Jäsenyys

Destination

Oslon hotellimaailman levein ja lämpimin hymy

Palita Sivertsen toivottaa kaikki tervetulleiksi leveästi hymyillen ja ottaa mielellään kuvia vieraista. Pitkän ja vaihtelevan uran jälkeen hän sai mahdollisuuden Comfort Hotel® Børsparkenissa Oslossa. Nyt hän on voittanut palkintoja ja saanut tunnustusta työstään.

 • Paikka on täynnä liikemiehiä, eläkeläisiä ja nuorukaisryhmiä matkalla Osloon. Kaikki haluavat munia, pekonia, kahvia ja hedelmiä. Ja kaikki valmistautuvat uuteen päivään vilkkaassa, keväisessä pääkaupungissa.

 • Hallinnan menettäminen aamiaisella on helppoa, mutta Comfort Hotel® Børsparkenissa sitä ei koskaan tapahdu. Palita lentää kuin pyörremyrsky pöytien välillä, kaataa kahvia, viipaloi hedelmiä, tarjoilee leivonnaisia ja keskittyy tarkasti kaikkien tarpeisiin.

 • Työtehtäviensä keskellä hän jakaa aikansa jokaisen asiakkaan kanssa ja antaa heille täyden huomionsa oman filosofiansa pohjalta.

 • ”Hymyilen asiakkaiden kanssa joka päivä. Hymyileminen tekee hyvää sydämelle”, Palita nauraa. Ei liene yllätys, että Palita Sivertsen on alun perin kotoisin hymyjen maasta – Thaimaasta.

 • Hän tapasi miehensä netissä ja muutti vuonna 2001 lumiseen ja kylmään Norjaan. Kielestä muodostui nopeasti ongelmia. Palitan ratkaisu ongelmaan oli kirjoittaa thai-norja-sanakirja yhdessä miehensä kanssa.

 • Laaja ja kattava teos vaaleanpunaisine kansineen löytyy nyt maan kaikista suurimmista kirjakaupoista.

 • Oltuaan useita vuosia erilaisissa tilapäistöissä hämmentävillä ja vaativilla työmarkkinoilla Palita sai lopulta työpaikan Børsparkenista OsloKollega-työvoimatoimiston kautta. Comfort Hotel® Børsparkenissa hänestä tuli nopeasti suosittu.

 • ”Hän pitää työtovereistaan huolta kuin he olisivat hänen omia vieraitaan”, kertoo aamiaispäällikkö Per Persson.

Tilaa kaikille

Strawberry on sitoutunut monimuotoisuuteen ja sillä on selkeä periaate:


Riippumatta kokemuksestasi, elämänvaiheestasi, taustastasi tai siitä, ketä rakastat, sinulle on paikka Strawberryssä.


Comfort Hotel® Børsparken on epäilemättä hyötynyt tästä suuresti. Aulassa Palitan ja kahden Oslossa taidematkalla olevan ruotsalaisnaisen välille on syntynyt iloinen ja ystävällinen suhde. He ovat täällä vieraillakseen kansallismuseossa ja oopperassa, mutta ensin he poseeraavat iloisina valokuvassa. Valokuvaaja on Palita.


”Kierrän aina ympäriinsä kysymässä, haluavatko vieraat minun ottavan kuvia heistä”, hän sanoo.


Sitten Palita rientää toiseen pöytään, jossa hän kertoo perusteellisesti aamiaismenusta. Tunnelma on täydellinen, ja hän kerää kupit ja lautaset pöydistä toisella kädellä ja elehtii toisella näyttääkseen vieraille, kuinka QR-koodi skannataan.


Aamiaispäällikkö Per on yksiselitteinen kuvaillessaan Palitan omistautunutta työtä.


”Hän on väsymätön, velvollisuudentuntoinen ja ehdottomasti paras asiakaspalvelussa. Parempaa ihmistä tähän työhön ei voisi toivoa.”

Employee at Comfort Hotel smiling while giving a thumbs up.
 • Palkinnon voittaja

  Pöly on laskeutunut aamiaisbuffetin jälkeen, ja vieraat suuntaavat ulos kevätaurinkoon. Palita on juuri rullannut likaisia kahvikuppeja sisältävän tarjoiluvaunun keittiöön ja pitää ansaitun tauon.

 • Hän puhuu intohimoisesti tyttäristään Aurorasta ja Linneasta ja kertoo, että vanhin on hankkimassa ajokorttia ja työskentelee uimaopettajana. Hän on optimistinen tulevaisuuden suhteen.

 • Hän sai äskettäin ”Employee of the Quarter” -palkinnon, jota juhlistettiin kukilla ja samppanjalla.

 • ”Aion jäädä tänne ikuisesti”, hän sanoo leveästi hymyillen... tai leveästi รอยยิ้ม, kuten thai-norja-sanakirja sen kääntäisi.

Woman pouring up coffee to hotel guests.The facade of Comfort Hotel® Børspark.Woman reading a dictionary at a restaurant.

Comfort Hotel® Børsparken

Oslo

Viimeisimmät lisäykset