Jäsenyys
Spa treatment at Kämp Spa in Helsinki.

Rentoudu Kämp Spassa Helsingissä

Varaa nyt

Hotel Kämp on jo vuodesta 1887 lähtien toivottanut tervetulleeksi niin paikallisia kuin myös turisteja upeisiin tiloihinsa Helsingin sydämessä. Täällä hyvinvointi ja ylelliset kokemukset ovat pääosassa, ja siksi spa-osasto sisältää kaiken, mitä tarvitset rentoutuaksesi kunnolla.

Löydä täydellinen rentoutuminen Kämp Spassa

Kämp Hotelin kahdeksannesta kerroksesta löydät paikan hyvinvointiin ja rentoutumiseen. Miten ikinä toivotkin rentoutuvasi, Kämp Hotelista löydät varmasti täydellisen tavan. Täältä löydät muun muassa räätälöityjä spa-hoitoja ja kokemuksen kruunaat täydellisellä rentoutumisella saunaosastolla. Jos spa-hoidot eivät ole juttusi, voit panostaa esimerkiksi pelkkään hikoiluun hotellin hyvin varustellulla salilla ja suunnata sen jälkeen spa-tilan rentoutumisosastolle.

Ylellinen hemmotteluviikonloppu

Hotel Kämp sijaitsee mitä keskeisimmällä sijainnilla Helsingin keskustan sydämessä. Tutustu kaupungin uniikkiin arkkitehtuuriin, hemmottele itseäsi ostoskierroksella ja käy kahvilla kuvankauniin Esplanadin puiston varrella. Kruunaa tapahtumarikas päivä ylellisesti ja kirjaidu sisään Kämp Spahan. Spa-osaston ulkopuolella voit rentoutua viiden tähden huoneessasi tai nauttia herkullisen aterian vaikka Brasserie Kämpissä.

Relaxing atmosphere at Kämp Spa in Helsinki.Spa products at Kämp Spa in Helsinki.The gym at Kämp Spa in Helsinki.Lounge area at Kämp Spa in Helsinki.

Kämp Spa

Helsinki

Aukioloajat

Aukioloajat voivat vaihdella juhlapyhinä ja tiettyinä ajanjaksoina. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa ajankohtaisista aukioloajoista.

 • Maanantai - Lauantai

  10:00 - 20:00

 • Sunnuntai

  09:00 - 18:00

Ota yhteyttä

 • locationPinOsoite
  Kluuvikato 4, 00100 Helsinki
 • contactPhonePuhelin
  +09-5761-1330
 • emailContactSähköpostiosoite
  info@kampspa.fi
 • calendarVaraus
  Varaa nyt