Jäsenyys
typeWarning
Corporate rates issues

We are currently experiencing issues with some of our corporate agreement prices. If you are unable to book rooms with your corporate agreement rate, please contact our Customer Service. They have a magic touch and will be able to help you. We apologise for any inconvenience this might cause.

close
Staff talking and laughing together

Uutena työntekijänä Strawberrylla: hermostuneisuudesta yhteisöllisyyteen

Tule mukaan tutustumaan työntekijöiden maailmaan, kun paljastamme, millaisena uudet työntekijät kokevat Strawberryn ja mikä saa monet jäämään. Mikä meidän salaisuutemme oikein on? Työntekijäedut? Työkulttuuri? Kanssaihmiset? Stay tuned…

Sheila cleans a hotel room at Clarion Hotel The Hub
 • Ensimmäisen työpäivän hermostuneisuutta

  Melkein mikään ei ole yhtä pelottavaa kuin aloittaminen uudessa työpaikassa. Tiedämme sen tunteen. Olet vihdoin saanut unelmiesi työpaikan tai kesätyöpaikan, jota olit toivonut niin hartaasti.

 • Mutta kun olet menossa aloittamaan ensimmäisen työpäiväsi, tunnet ylivoimaisen ilon lisäksi muutakin. Hermostuneet perhoset lepattavat vatsassa nopeammin kuin koskaan aiemmin, hiki kihoaa otsalle ja pohdit, oletko laittanut tarpeeksi deodoranttia.

 • – Ensimmäisenä päivänä matkalla siivoustyöhöni ajattelin, että minun täytyy tehdä parhaani heti alusta alkaen, mutta päivästä tuli melko hämmentävä, kertoo Sheila Marie Gallego, joka sai työpaikan Clarion Hotelin® huonesiivoojana.

 • – Hotelli oli suuri ja siellä oli paljon ovia, joten ensimmäinen päivä meni oikeiden ovien ja käytävien löytämiseen. Ensimmäisen viikon ajan seurasin kollegoitani tiiviisti käytävillä, hän jatkaa.

 • Vilborg Tomasdottir on edennyt urapolullaan eri vaiheiden kautta Comfort Hotel® Xpressin Barception Manageriksi. Hän oli kaikkein hermostunein kielimuurista:

 • – Olin todella hermostunut ennen ensimmäistä työpäivääni, sillä en puhu norjaa kovin hyvin. Olin juuri alkanut oppia puhumaan norjaa, mutta niitä murteita on todella monta!, hän jatkaa.

Monimuotoisuus – salainen supervoimamme


Kielimuurit muodostuvat harvoin esteeksi Strawberrylla, eivätkä myöskään ensimmäisten päivien harhailut labyrinttimäisiltä tuntuvilla hotellin käytävillä – joukossamme on noin 18 000 työntekijää 170 eri maasta. Toisin sanoen monimuotoisuus on todellinen supervoimamme! Tämä koskee tietenkin kaikkia osa-alueita: voit tulla sellaisena kuin olet ja rakastaa ketä haluat – yhdessä olemme rautainen yhdistelmä!


Vau, mainitsitko 4 ilmaista hotelliyötä vuodessa?


Tiesitkö, että yksi Strawberrylla työskentelemisen eduista on se, että voit yöpyä hotellissa ilmaiseksi 4 yötä vuodessa, ja että saat lisäksi upeita alennuksia kaikista hotelliyöypymisistä – sekä itsellesi että ystävillesi ja perheellesi? Jos parempi huone on vapaana, voit olla niin onnekas, että saat korottaa vierailuasi majoittumalla siihen.


– Työntekijäeduista pidän ehdottomasti eniten hotellialennuksista, joita saan itselleni, ystävilleni ja perheelleni. Monet ystävistäni ovat olleet varsin onnellisia tämän alennuksen vuoksi, kertoo Sheila Marie.


– Ilmaisten yöpymisten ansiosta minä ja tyttökaverini pystyimme nauttimaan ilmaisesti tyttöjen illasta todella upeassa hotellissa, ja kaiken lisäksi yöpymisemme korotettiin parempaan huoneeseen. Kaikki työntekijät olivat ystävällisiä ja pidimme sekä kylpylästä että huoneestamme… Tämä on yksi suosikkimuistoistani, Vilborg kertoo.


Houkutteleeko kesätyö Strawberrylla? Tutustu kaikkiin vapaisiin paikkoihin täällä!

Staff talking and laughing at Clarion Hotel The Hub

Puuttuuko sinulta kokemusta? Tahdonvoimalla pääsee jo pitkälle!


Me Strawberrylla emme ole kovin huolissamme siitä, kuinka paljon aiempaa kokemusta tai pätevyyttä sinulla on...


..kunhan sinulla on tahdonvoimaa ja olet palveluhenkinen, voit päästä jo pitkälle luonamme. Lisäksi valittavanasi on 6 eri hotelliketjua, joista jokaisella on omanlainen persoonallisuutensa (Clarion Hotel®, Clarion Collection® Hotel, Comfort Hotel®, Comfort Hotel® Xpress, Quality Hotel™ ja joukko Nordic Hotels & Resortsiin kuuluvia itsenäisiä hotelleja), eri kohteista puhumattakaan: hotellejamme löytyy niin tuntureilta, ydinkeskustoista kuin maalta sekä Norjassa, Ruotsissa, Tanskassa, Suomessa, Liettuassa että pian Färsaarilla.

Rafael Brito making food with a colleague at Clarion Hotel Oslo
 • – Saat ystäviä, joista tulee kuin osa perhettäsi

  On mahtavaa, että Strawberrylla on tarjolla niin monenlaisia mahdollisuuksia, mutta eikö työssä ole kuitenkin tärkeintä kanssaihmiset ja se, etteivät he kaikki ole samanlaisia?

 • Näin ajattelevat ainakin Sheila Marie, Vilborg ja Clarion Hotelin® keittiömestari Rafael Brito, kun heiltä kysyttiin, mistä asiasta he pitävät eniten työssään Strawberrylla:

 • – Ihmisistä! toteaa Vilborg.

 • – Ihmisistä, tietenkin! Täällä kollegat ovat ainutlaatuisia. Kollegoista tulee ystäviä ja kuin osa omaa perhettä, Sheila Marie sanoo.

 • – Monimuotoisuudesta! Rafael vastaa.

Kollegat ja ystävät – saman asian kaksi eri puolta


Rafael voi paljastaa, että hän oli ensimmäisenä työpäivänään hermostunein siitä, kuinka hän tulisi toimeen henkilöiden kanssa, joiden kanssa hän tulisi tekemään läheisesti töitä.


Se ei osoittautunut ongelmaksi, ja hän sai nopeasti uusia ystäviä työpaikallaan – ystäviä, joiden kanssa hän lopulta lähti myös matkoille vapaa-ajallaan:


– Käytin yhden ilmaisista öistäni pitämällä todella hauskaa suuntaamalla lumilautailemaan Norefjell Ski & Spahan yhdessä kollegani ja muiden ystävien kanssa, hän kertoo.


Houkutteleeko kesätyö Strawberrylla? Tutustu kaikkiin vapaisiin paikkoihin täällä!

Rafael and colleagues having a coffee break

Turvallinen ja osallistava työpaikka kaikille


Suoritimme heti sen jälkeen, kun meistä tuli Strawberry toukokuussa 2023, tutkimuksen , johon vastasi 716 työntekijää kaikkialta Pohjoismaista. Sen tulokset tukevat sitä, mistä Vilborg, Rafael ja Sheila Marie ovat samaa mieltä:


Strawberryn työkulttuuri on osallistava ja työntekijät tuntevat olevansa työpaikallaan osa suurta perhettä.


Lisäksi suuri osa työntekijöistä oli sitä mieltä, että ilmapiiri on avoin ja kunnioittava ja että myönteistä energiaa ja positiivista asennetta on paljon. Suurin osa vastaajista myös kertoi tuntevansa olonsa turvalliseksi ja saavansa tukea ja huolenpitoa työpaikallaan.


– Pidän siitä, kuinka Strawberry huolehtii työntekijöidensä henkisestä terveydestä ja hyvinvoinnista, Rafael sanoo.

Alain and Sheila Marie
 • Hyviä neuvoja, jos harkitset työn hakemista Strawberrylta

  Jos harkitset työpaikan hakemista Strawberrylta – esimerkiksi kesätyöpaikan, joita on tarjolla runsaasti – haluat ehkä muutaman vinkin nykyisiltä työntekijöiltämme. Rafael, Sheila Marie, Vilborg ja Alain kertovat muutamia hyviä vinkkejä:

 • – Älä pelkää virheiden tekemistä. Virheistä oppii eniten, kertoo Alain Irutingabo, joka työskentelee vastaanottopäällikkönä Clarion Collection® Hotelissa.

 • – Ole oma itsesi ja tartu kaikkiin sinulle tarjoutuviin tilaisuuksiin. Ole mieluummin utelias kuin pelokas, ja muista esittää kysymyksiä, kertoo Sheila Marie.

 • – Ole tietoinen työhön sisältyvästä riskistä, nimittäin riskistä, että jäät tänne! Olen itse ollut täällä jo 5 vuotta, sanoo Rafael naureskellen.

– Kirjasin kaksi eri vierasta samaan huoneeseen..


Kesätyö Strawberrylla johtaa usein työn jatkumiseen. Pian oletkin ollut meillä jo 5 vuotta ja niin edelleen. Matkan varrella voit tietenkin tuntea olosi hermostuneeksi, epävarmaksi ja mahdollisesti myös hyvin hämmentyneeksi. Et ole onneksi ainoa, joka on ollut joskus uusi työpaikallaan – muista, että nolot kokemukset ovat osa kokonaisuutta.


– Kerran onnistuin kirjaamaan kaksi eri vierasta samaan huoneeseen, paljastaa Alan, joka ei onneksi irtisanoutunut työstään sen perusteella.


– Minun piti leipoa nopeasti keksejä, ja sitten päädyin laittamaan taikinaan vääränlaisia jauhoja, jolloin lopputulos oli kivikova ja kuiva, kertoo Rafael, joka on käyttänyt kekseissä tämän jälkeen oikeita jauhoja.


Oletko sinäkin valmis liittymään joukkoomme? Tutustu siinä tapauksessa kaikkiin kesätyöpaikkoihin täällä!

Viimeisimmät lisäykset