JäsenyysVaraukseniAsiakaspalvelu
Spa treatment at Kämp Spa in Helsinki.

Rentoudu Kämp Spassa Helsingissä

Varaa nyt

Hotel Kämp on jo vuodesta 1887 lähtien toivottanut tervetulleeksi niin turisteja kuin helsinkiläisiä upeisiin tiloihinsa Suomen pääkaupungin sydämessä. Täällä hyvinvointi ja ylelliset kokemukset ovat pääosassa, ja siksi heidän spa-osastonsa sisältää kaiken, mitä tarvitset rentoutuaksesi kunnolla.

Löydä täydellinen rentoutuminen Kämp Spassa

Kämp Hotelin kahdeksannesta kerroksesta löydät paikan hyvinvointiin, rauhaan ja rentoutumiseen. Miten ikinä haluatkin saavuttaa mielenrauhan, voit olla varma, että Kämp Hotelista löytyy oikea aktiviteetti sinulle. Täällä voit saada holistisia, räätälöityjä hoitoja, joita edeltää ja jotka päättyvät käyntiin saunaosastolla. Jos et välitä hoidoista, voit panostaa pelkkään saunomiseen tai käydä hotellin hyvin varustellulla salilla kuluttamassa hieman energiaasi.

Ylellinen viikonloppu hemmotteluun

Hotel Kämp sijaitsee keskeisellä paikalla kauniissa Helsingissä, mikä tarkoittaa, että ostos- ja viihdekokemukset odottavat kulman takana. Tutustu kaupungin uniikkiin arkkitehtuuriin, hemmottele itseäsi ostoskierroksella, käy kahvilla Fazer Caféssa tai hanki kunnon adrenaalivyöry Espace Roomissa, ennen kuin kävelet takaisin rauhan ja ylellisyyden keitaaseen. Kun et ole spa-osastolla, voit rentoutua viiden tähden huoneessasi tai nauttia herkullisen aterian Brasserie Kämpissä.

Relaxing atmosphere at Kämp Spa in Helsinki.Spa products at Kämp Spa in Helsinki.The gym at Kämp Spa in Helsinki.Lounge area at Kämp Spa in Helsinki.

Kämp Spa

Helsinki

Aukioloajat

Aukioloajat voivat vaihdella juhlapyhinä ja tiettyinä ajanjaksoina. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa ajankohtaisista aukioloajoista.

Ota yhteyttä

 • locationPinOsoite
  Kluuvikato 4, 00100 Helsinki
 • contactPhonePuhelin
  +09-5761-1330
 • emailContactSähköpostiosoite
  info@kampspa.fi
 • calendarPöytävaraus
  Varaa nyt