Viime vuoden helmikuussa suomalainen somevaikuttaja Joonas Pesonen kirjautui sisään Clarion Hotel® Helsinkiin - ja jäi sinne asumaan kokonaiseksi vuodeksi! Nyt tämä Year in Clarionin -menestystarina toteutetaan hieman toisenlaisessa muodossa: kolme erilaista suomalaista vaikuttajaa muuttaa kukin hotelliin 100 päiväksi. Tutustu heihin täällä!

3 finnish influencers on a hotel bed
Kolme uutta Year in Clarion -vaikuttajaa vuodelle 2020

Missasitko Joonas Pesosen tarinoita hotellivuodesta? Lue lisää tästä.
Nämä somevaikuttajat muuttavat hotelliin vuonna 2020


Helmikuussa matkabloggaaja Anna-Katri Räihä muuttaa Clarion Hotel® Helsinkiin. Sen lisäksi että hän tuottaa paljon matka-aiheista somesisältöä, hän työskentelee myös ympäristökonsulttina. 100 päivän oleskelunsa aikana hän tulee mm. tarkastelemaan oman majoittumisensa hiilijalanjälkeä hotellissa.


Podcastaaja ja toimittaja Tiia Rantanen kirjautuu hotelliin kesän ajaksi. Hänen oleskelunsa aikana kuullaan vitsejä, seurataan ravintolavierailuja sekä tarinoita myöhäisistä illoista.


Kolmas vaikuttaja on popartisti Robin Packalen joka rakentaa parhaillaan kansainvälistä musiikkiuraa. Hän nauttii mm. Clarionin uima-altaasta sekä kuntosalista pitkän studiossa vietetyn päivän jälkeen.


Paina nimet mieleesi seurataksesi heidän Instagram-tilejään!


Tapaa tulevat vieraat


Embedded content: https://www.youtube.com/embed/UgcsDRlEu9c
Myöhemmin tullaan ilmoittamaan myös neljäs sisäänkirjautuva vieras. Seuraa hashtag #YearInClarion nähdäksesi kuka hän on ja milloin tuo tapahtuu!
Lue lisää