, oletko kaupungissa pikavierailulla vai aiotko jäädä pariksi päiväksi. Universeum on jännittävä tiedekeskus, joka sijaitsee Korsvägenillä Göteborgin keskustan eteläosassa. Universeum on erinomainen pääsiäisloma-aktiviteetti, joka sopii koko perheelle – niin uteliaille lapsille kuin kiinnostuneille vanhemmillekin. Universeum on jaettu erilaisiin näyttelyihin, opettaen sinulle ja perheellesi kaiken esimerkiksi avaruudesta, sademetsistä ja jääkaudesta.

Universeumista löydät myös upean akvaarion.

Pääsiäisloma-aktiviteettien ei tarvitse maksaa maltaita. Alueelta Haga löydät joitakin Göteborgin viehättävimmistä kortteleista ja täällä saat mukavan kahvitauon koko perheelle tyhjentämättä lompakkoasi. Kävele yhdessä Göteborgin vanhimmista kaupunginosista ja nauti hyvästä ruoasta, ihanasta ilmapiiristä sekä jännittävistä ostosmahdollisuuksista. Perheen kanssa asut parhaiten Clarion Collection Hotel Odin –hotellissa, joka sijaitsee vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä Göteborgin Keskusasemalta, Drottningtorgetilta ja Avenylta. Hotelli on ihanteellinen perheille, jotka haluavat laittaa tai lämmittää oman ruokansa – useimmissa hotellin huoneista on nimittäin oma keittiö tai minikeittiö.

Ihana pääsiäisloma mahtavassa Kööpenhaminassa

Pääsiäisen aikana lyhyempi loma on ihanteellinen. Kööpenhamina on kaupunki, jolla on monet kasvot, ja josta löytyy paljon tekemistä. Kaupunki tunnetaan ehkä parhaiten Tivolista – maailman toiseksi vanhimmasta huvipuistosta. Yli neljällä miljoonalla vuosittaisella vierailijallaan Tivoli on suosituin turistikohde koko Tanskassa ja ilman muuta vierailun arvoinen paikka. Huvipuisto sijaitsee keskellä Tanskan pääkaupunkia ja tarjoaa paljon muutakin kuin vain karuselleja ja huvipuistolaitteita. Ravintoloiden, konserttien ja ihanan ilmapiirin ansiosta voimme luvata sinulle ja perheellesi mukavan pääsiäislomapäivän Tivolissa.

Ajalla 24. maaliskuuta – 2.huhtikuuta huvipuisto viettää pääsiäistä kauniilla pääsiäisliljoilla, söpöillä pääsiäiskaneilla, värikkäillä pääsiäismunilla ja hauskoilla yllätyksillä. Lisäksi sieltä löytyy kauniita valaistuksia, paraateja ja paljon muuta.

Hotellissa Comfort Hotel Vesterbro asut erittäin keskeisellä paikalla – ainoastaan 500 metriä Kööpenhaminan keskusasemalta ja 700 metrin päässä Tivolista. Täältä löytyy monia perheystävällisiä ravintoloita, ostosmahdollisuuksia ja huvituksia heti hotellin kynnyksen ulkopuolella. Maksuton Wi-Fi, raikkaat huoneet ja moderni ilmapiiri tekevät tästä suositun hotellivalinnan Tanskan pääkaupungissa. Lisäksi hotelli tarjoaa myöhäisen uloskirjautumisen sunnuntaisin, jolloin sinä ja perheesi voitte pitää huoneen jopa kello 18.00 asti.


Haluatko saada vinkkejä siihen, miten lasten kanssa matkustaminen helpottuu? Löydät ne täältä.